MERHABA KIZLAR 8 HAFTALIGIZ DAHA OZELE GITMEDİM DEVLETE GİDİYORUM . AMA SUANA KADAR KESEYE GORENE KADAR YANI BETA HCG BAKTILAR. BAŞKA TAHLIL YAPILMADI . COK SUKUR HERHANGI BI SORUNM YOK MIDE BULANTSISI KSUMAKTAN VE UYKU HALIMDEN :) SİZLERE YAPILAN TAHLILLER OLDUMU SALI GUNU GITTIM KALP ATISNI DUYDUK COK SUKUR AMA SADECE BANA PRİZİN (BULANTI) VE FOLBION (FOLIK ) İLACLARINI VERDİ . BAYRAMDAN SNRAYA CAGIRDI ARTIK .AMA AKLIMA TAKILDI TAHLIL FALAN YAPILMADI HC DIYE
MERHABA KIZLAR 8 HAFTALIGIZ DAHA OZELE GITMEDİM DEVLETE GİDİYORUM . AMA SUANA KADAR KESEYE GORENE KADAR YANI BETA HCG BAKTILAR. BAŞKA TAHLIL YAPILMADI . COK SUKUR HERHANGI BI SORUNM YOK MIDE BULANTSISI KSUMAKTAN VE UYKU HALIMDEN :) SİZLERE YAPILAN TAHLILLER OLDUMU SALI GUNU GITTIM KALP ATISNI DUYDUK COK SUKUR AMA SADECE BANA PRİZİN (BULANTI) VE FOLBION (FOLIK ) İLACLARINI VERDİ . BAYRAMDAN SNRAYA CAGIRDI ARTIK .AMA AKLIMA TAKILDI TAHLIL FALAN YAPILMADI HC DIYE
Çok yazmışsın kızlar sağolun tek tek dönemiyorum .. doktoruum parça kalmasın diye muayene edecek randevum var ona gideceğim rabbim sizin evlatlarınızı korusun inşallah
Ben ilk gittiğimde 5 tüp kan ve idrar aldılar devlette kızamık tiroit vs herşeye bakıldı idrar tahlili yapıldı çok şükür bişey çıkmadı sağlık ocağında kaydınızı yaptırın
Ben 1.5 senedir lazere gidiyorum canım ama şimdi ne yaparım bilmiyorum baya azaldı yok denecek kadar ama şimdi doktora danışıp devam edicem umarım onay verir
Ya benimfr bunda erken basladi ilkinde ocean kullanmistim haftaya gittiğimde sorcam unutmuşum
Bende ilkinde 7 haftadan sonra baslamisti 16 haftaya kadar kustum prilam içmeme ragmen
Yaa gözünüz aydin gecen gün oyun grubunda bi kadinda ilkini tüp bebek yaptirmiş ikinisj bebegimle yaşit o kendiliginden olmuş bende dondurulmuş embriyoyu transfer ettirmeyi dusunuyordum çok şaşirmistim dedi
Ben 1.5 senedir lazere gidiyorum canım ama şimdi ne yaparım bilmiyorum baya azaldı yok denecek kadar ama şimdi doktora danışıp devam edicem umarım onay verir
Çok yazmışsın kızlar sağolun tek tek dönemiyorum .. doktoruum parça kalmasın diye muayene edecek randevum var ona gideceğim rabbim sizin evlatlarınızı korusun inşallah
Selamlar, şimdi doktordan çıktık oda kırmızı kan görmediğin müddetçe korkma dedi. Sat a göre 7 haftalığım ama doktor geç döllenmiş dedi. Bu hafta da göremedik bebişi. Galiba 5 haftalık şuan. Kesesi büyümüş Önümüzdeki hafta tekrar gidicem artık bebeği görmemiz gerekli dedi