biz bestiron kullanıyoruzKızlar demir damlası ne aldınız? Bestiron alan oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz bestiron kullanıyoruzKızlar demir damlası ne aldınız? Bestiron alan oldu mu?
Berbat berbat berbat ,Kızlar ne yapıyorsunuz ses verin. Nasıl gidiyor 4.ay atağı, diş kaşıntısı vs![]()
Ses mi kalmış verecekKızlar ne yapıyorsunuz ses verin. Nasıl gidiyor 4.ay atağı, diş kaşıntısı vs![]()
Olsun bak en azından gülüyorsun halenBerbat berbat berbat ,cinnet geçirmeli
Ayy bende diyecektim maşallah gece uykuları güzel diye ama sonra 8 kez kalkmasını okudum hahahaSes mi kalmış verecekgece uykuları birazcık daha iyi. 8 kez falan kalkıyo en azından
dişler için de tetagil iyi geldi şükür. Yuvar teker gidiyoruz bakalım.
Bizimki ayak tırnağını bi yere taktırmış. Ucundan kopmuş tırnak. Sabah yatağında kan görünce bayılcaktım az daha. Çorapsız yatırıyorum 2 gündür. Yüz üstü yattığı için kendini ayaklarıyla çeviriyo. Naptıysa artık. İçim acıdı sabah sabah
Bebeği sürekli karnının üstüne yatır gün içinde canım. Kafasını kaldırmaya çalıştıkça, ordaki kasları zorluyor, kafa şekilleri de düzeliyor endişelenmeyinKizlar merhaba. Oglum 2bucuk aylik. Kafasinda duzlesme oldu. Canım cok sıkılıyor. Kafasini yan yatirmaya dikkat ediyorum ama gece uyurken duz yapiyor kendisi kafasini. Ilk ay benim kv bebek kusuyor diye yastikta yatirdi bir sure o sekilde devam etti o donemde duzlesti ben farkedince yastikta yatirmayi biraktim. Ama duzelmiyor bir turlubundan sonra duzelirmi yoksa gecmi kaldim sizce
Cok tesekkur ederim yatiriyorum ama pek sevmiyor çırpınarak agliyor oyuzden cok yuzustu cok yatiramiyorumBebeği sürekli karnının üstüne yatır gün içinde canım. Kafasını kaldırmaya çalıştıkça, ordaki kasları zorluyor, kafa şekilleri de düzeliyor endişelenmeyin
Ben her akşam 8bucuk gibi altını değiştirip pijamasını giydiriyorum sonra emziriyorum mayışıyor bi de az mama veriyorum .önceden omzumda uyuyordu şimdi kolumda hafif sallayarak uyutuyorum.9-9.30 gibi uykuya geçıyor.Atak dönemindeyiz sanırım bu ara gece kafayı ve bacakları kaldırıp sık sık uyandırıyor kendini.Bir kaç gün öncesine kadar 6-7saat uyuyordu emip geri yatıyordu sabah 7gibi uyanıyorSenin bebiş emzik de tutmuyor ya bence memeni emzik olarak kullanıyor. Aylık kontrollerinde kilo alımı iyiyse doyuyordur mutlaka. Kucakta uyumuyor demiştin daha önce bence emzirme hariç başka bir uyutma yöntemi bulmaya çalış. Kızlar sizlerde fikir versenize nasıl uyutuyorsunuz?
Evet sanırım atak dönemindeyiz genel olarak tüm ocak anneleri. Aynı şekilde benim bebeğimde 7 saat uyur emmek için uyanır emip hemen geri uyurdu. Ama şimdi o günleri mumla arıyorumBen her akşam 8bucuk gibi altını değiştirip pijamasını giydiriyorum sonra emziriyorum mayışıyor bi de az mama veriyorum .önceden omzumda uyuyordu şimdi kolumda hafif sallayarak uyutuyorum.9-9.30 gibi uykuya geçıyor.Atak dönemindeyiz sanırım bu ara gece kafayı ve bacakları kaldırıp sık sık uyandırıyor kendini.Bir kaç gün öncesine kadar 6-7saat uyuyordu emip geri yatıyordu sabah 7gibi uyanıyor
Ahahah 8 e şükreder oldum vallahiAyy bende diyecektim maşallah gece uykuları güzel diye ama sonra 8 kez kalkmasını okudum hahahatetagil iyi geldi mi sevindim valla kullanırsın ne güzel, bize tetagil fayda etmedi. Yaaa kıyamam kuzuya ama bir şey olmaz annesi geçer hemen
Ben bayadır çorapsız yatırıyorum hatta evdeyken artık hiç çorap giydirmiyorum bi tek dışarı çıkınca giyiyor. Zaten hareket ede ede çorapları çıkıyor artık
45 dklık döngülerle uyuyorlar. 45 dk bitmeye yakın yanına gidip üstünü örtüyorum ya da poposuna bi pışpış yapıyorum. İrkilip geri uyuyor. Bazen kalkıyo gibi yapıyo ama pışpışa devam ediyorum en az 1 saat daha uyuyo. 45 dk gündüz uykularında çok önemliGece uykuları da gündüz gibi düzelir umarımbizim gündüz 45er dakikadan 4uyku oluyordu bir kaç gündür öğlen uykusunu uzatmaya çalışıyorum uyuyanınca tekrar destekliyorum belki zamanla rutin haline gelir.
