ya açıkçası ben neobebek hoşgeldin bebeğim setini aldım. içinde iki hışırtılı kitap, iki dişlik kitap vardı zeka kartları vardı hatırladığım da. hiçbirisinde yazı yok yalnızca kontrastlı resimler var açıkçası ben okurken zorlanıyorum yani çok uzun konuşamıyorım çocuğa çünkü ne uyduracağımKızlar bebeklere okumalik kitap almak istiyorum varmı tavsiye su bebek üniversitesi şuan için uygunmu
Sor canım indirimli verebiliyorsa neden almayasın Ekrem İmamoğlu göz altına alınmış ondan internet engeli varOzaman farklı eczanelere mi sormak lazım canım ikisini beraber mi alsam bende 4hafts sonra ikinci yapılıyor
Bizimki de kokuyo ama şekerli gibi değişik bi kokusu var.Kızlar sizinde bebişin kakasi kokuyor mu hatta bizim ki yumurta gibi kokuyor kakasını yaptığını uzaktan anlıyoruz
Evet canım kokuyor bazen Pirt yapınca bile kokuyor geçen hafta daha coktuKızlar sizinde bebişin kakasi kokuyor mu hatta bizim ki yumurta gibi kokuyor kakasını yaptığını uzaktan anlıyoruz
İş bankasi yayınlarının hikaye kitapları var trednyolda güzele benziyor okumalik bir kactane ondan alayım ozaman bime gelmişti bir ara bir iki tane aldım onlarda çok kısa bişey anlamıyoruzya açıkçası ben neobebek hoşgeldin bebeğim setini aldım. içinde iki hışırtılı kitap, iki dişlik kitap vardı zeka kartları vardı hatırladığım da. hiçbirisinde yazı yok yalnızca kontrastlı resimler var açıkçası ben okurken zorlanıyorum yani çok uzun konuşamıyorım çocuğa çünkü ne uyduracağımmantıksız oluyor. kartları da bu sebeple kullanamadım sadece gösterip susacak mıyım… şimdiki aklım olsa büyükler diye satılan yazılı kitaplardan alırım. bebek üniversitesinde de kısa kısa yazılar var.
Evet bende aldırıyorum 2 gündğr geçiyor fark ettim canım çok sağolBen serçe parmağımı emdirip şırınga ile süt veriyordum
Duş aldır canım. Bizim de çok az vardı beyazlık duş alınca 2 güne geçti biz 3 yada 4 gün duş aldırmaya başladık. Tertemiz olmuştu
Kızlar bebeklere okumalik kitap almak istiyorum varmı tavsiye su bebek üniversitesi şuan için uygunmu
Bu vakitlerde bebeklere kendi kitaplarinizi bioe okuyabilirsiniz onemli olan farkli kelimeler duymasi diyorlar. O sebepten is bankasinin kitaplarini alabilirsiniz biraz buyuyunce birlikte okuraunuzya açıkçası ben neobebek hoşgeldin bebeğim setini aldım. içinde iki hışırtılı kitap, iki dişlik kitap vardı zeka kartları vardı hatırladığım da. hiçbirisinde yazı yok yalnızca kontrastlı resimler var açıkçası ben okurken zorlanıyorum yani çok uzun konuşamıyorım çocuğa çünkü ne uyduracağımmantıksız oluyor. kartları da bu sebeple kullanamadım sadece gösterip susacak mıyım… şimdiki aklım olsa büyükler diye satılan yazılı kitaplardan alırım. bebek üniversitesinde de kısa kısa yazılar var.
Çok teşekkür ederim trednyolda indirimde şuan almak isteyenlerBu vakitlerde bebeklere kendi kitaplarinizi bioe okuyabilirsiniz onemli olan farkli kelimeler duymasi diyorlar. O sebepten is bankasinin kitaplarini alabilirsiniz biraz buyuyunce birlikte okuraunuz
Merhabalar bı okul öncesi öğretmeni olarak çocuk edebiyatı en sevdiğim alan ve oğlumda da uygulayıp memnun kaldığım bı şeyden bahsetmek istiyorumKızlar bebeklere okumalik kitap almak istiyorum varmı tavsiye su bebek üniversitesi şuan için uygunmu
Bunlar dışında üç boyutlu kitaplarımız da olmuştu uzaktan eline vermeden göstererek okuyordum çok dikkatini çekiyordu ki dediğim gibi 5 yıldır hala kütüphanesinde duruyor ama bu üç boyutlu kitapları ellerine verince tabii ki de yırtıyor.Merhabalar bı okul öncesi öğretmeni olarak çocuk edebiyatı en sevdiğim alan ve oğlumda da uygulayıp memnun kaldığım bı şeyden bahsetmek istiyorum
Öncelikle doğduğu andan itibaren bu hemen hemen hepimizin aldığı zeka kartlarını kullanmıştım beşiğinin kenarlarına koyuyordum ya da sırt üstü yatırdığım zaman göz takibi yapıyordum
Sonrasında ilk olarak bu tarz kitaplar almıştım. Hiç deforme olmadılar elimizde her yere gezdirdik mama sandalyesinde sürekli elindeydi gece uyurken sürekli okudum hatta eşim ve ailem küçücük çocuk ne anlar kitap okuyorsun falan diye dalga geçerlerdi ama sonra onlar da gördü ki oğlum inanılmaz bir kitap aşığı oldu biraz büyüdükten sonra kitaplıktan kendi getirip kitapları bana oku demeye başladı.
