Kimyon toz olarak mı yoksa oda mı aktardan alıyorsunRica ederimbiraz göz kararı aslında ama yaklaşık 1.5 su bardağına 1er tatlı kaşığı atıyorum. Büyük bi kupam var o yüzden 1.5 su bardağı. Cezveye hepsini koyup kaynatıyorum. 4-5 dk demlensin diye bekliyorum süzüp içiyorum. Umarım faydasını görürsün
Hahahhha maşallahAy evet çok komikler gerçekten. Bizimki sahte öksürük yapmaya başladı bana. sabah mama yerken boğazına kaçıp öksürdü. panikledim kucağıma aldım öptüm sarıldım falan. Bütün gün öhö öhö yapıyo. Numara yani bellinasıl olabilir böyle bişey çok şaşırdım
Emerken üstü göl oluyor yakalık değiştirmekten yoruldumEki Görüntüle 3572532 kızlar siizn bebisler de elini emiyor mu? Aç değil dışı kaşınıyor olabilir mi daha erken değil mi
Benimki 1 aydır ellerini parmaklarını emiyor artık iki elini ağzına sokuyorEki Görüntüle 3572532 kızlar siizn bebisler de elini emiyor mu? Aç değil dışı kaşınıyor olabilir mi daha erken değil mi
Maşallah kizceyeEki Görüntüle 3572532 kızlar siizn bebisler de elini emiyor mu? Aç değil dışı kaşınıyor olabilir mi daha erken değil mi
Eline verdiğin oyuncaklari tutabiliyor mu cnmBenimki 1 aydır ellerini parmaklarını emiyor artık iki elini ağzına sokuyorEline oyuncak dambıl veriyorum onu direk emiyor
MaşallahKizlar bsy sorcam.bebekleriniz emerken elleryle göğsünüzu tutuyor mu ?daha erken mi acaba.oglumda kaçıncı ayda başladi unuttum.kizim 4 aylık oldu şükür elhamdülillah
Eline verdiğin oyuncaklari tutabiliyor mu cnm
canım bir süredir memeyi tutuyor.Dambılı başlarda tam tutmuyordu ben eline koyuyordum parmaklarıyla tutturup bırakıyordum.Sonraları kendi alıştı bayadır tutuyor.Şimdi dambılı veriyorum eline baya tutuyor ağzına götürüyor emiyor sıkılınca da atıyor.Battaniyesini falan çekiyor bulduğu her şeyi ağzına götürmeye çalışıyor.Benimki 40+1 de doğdu gelişime etkisi var mı bilmiyorum.Kizlar bsy sorcam.bebekleriniz emerken elleryle göğsünüzu tutuyor mu ?daha erken mi acaba.oglumda kaçıncı ayda başladi unuttum.kizim 4 aylık oldu şükür elhamdülillah
Tane kimyon olarak aktardan alıyorum. Ama ilk zamanlar bulamadığım için toz kimyonla yaptım. Sadece onu süzmek için bez kullanmak gerekiyor.Kimyon toz olarak mı yoksa oda mı aktardan alıyorsun
Sezaryen oldum doktorum 2 sene kesin bir yöntem ile korun dedi.Süt koruyor deniyor ama hamile kalanlar oluyormuş.kızlar özel bi soru olacak ama korunmasız ilişki yaşayan oldu mu hiç ?
Evet oluyor maalesef. Benim korunmasız ilişki durumum oldu. Yani geri çekilme yöntemi ile korunuyor eşim sanırım tam çekilemedi bu kez kaçtı şimdi yeniden gebe kalma korkusu sardı. Umarım olmaz böyle birşey.Sezaryen oldum doktorum 2 sene kesin bir yöntem ile korun dedi.Süt koruyor deniyor ama hamile kalanlar oluyormuş.
Çok teşekkür ederim canım yarıb eşime baktırcam valla hemen denemek istiyorumTane kimyon olarak aktardan alıyorum. Ama ilk zamanlar bulamadığım için toz kimyonla yaptım. Sadece onu süzmek için bez kullanmak gerekiyor.
Canım süt koruyor diye bişey yok sırf bundan bi akrabsm hamile kaldı tekrarSezaryen oldum doktorum 2 sene kesin bir yöntem ile korun dedi.Süt koruyor deniyor ama hamile kalanlar oluyormuş.
Doktorlsr geri çekilmeyi bi korunma yöntemi kabul etmiyorlsr sma biz böyle 3 yıl korundukEvet oluyor maalesef. Benim korunmasız ilişki durumum oldu. Yani geri çekilme yöntemi ile korunuyor eşim sanırım tam çekilemedi bu kez kaçtı şimdi yeniden gebe kalma korkusu sardı. Umarım olmaz böyle birşey.
Bizde öyle valla ben çocuk çok istiyordum hamile kalmadım dikkat ettikDoktorlsr geri çekilmeyi bi korunma yöntemi kabul etmiyorlsr sma biz böyle 3 yıl korundukriskli bi yöntem
Bizde hamilelik öncesi böyle korunuyorduk. Umarım hamile kalmam tekrardan çok korkuyorum. Ertesi gün hapı da kullanamam emzirdiğim içinDoktorlsr geri çekilmeyi bi korunma yöntemi kabul etmiyorlsr sma biz böyle 3 yıl korundukriskli bi yöntem
Bacım sende 3 cocukmu var Allah bağışlasınkız biz biriylf baş eddemiyoz sen cennetlikmisin nesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?