Aynı yöntemi deniyorum birkaç gündür sonuç başarılı45 dklık döngülerle uyuyorlar. 45 dk bitmeye yakın yanına gidip üstünü örtüyorum ya da poposuna bi pışpış yapıyorum. İrkilip geri uyuyor. Bazen kalkıyo gibi yapıyo ama pışpışa devam ediyorum en az 1 saat daha uyuyo. 45 dk gündüz uykularında çok önemli![]()
Ay yesin yaa , bizimki de hem memeyi hem mamayı reddediyordu 2 gündür falan biraz daha iyi yemeye başladı. 2,5 -3 saatte bir 90 anca içiyor. Bu ay kilo alımı da az çıktı. 500 gr almış. 67 cm 7200 gr olmuşBiz de haftaya 4 aylik olcaz. Bebek bikac gundur doymuyo daha doğrusu daha sık acikiyo. 90-100cc arasi mama veriyodum 4 saate yakin gdiyodu. Simdi 120cc anca 3 saat yetiyo.
Evet evet uyanınca mutlaka tekrar aynı şekilde uyutmaya çalışın uyumasa bile o süre boyunca uyutulduğu için bir süre sonra alışır daha uzun uyurGece uykuları da gündüz gibi düzelir umarımbizim gündüz 45er dakikadan 4uyku oluyordu bir kaç gündür öğlen uykusunu uzatmaya çalışıyorum uyuyanınca tekrar destekliyorum belki zamanla rutin haline gelir.
Eller ayaklar soğuk olabilir ama üşüdüğünü anlamak için ense ve göğüse bakmak gerekirmiş.Ahahah 8 e şükreder oldum vallahiben de giydirmiyodum ama geceleri uyandığında soğuk geldi elime bi kaç kez ara ara giydiriyorum. Sizin nasıl gece uykuları
Biz kullanıyoruz..Kızlar demir damlası ne aldınız? Bestiron alan oldu mu?
Tıpkı aynısıydı bizim oğlanda her kelimesini ben yazmış gibiyim şükür 2 gündür eski düzene döndük merak etme geçiyor umarım bizimde bozulmaz tekrardan uyumayı özlemişim. Darısı size birazcık sabır. Aynı anlattığınız gibi çocuk balık gibi kıvranıyordu her saat başı bir anda kesildi atak bitti galiba inşallah öyledirEller ayaklar soğuk olabilir ama üşüdüğünü anlamak için ense ve göğüse bakmak gerekirmiş.
Yedi-yedi buçuk gibi yatırıyorum on ikiye kadar kesintisiz uyuyor. Sonra uyanıyor gidip emziriyorum hemen uyuyor, sonra ikide uyanıyor. Yine gidip emziriyorum ya hemen uyuyor yada uyumasa bile beş dakika kucağımda sallıyorum uyuyor. Sonra saat başı kalkıyor yada maks bir buçuk saat uyuyor saat altıya kadar böyle gidiyorAslında ikiden sonra uyanmıyor gözü hep kapalı ama kafasını sürekli çeviriyor, poposunu kaldırıyor, ııı ııı diyor. İnşallah atak zamanı bitince düzelecek en azından iki üç kere uyansın gece çok iyi olur. Saat başı kalkınca hiçbir şey anlamıyorum uykumdan.
![]()
Ayy maşallah sizeTıpkı aynısıydı bizim oğlanda her kelimesini ben yazmış gibiyim şükür 2 gündür eski düzene döndük merak etme geçiyor umarım bizimde bozulmaz tekrardan uyumayı özlemişim. Darısı size birazcık sabır. Aynı anlattığınız gibi çocuk balık gibi kıvranıyordu her saat başı bir anda kesildi atak bitti galiba inşallah öyledir![]()