Evet var 24 haftalık doğum yapıp kaybetmiştim bebeğimi ama kimlik vs çıkarılmamıştı zaten hastanede iki saat içinde kaybetmiştik o yüzden ikinci sayılacağı aklıma gelmemişti ama haklısınız olabilir peki her ay mı yatacak bu durumda acabaDaha önce nüfusa kayıtlı başka bebeğiniz var mı kaybettiğiniz.mesela ben 3bebeğimi kaybettim bu 4.bebeğim kayıtlarda
Kayıtlara girmiştir kimlik olmasa da .nüfus kayıt örneğinizde çıkıyordur.Bu durumda her ay 1500yatar 2.çocuk olduğu içinEvet var 24 haftalık doğum yapıp kaybetmiştim bebeğimi ama kimlik vs çıkarılmamıştı zaten hastanede iki saat içinde kaybetmiştik o yüzden ikinci sayılacağı aklıma gelmemişti ama haklısınız olabilir peki her ay mı yatacak bu durumda acaba
Ödeme listesine tıklayınca bu çıkıyor bende. Ekleme de yaptım halbukiYasa onaylanmadan önce başvurduk ya o zaman eski sisteme göre 300 TL ödeniyordu pttye yattı o para. E devlete girip arama kısmına ptt yaz, ptt üzerinden yapılan ödemeler diye bir şey çıkıyor. Oraya tıklayınca görürsün. Pttye gidip alabilirsin 300 TLyi
Kayıtlara girmiştir kimlik olmasa da .nüfus kayıt örneğinizde çıkıyordur.Bu durumda her ay 1500yatar 2.çocuk olduğu içi
Aa tamam o zaman teşekkür ederimKayıtlara girmiştir kimlik olmasa da .nüfus kayıt örneğinizde çıkıyordur.Bu durumda her ay 1500yatar 2.çocuk olduğu için
Artık böyle oluyor. Etrafı incelemeye ve emerken oyun yapmaya başlıyorlar. EndişelenmeyinKızlar merhaba 3 ay 22 günlüğüz. Kızım emmeye başlarken ağlar gibi oluyor sonra memeyi alıyor emiyor bi as inda bırakıyor gülüp sesler çıkarıyor. Yüzümü inceliyor. Zorla 5-6dk emziriyorum. Uykukarı iyi. Sizde 4. Ay atağı mı? Memeyi bırakır diye çok korkuyorum
4 çocuk için ne kadar ödeniyor. Aldınız mı sizKayıtlara girmiştir kimlik olmasa da .nüfus kayıt örneğinizde çıkıyordur.Bu durumda her ay 1500yatar 2.çocuk olduğu için
Kısa emdiği zaman napıyorsunuz peki? Ya doymuyorsa diye endişeleniyorumArtık böyle oluyor. Etrafı incelemeye ve emerken oyun yapmaya başlıyorlar. Endişelenmeyin
Bebekler kendini aç bırakmaz demişti güvendiğim bi doktor. Doymasa çok emer zaten, acıkırsa ağlar. Aslında bebekler çok basit ama biz annelik evhamıyla zorlaştırıyoruzKısa emdiği zaman napıyorsunuz peki? Ya doymuyorsa diye endişeleniyorum
Desteksiz oturmaya baslamadan ek gidaya baslamayi onermiyorlar sonra kabizlikla sorunu oluyormus.sizinki basladi mi oturmaya? Biz de bir hafta sonra bes aylik olacagiz destekli bile zor oturuyor.Kızlar ek gıda hazırlığına başlayan var mı neler aldınız neler yapıyorsunuz? Bizim kız 5 ay 8 günlük yavaştan başlayayım diyorum.
