Canım be 5+ 3 te kanamayla gittim görünmedi demek ki yerleşme kanıymış bu hafta gördüler minik bebitomu çok şükür haftaya görürler inşallah senin bebişini de kan değerin kaç çıktı beta
Günaydın Benim İlk oğlum temmuz da 7 olacak küçük oğlum oda temmuz da 3 olacak ve bu bebişimiz de hiç planda yokken supriz yaptı bize sizinkiler kaç yaşında ve bu bebişiniz planlı mıydı ?
Merhaba geçen ay kan verdim şüphelerim üzerine 9.8 çıktı sonrasında kanama başladı kimyasal geçirdim. Bu ay beklenen adet tarihini 2 gün geçti benim adet öncesi göğüslerim şişmez geçen ayda hamilelik belirtilerinden şühelenip hiç test yapmadan kan vermiştim. Bu ayda aynı şekilde hiç kaset test yapmadan kan verdim. Yarın 4 de alacağım sonucu inşallah yanılmıyorumdur ve bu grupta olurum kızlar
Hoşbuldum teşekkür ederim ☺ akıntı yeşil kokulu olmazsa sıkıntı olmaz demişlerdi ama ben yine sorayım dedim aynı olan hamişler olunca insanın içi daha çok rahatlıyor
Kızlar size bir şey danışmak ıstiyorum. Önceden başvurduğum daha yeni kabul olan halk oyunları kursum var. Katılıp katılmamak arasında kararsız kaldım. Hamilelik için acaba sıkıntı olur mu ya?
Kızlar size bir şey danışmak ıstiyorum. Önceden başvurduğum daha yeni kabul olan halk oyunları kursum var. Katılıp katılmamak arasında kararsız kaldım. Hamilelik için acaba sıkıntı olur mu ya?
Geçen instada bi reels görmüştüm doktorun birisi daha önceden yapmadığınız , vücudunuzun alışık olmadığı şeyleri hamilelik sırasında da yapmayın . Mesela şimdiye kadar hiç pilates yapmadıysanız hamile pilatesi de yapmayın diyordu. Ama sen doktoruna da sor bence