Kızlar merhaba ilk gebeliğim yeni üyeyim direkt yaziyim dedim sole bi şey sormak istiyorum yurtdışında olan var mı benim gibi(isviçre) doktorlar burda 8. ve 10. hafta arasında kontrole kabul ediyorlar ondan önce gidemiyorsun şu an 7. haftadayım haftaya kontrolüm var inşallah ama benim belirtiler sanki azaldı gibi sizde de bu durumda mısınız? teşekküre ederim hepimiz evladımızı kucağımıza alalım sağ salim umarim
Arkadaşlar cevaplayabilirseniz çok sevinirim pazar günü verdiğim beta 3606 çıkmıştı. Az önce yine verdim 12548.72 çıktı. Az değil mi artış iki katını bulmamış.
Arkadaşlar cevaplayabilirseniz çok sevinirim pazar günü verdiğim beta 3606 çıkmıştı. Az önce yine verdim 12548.72 çıktı. Az değil mi artış iki katını bulmamış.
Ama içim hiç rahat değil ya gerekli yükselme olmamış 14 bin çıkması gerekiyordu. Kürtaj olmadan önceki gebeliğimde de bi anda yavaş yavaş artış azalmıştı. Sonra kanamam oldu düşük yapıyordum kürtajla aldılar.
Ama içim hiç rahat değil ya gerekli yükselme olmamış 14 bin çıkması gerekiyordu. Kürtaj olmadan önceki gebeliğimde de bi anda yavaş yavaş artış azalmıştı. Sonra kanamam oldu düşük yapıyordum kürtajla aldılar.
Bende İzmir’de yaşıyorum tüp bebeğim İrenbe de doğumum egepolde olmuştu dün Karataş hastanesinden randevu aldım oraya gittim bakalım devlet hastanesinde de doğum yapabilirim özelde de fiyatlar ne hiç bilmiyorum