Bes aylikken duzene giriyormus bi duzene girse de rahatlasak . benimki gece 11 de zar zor uyuyor sabah yedide uyanıyor.dokuz bucukta on dk uyudu sadece simdi tekrar uyuttum bakalım bir saat uyursa opup basima koyacağımGünaydın kızlarr. Ya benim kız sabah 5.30-6 dedim mi uyanıyor bir daha asla uyutamıyorum. 8de de 9da da hayta bazen deliriyor 10u buluyor uyuması. Farklı saatlerde yatırsam da aynı saatte uyanıyo. Ne yapmam lazım
Benimki de bu ara hep kısa kısa uyuyor öyle olunca da bir saate kadar uykusu geliyor normalde 2 saat uyanık durabilir diyorlar ama benimki yarım saat sonra mızırdabıyır uykusu gelmiş gibi uyuyor da uyutunca ama yarım saat sonra uyanıyor. Normal miBes aylikken duzene giriyormus bi duzene girse de rahatlasak . benimki gece 11 de zar zor uyuyor sabah yedide uyanıyor.dokuz bucukta on dk uyudu sadece simdi tekrar uyuttum bakalım bir saat uyursa opup basima koyacağım
Doktorum 4. ay kontrolüne gittiğimde tadımlara başlayabilirsiniz demişti çok erken bulduğum için başlamadım. Yavaştan tadımlara baslamak istiyorum.Bizimki de desteksiz oturmuyor hiç onu düşünmemiştim.Desteksiz oturmaya baslamadan ek gidaya baslamayi onermiyorlar sonra kabizlikla sorunu oluyormus.sizinki basladi mi oturmaya? Biz de bir hafta sonra bes aylik olacagiz destekli bile zor oturuyor.
4.ayda derin uykuya gecmekte zorlandiklarini okumustum. Kisa kisa uyuyunca uykusunu alamiyor tabi haliyle mizirdaniyor .onceden ne guzel bir yatardi iki uc saat uyurdu ogle vakti. Allah yardimcimiz olsun gecici bir surec. Bir rutin tutturabilsek cok rahatlayacagim. Yedide uyuttum yarim saatte uyandi simdi tekrar yatirdim muhtemelen yine yarim saate kalkar.sizin gibiyiz biz de.Benimki de bu ara hep kısa kısa uyuyor öyle olunca da bir saate kadar uykusu geliyor normalde 2 saat uyanık durabilir diyorlar ama benimki yarım saat sonra mızırdabıyır uykusu gelmiş gibi uyuyor da uyutunca ama yarım saat sonra uyanıyor. Normal mi
Desteksiz oturmaya baslamadan ek gidaya baslamayi onermiyorlar sonra kabizlikla sorunu oluyormus.sizinki basladi mi oturmaya? Biz de bir hafta sonra bes aylik olacagiz destekli bile zor oturuyor.
Desteksiz oturma değil kafasını tutarak dik oturma. Desteksiz 7. 8. Ay civarında oturmaya başlıyorlar yoksa. Mama sandalyesinde oturmak da destekli oturma sonuçta. Önemli olan kafasını tutması.Doktorum 4. ay kontrolüne gittiğimde tadımlara başlayabilirsiniz demişti çok erken bulduğum için başlamadım. Yavaştan tadımlara baslamak istiyorum.Bizimki de desteksiz oturmuyor hiç onu düşünmemiştim.
Kuzey baya uzun zamandır 6da uyanıyor hep. Ama akşamları 19-19:30 gibi yatıyor. Dedim erken uyuduğu için mi erken kalkıyor. Dün sekizde yatırdım yine 6da kalktıGünaydın kızlarr. Ya benim kız sabah 5.30-6 dedim mi uyanıyor bir daha asla uyutamıyorum. 8de de 9da da hayta bazen deliriyor 10u buluyor uyuması. Farklı saatlerde yatırsam da aynı saatte uyanıyo. Ne yapmam lazım
Tuna önceki gün 7de uyudu, 7de uyandı. Onun dışında hep 8-9 arasında uyuyup 5.45-6 arasında uyanıyor. Bende erken yatınca daha mı çok uyuyor diye düşündümKuzey baya uzun zamandır 6da uyanıyor hep. Ama akşamları 19-19:30 gibi yatıyor. Dedim erken uyuduğu için mi erken kalkıyor. Dün sekizde yatırdım yine 6da kalktıo yüzden erken yatırmaya devam
Bence yataklarının içinde telefon falan saklıyo olmalılar. Alarm kurup yattığını düşünüyorum. Kalkarken çok dakikler ama yatarken asla değilKuzey baya uzun zamandır 6da uyanıyor hep. Ama akşamları 19-19:30 gibi yatıyor. Dedim erken uyuduğu için mi erken kalkıyor. Dün sekizde yatırdım yine 6da kalktıo yüzden erken yatırmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?