- 12 Ağustos 2024
- 821
- 1.827
- 28
- 25
Ben de oda geç geldi diye ne dertlenmiştim şimdi çamaşır odası gibi oldu orasıÇok çok geçmiş olsun ne güzel hallettin iyi olmuş erken yaptırman darısı bizlereevet ya aynı şekilde gündüz uykuları bizim de uzadı tabii bazı günler değişiyor ama genelde 1,5 saat şeklinde 3 uyku yapıyor. Hamilelikte çok güzel oda yapmıştım ama nerdeeee aynı şekilde bizde Kuzeyle bizim yatakta yatıyoruz odasında yatmasına daha çok var gibi 1 yaşında yatar diye düşünüyorum
Ayy hadi inşallah, ben daha o karar aşamasına gelemedim. Ama belki gündüz uykularını odasında yapmaya başlayabilirimBen 5. Ay bitişine doğru odaları ayırcam çok kararlıyım
Evet kesinlikle o yüzden bende nerde güzel uyuyorsa orda uyusun diye düşünüyorum ama bi yerde odasına geçmeli. Yoksa arkadaşımın 5 yaşında çocuğu var halen kendisiyle yatıyormuş o da biraz fazla benceBen de oda geç geldi diye ne dertlenmiştim şimdi çamaşır odası gibi oldu orası6. Aydan sonra odaya geçer diye düşünüyordum, bizim odayı ele geçirdi bizim yatakta daha güzel uyuyor buna eminim. Benim kokumu alıyor herhalde uyansa bile dalıyor kendi. Ama beşikte ağlıyor.
Gündüz uykularını odasında yapıyo zaten 2-3 haftadır. Kamerayla izliyorum ben de. Altını da odasında değiştiriyorum ve çoğunlukla emzirme işini de odasında yapıyorum. Baya alıştı odasına bence. İnş başarabilirim. Arkadaşım 5. Ayda alıştırdı çok rahatladı. Çocuk o odada doğduğunu falan düşünüyor benceAyy hadi inşallah, ben daha o karar aşamasına gelemedim. Ama belki gündüz uykularını odasında yapmaya başlayabilirim
Aaa süper valla sen büyük kısmını halletmişsinGündüz uykularını odasında yapıyo zaten 2-3 haftadır. Kamerayla izliyorum ben de. Altını da odasında değiştiriyorum ve çoğunlukla emzirme işini de odasında yapıyorum. Baya alıştı odasına bence. İnş başarabilirim. Arkadaşım 5. Ayda alıştırdı çok rahatladı. Çocuk o odada doğduğunu falan düşünüyor bencebilinci tam yerine gelmeden yapmak lazım. Yaş ilerleyince çok zorlaşıyor ayırmak
Ben bir özel hastanede kadın doğum doktorundan almıştım 10gün.Durumumu dürüstçe izah etmiştim verdilerMerhaba kızlar benim doğum iznim yarın bitiyor bebeği bırakabileceğim biri de yok rapor almak istiyorum 10 gün kadar, nasıl ve nereden alabilirim sizce?
Ay merak ettim normal de nerde uyuyor gündüzleriAaa süper valla sen büyük kısmını halletmişsinayy dur o zaman bende en azından gündüzden başlayayım doğru diyorsun yaş ilerleyince daha zorlaşır. Hadi bakalım kolaylıklar diliyorum bize başarıcaz inşallah
Bizimki yatakta yaramıyor ya hemen uyanıyor gündüz bende ana kucağına koymaya devam ediyorum bi ara yatağına alistirayim dedik uyumayınca mafolduk ikimizdeGündüz uykularını odasında yapıyo zaten 2-3 haftadır. Kamerayla izliyorum ben de. Altını da odasında değiştiriyorum ve çoğunlukla emzirme işini de odasında yapıyorum. Baya alıştı odasına bence. İnş başarabilirim. Arkadaşım 5. Ayda alıştırdı çok rahatladı. Çocuk o odada doğduğunu falan düşünüyor bencebilinci tam yerine gelmeden yapmak lazım. Yaş ilerleyince çok zorlaşıyor ayırmak
Hahaha gündüzleri de geceleri de bizim yatağa koyuyorumAy merak ettim normal de nerde uyuyor gündüzleri
Ben biraz inat ettim çevremde uyku ve yer sorunu yaşayanları görünce. Ağlasa da uyumasa da ısrarla yatırdım hep. Şu anda oranın kendi odası olduğunu biliyor. Yakın zamanda yatır kaldır yöntemini uygulamaya başlıcam. Hepsi bir arada olacak ama 3 haftada yoluna sokcaz inş her şeyiBizimki yatakta yaramıyor ya hemen uyanıyor gündüz bende ana kucağına koymaya devam ediyorum bi ara yatağına alistirayim dedik uyumayınca mafolduk ikimizde
Ben hep beşiğine koyuyorum iyi mi yapıyorum yaniHahaha gündüzleri de geceleri de bizim yatağa koyuyorum
Ben biraz inat ettim çevremde uyku ve yer sorunu yaşayanları görünce. Ağlasa da uyumasa da ısrarla yatırdım hep. Şu anda oranın kendi odası olduğunu biliyor. Yakın zamanda yatır kaldır yöntemini uygulamaya başlıcam. Hepsi bir arada olacak ama 3 haftada yoluna sokcaz inş her şeyi
Bende hep beşiğinde koyayım diyorm ama gündüz dontBen hep beşiğine koyuyorum iyi mi yapıyorum yani
Merhaba şuan ben de aynı sorunu yaşıyorum. Siz kaçıncı ayınızda yaşadınız bunu? Şimdi düzeldi mi ne yaptınız ?O zaman sebebi bu olabilir belki, bizimki de az emmeye başladı. Bi göğsü altı yedi dakika emiyor maksimum. Bi de şey yapmaya başladı emiyor sonra kafasını kaldırıp bana bakıp gülüyor, sonra tekrar emiyor gibi yapıp yine gülüyor oyun yaptı küçük sıpa
Evet canım çok iyi yapıyorsun yerini bilsin alışsınBen hep beşiğine koyuyorum iyi mi yapıyorum yani
Merhaba haftaya 5 aylık olacak bebeğim yaklaşık bir ay önce falan böyle yapmaya başlamıştı. 4.ay atağı mı bilmiyorum her halleri atak zatenMerhaba şuan ben de aynı sorunu yaşıyorum. Siz kaçıncı ayınızda yaşadınız bunu? Şimdi düzeldi mi ne yaptınız ?
Ay sonunda iyi yaptığım bir şeyi duymak çok iyi geldiEvet canım çok iyi yapıyorsun yerini bilsin alışsın
Ayy olur mu öyle şey annesin her şeyin en iyisini yapıyosundur eminim elinden gelenin fazlasını yapıyosundur, hepimiz şu an öyleyiz benceAy sonunda iyi yaptığım bir şeyi duymak çok iyi geldiçok nadir eğilmeye üşendiğim zaman bizim yataga direk koyuyorum onu da yapmıyım bari
Yaa ağzından bal damlıyor yaa seni kocaman kucaklıyorum❤Ayy olur mu öyle şey annesin her şeyin en iyisini yapıyosundur eminim elinden gelenin fazlasını yapıyosundur, hepimiz şu an öyleyiz bencezaten ilk baştan beri beşiğine koyuyorsan alışmıştır bile süpersin valla darısı bana şu atak zamanı bitince yani inşallah biterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?