2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    234
Merhaba kızlar benim doğum iznim yarın bitiyor bebeği bırakabileceğim biri de yok rapor almak istiyorum 10 gün kadar, nasıl ve nereden alabilirim sizce?

Ben de oda geç geldi diye ne dertlenmiştim şimdi çamaşır odası gibi oldu orası 6. Aydan sonra odaya geçer diye düşünüyordum, bizim odayı ele geçirdi bizim yatakta daha güzel uyuyor buna eminim. Benim kokumu alıyor herhalde uyansa bile dalıyor kendi. Ama beşikte ağlıyor.

Evet kesinlikle o yüzden bende nerde güzel uyuyorsa orda uyusun diye düşünüyorum ama bi yerde odasına geçmeli. Yoksa arkadaşımın 5 yaşında çocuğu var halen kendisiyle yatıyormuş o da biraz fazla bence

Ayy hadi inşallah, ben daha o karar aşamasına gelemedim. Ama belki gündüz uykularını odasında yapmaya başlayabilirim
Gündüz uykularını odasında yapıyo zaten 2-3 haftadır. Kamerayla izliyorum ben de. Altını da odasında değiştiriyorum ve çoğunlukla emzirme işini de odasında yapıyorum. Baya alıştı odasına bence. İnş başarabilirim. Arkadaşım 5. Ayda alıştırdı çok rahatladı. Çocuk o odada doğduğunu falan düşünüyor bence bilinci tam yerine gelmeden yapmak lazım. Yaş ilerleyince çok zorlaşıyor ayırmak

Aaa süper valla sen büyük kısmını halletmişsin ayy dur o zaman bende en azından gündüzden başlayayım doğru diyorsun yaş ilerleyince daha zorlaşır. Hadi bakalım kolaylıklar diliyorum bize başarıcaz inşallah

Ay merak ettim normal de nerde uyuyor gündüzleri

Bizimki yatakta yaramıyor ya hemen uyanıyor gündüz bende ana kucağına koymaya devam ediyorum bi ara yatağına alistirayim dedik uyumayınca mafolduk ikimizde

Bizimki yatakta yaramıyor ya hemen uyanıyor gündüz bende ana kucağına koymaya devam ediyorum bi ara yatağına alistirayim dedik uyumayınca mafolduk ikimizde
Ben biraz inat ettim çevremde uyku ve yer sorunu yaşayanları görünce. Ağlasa da uyumasa da ısrarla yatırdım hep. Şu anda oranın kendi odası olduğunu biliyor. Yakın zamanda yatır kaldır yöntemini uygulamaya başlıcam. Hepsi bir arada olacak ama 3 haftada yoluna sokcaz inş her şeyi

Ben hep beşiğine koyuyorum iyi mi yapıyorum yani
Bende hep beşiğinde koyayım diyorm ama gündüz dont uyumuyor orda sebebini cozemedim

Kızlar merhaba kızım 3 ay 19 günlük. 2 gündür memedeyken bir anda durup agulamalar gülmeler başladı. Memeyi tekrar vermeye çalıştığımda da ağlıyor. Çok oyalanıyor emerken. Süre olarak da kısaldı. Bu 4. Ay atağı mı yaşayan var mı? Neler yaptınız?

Merhaba şuan ben de aynı sorunu yaşıyorum. Siz kaçıncı ayınızda yaşadınız bunu? Şimdi düzeldi mi ne yaptınız ?

Merhaba şuan ben de aynı sorunu yaşıyorum. Siz kaçıncı ayınızda yaşadınız bunu? Şimdi düzeldi mi ne yaptınız ?
Merhaba haftaya 5 aylık olacak bebeğim yaklaşık bir ay önce falan böyle yapmaya başlamıştı. 4.ay atağı mı bilmiyorum her halleri atak zaten Ama şu anda da az emiyor. Ama sanırım o emdiği yetiyor ona çünkü açlık ağlaması yapmıyor. Denemek için mama verdim normalde 150 cc içer 120 cc içmeye başladı yani genel olarak iştah azalması var gibi. Sanırım diş döneminde olduğu için böyle bi etki yapmış olabilir. Haftaya doktor kontrolümüze gittiğimizde sorucam bu konuyu

Ay sonunda iyi yaptığım bir şeyi duymak çok iyi geldi çok nadir eğilmeye üşendiğim zaman bizim yataga direk koyuyorum onu da yapmıyım bari
Ayy olur mu öyle şey annesin her şeyin en iyisini yapıyosundur eminim elinden gelenin fazlasını yapıyosundur, hepimiz şu an öyleyiz bence zaten ilk baştan beri beşiğine koyuyorsan alışmıştır bile süpersin valla darısı bana şu atak zamanı bitince yani inşallah biterse

Yaa ağzından bal damlıyor yaa seni kocaman kucaklıyorum❤ Gündüzleri hep Ana kucağında yatırıyordum o salonda yatarken iş yapamıyordum uyanirsa diye sonra istemsiz neyse ben bunu beşigine koyayım orda uyusun dedim. O gün bugündür orda uyuyor bende rahat ettim rahatça her işimi yapıyorum uyuduğu sürece darısı size o zaman ben ilk kez duydum yatağında uyumayan bebek vs. İlk çocuk olunca demek ki sizler konuşunca acaba nerde uyuyor ki diye çok düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…