- 27 Aralık 2019
- 9.216
- 10.906
- 248
Kızlar selam,yine ben yine sorular doktordan çıktım ikili tarama sonuçlarım temiz çıkmış. Cinsiyeti sordum bacak arasına felan baktı ama bişey demedi bende gözükmüyor herhalde diye üstelemedim. Ultrason kağıdına kız yazmış
 doktordan çıktım ikili tarama sonuçlarım temiz çıkmış. Cinsiyeti sordum bacak arasına felan baktı ama bişey demedi bende gözükmüyor herhalde diye üstelemedim. Ultrason kağıdına kız yazmış Eğer değişmezse Kızımız geliyor
 Eğer değişmezse Kızımız geliyor 
			 cinnabon

cinnabon

Birde benim tiroidim yüksek oldugu için yaeın tahlil vericem. 15 gün sonrada zeka testi yaparız dedi. Ne oluyor bu zeka testi. Bilen var mı?

doktordan çıktım ikili tarama sonuçlarım temiz çıkmış. Cinsiyeti sordum bacak arasına felan baktı ama bişey demedi bende gözükmüyor herhalde diye üstelemedim. Ultrason kağıdına kız yazmış
 doktordan çıktım ikili tarama sonuçlarım temiz çıkmış. Cinsiyeti sordum bacak arasına felan baktı ama bişey demedi bende gözükmüyor herhalde diye üstelemedim. Ultrason kağıdına kız yazmış Eğer değişmezse Kızımız geliyor
 Eğer değişmezse Kızımız geliyor 
			 cinnabon

cinnabon

Birde benim tiroidim yüksek oldugu için yaeın tahlil vericem. 15 gün sonrada zeka testi yaparız dedi. Ne oluyor bu zeka testi. Bilen var mı?

16.hafta bitmek uzere ama geçen haftalarda kesilmişti tekrardan başladı.
16.hafta bitmek uzere ama geçen haftalarda kesilmişti tekrardan başladı.
		 diğer doktoruma yazdım bıraktırdı ve duphalac şurup kullan dedi,
 diğer doktoruma yazdım bıraktırdı ve duphalac şurup kullan dedi, 

kim kızdırmışya bu miniği gidin başımdan der gibi
kim kızdırmışya bu miniği gidin başımdan der gibi 
 İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi
 İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi 

nane limon akşam yemeğinden sonra hemen kaynatıcam canım çok sağol
  nane limon akşam yemeğinden sonra hemen kaynatıcam canım çok sağol