2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Ben 5.ay kontrolünde doktora sordum destekli oturması çok kuvvetli ve bebek hazır ama yine de başlamayalım şuan çok iyi kilo alıyor dedi.1ay erken doğduğu için 7aylıkken başlatacaktı ama 6 olunca başlatmaya karar verdi.4 ay bence de çok erken .

Ben bugün yoğurt tattirdim

Bizimki 6.ay dedi ama çölyak guluten alerjisine bakmak için mi nedir 5 buçuk aylıkken tarhane tattir dedi onu tam anlamadim

Hayirli olsun diyelim canım bizede aktar tecrubelerinine ile başlasın kimi doktor yoğurt ile başlatıyor kimisi kabak
Teşekkür ederim canım. Tecrübeli değilim ilk çocuk olduğu için. Annemlere köye gelmiştim annem mis gibi doğal yoğurt yaptı o yüzden yoğurt vermek istedim.

Biz henüz 5 olmadık ama mama sandalyesinde oturuyor oglumda da 4 bucuk gibi başlamıştım yediklerimizi izliyor bazen abisi yerken ağzını bile oynatıyordu vermeye başladım bende 3 gün kuralına gerek yok diyor artık doktorlar bizimde bir hafta olacak heralde muz, elma, havuç, brokoli, patates tattırdım iki gündür de yoğurt mayaladım jersey sütünden onu yediriyorum dün biraz muz ezip yoğurt ekledim bir onu sevdi gibi zeytinyağı ekliyorum kesin kabızlık olmasın diye

Ne güzel sen başlamışsın ben o kadar çeşitlendirmedim ama artık bizimki de istiyor gibi bakıyor yavaş yavaş vericem. Peki ölçüsü var mı ne kadar veriyorsun ben onu bilemedim tecrübesizlikten

Erken başlamak sindirim organlarina özellikle böbreklerine hasar verebilir . Sindirim organlarinin ek gidaya hazir hale gelmesi 6.ayda oluyorsa ben risk almak istemem acikcasi. Baslayanlari cok cesaretli buluyorum.

3ve sonrası için aylık 5bin tl ödeniyor.Cuma günü aldım 4aylık ödemeyi
Bende böyle biliyordum ama bi kaç kişi 10 bın felan dedı .. sizin 4 çocuk olunca sormak istedim cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Bizim doktorda kaşık maması ve formül mamayı tavsiye ettı .. ne yaptıysam çocuk emmiyor ne mama begendı ne beni

Bebegi durduk yere ağlayan var mı kızlar çok yoruldum ya hicbi şeyi yok ateşi falan ne bu böyle farklı bi ağlama

Bebegi durduk yere ağlayan var mı kızlar çok yoruldum ya hicbi şeyi yok ateşi falan ne bu böyle farklı bi ağlama
Bizimki uykusundan öyle ağlayarak uyanıyor bi kaç gündür. Geğirince susuyo uyuyo tekrar. Çok hava yutuyor bu ara. Bi kere gaz çıkarmak yeterli gelmiyor. Belki böyle bişey olabilir

Y
Bizimki uykusundan öyle ağlayarak uyanıyor bi kaç gündür. Geğirince susuyo uyuyo tekrar. Çok hava yutuyor bu ara. Bi kere gaz çıkarmak yeterli gelmiyor. Belki böyle bişey olabilir
Yok canım gaz değil biz o kadar gazdan çektik ki anlıyorum olup olmadığını

Kizlar yaa bisey sorcam buyuk cocugunun akülü arabasi olanlar buyuk kizima alacagim da ne tavsiye edersiniz ne olsun arabamizda ne olmasin?

Kızlar ek gıda için ne aldınız?
Slikon kokuyor diyorlar.Ne alacağımı bilemedim.Blw porselenle olur mu bilemedim yapışkanlı slikonlar daha mantıklı geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…