Hareketli kitaplar serilerinden de almıştık fakat onlar çok çabuk yırtıldılar ama öneririm iş bankası'nın hareketli kitaplar serisi çok güzel daha sonra interaktif kitap dediğimiz çocuğu da aktif bir şekilde tutacak kitaplar öneririm özellikle bu tavşancığın beni yatağına yatırır mısın kitabı bizim yıllardır uyumadan önce okuduğumuz bir kitap oldu
Özellikle erkek çocuklarının çok seveceği ama tabii ki de şu an kızım oldu onda da kullanacağım tekerlekli kitaplar seti içinde mani gibi dörtlükler var ve oğlum 2 yaşındayken kendisi sayfaları çevirip artık ezberlemişti onları okuyor gibi yapıyordu Çok eğlenmiştik o zamanlar.
İlk kitaplar bunlar olabilir daha sonra konulu ve hikayeleri kitaplara geçiş yaparız İlk 2 yıl özellikle dikkat süreleri çok çok kısa olduğu için interaktif ve hareketli kitaplar tercihiniz olsun
Teşekkür ederim hepsini incelicemMerhabalar bı okul öncesi öğretmeni olarak çocuk edebiyatı en sevdiğim alan ve oğlumda da uygulayıp memnun kaldığım bı şeyden bahsetmek istiyorum
Öncelikle doğduğu andan itibaren bu hemen hemen hepimizin aldığı zeka kartlarını kullanmıştım beşiğinin kenarlarına koyuyordum ya da sırt üstü yatırdığım zaman göz takibi yapıyordum
Sonrasında ilk olarak bu tarz kitaplar almıştım. Hiç deforme olmadılar elimizde her yere gezdirdik mama sandalyesinde sürekli elindeydi gece uyurken sürekli okudum hatta eşim ve ailem küçücük çocuk ne anlar kitap okuyorsun falan diye dalga geçerlerdi ama sonra onlar da gördü ki oğlum inanılmaz bir kitap aşığı oldu biraz büyüdükten sonra kitaplıktan kendi getirip kitapları bana oku demeye başladı.
Hareketli kitaplar serilerinden de almıştık fakat onlar çok çabuk yırtıldılar ama öneririm iş bankası'nın hareketli kitaplar serisi çok güzel daha sonra interaktif kitap dediğimiz çocuğu da aktif bir şekilde tutacak kitaplar öneririm özellikle bu tavşancığın beni yatağına yatırır mısın kitabı bizim yıllardır uyumadan önce okuduğumuz bir kitap oldu
Özellikle erkek çocuklarının çok seveceği ama tabii ki de şu an kızım oldu onda da kullanacağım tekerlekli kitaplar seti içinde mani gibi dörtlükler var ve oğlum 2 yaşındayken kendisi sayfaları çevirip artık ezberlemişti onları okuyor gibi yapıyordu Çok eğlenmiştik o zamanlar.
İlk kitaplar bunlar olabilir daha sonra konulu ve hikayeleri kitaplara geçiş yaparız İlk 2 yıl özellikle dikkat süreleri çok çok kısa olduğu için interaktif ve hareketli kitaplar tercihiniz olsun
Sesli kitapları tabsiye edermisinizMerhabalar bı okul öncesi öğretmeni olarak çocuk edebiyatı en sevdiğim alan ve oğlumda da uygulayıp memnun kaldığım bı şeyden bahsetmek istiyorum
Oğlumun hiç ilgisini çekmemişti o yüzden deneyimim pek yokSesli kitapları tabsiye edermisiniz
sevgili öğretmenim teşekkür ederiz bu kitap okuyan oyuncak mı ne yazsak çıkar link vs? markası fisherprice mi benzettim deBunlar dışında üç boyutlu kitaplarımız da olmuştu uzaktan eline vermeden göstererek okuyordum çok dikkatini çekiyordu ki dediğim gibi 5 yıldır hala kütüphanesinde duruyor ama bu üç boyutlu kitapları ellerine verince tabii ki de yırtıyor.
İş bankası'nın hareketli kitaplar serisinin en sevdiğimiz kitabı da buydu küçük parmaklarıyla hareket ettirmek onun hem ilgisini çekiyordu hem de eğleniyordu tabii biraz büyüdükten sonra parmağını içine sokarak çoğu sayfasını yırttı hatta serilerin hiçbiri kalmadı hepsini yırttı diyebilirim
Ve parasının hakkını veren ve 3 yıl boyunca birlikte uyuduğu ve kulağından tutup dans ettiği bu oyuncağı da alabilirsiniz Ben bunu o zaman ikinci elden almıştım içinin mekanizması çıkıyor dışı makinede yıkanabiliyor 5 senedir hala ortalıkta geziyor ona da hiçbir şey olmadı
Teşekkürler pahalı şeyler bnde almadim kendim okurumOğlumun hiç ilgisini çekmemişti o yüzden deneyimim pek yok
bende bunlar var bugün sizden aklım geldi sesli kitap okudum ilgisini çekti seslere şsşırdı oğlum. sayfalara da baktı. ekteki gibi pozisyonda okudum.Sesli kitapları tabsiye edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?