2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
😅😅Ayy bazen eşime diyorum belki kardeş gelir diye sonra çok korkuyoruz 😅ama her zaman çocuğumun bir kardeşi olsun istiyorum benim kardeşim vefat etti tek kaldım benim çocuğum tek kalmasın istiyorum o gücü bulabilirim bir gün kendimde umarım sizin gibi
Allah rahmet eylesin cnm...her çocuk bir olmaz.bnm oğlum ve kızım arasında dağlar kadar fark var.ama ikisinin yeride ayrı. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.oglum çok hareketli maşallah kızım tam tersi.🧿❤️
Aaaa öyle bir çocuk modeli mi var bizlere niye denk gelmedi hani bize yok muuuu 🤪
Maşallah deyim benim kızım 🧿😘❤️

Aynen kuzum geçen aglama krizi tuttu yawrumu ben eşime atıyorum eşim bana atıyor .en sonunda dediki çocuk istiyordun al sana çocuk gerçekten çok zorlandımi ozaman daha çok farkettim çok üzdü beni o kelime

Desteksiz büyütmek Zor onu da yaşadık ilk çocuğumda gurbette görev deydik. Şimdi annemin alt katındayim. Bzide de şey oldu bebek doğdu annem sürekli eve götürdu sen dinlen uyu dedi ama hani sık sık da emmesi lazım ben çıktım sürekli yukarı zaten uyuyordu hep emzir uyusun yani bı şey demek istemeidm. Şimdi de kız kicaga alıştı haliyle annem almaz oldu 😄 vallaha şunu kv yapsa ne konuşurdum kendi anam yapınca gülerek anlatıyorum. Annem hep hasta basım ağrıyor dizim ağrıyor deneye başladı kız dedim bebis agirlasinca mi ağrın başladı ahahha. Şaka bı yana almaz oldu 😄 bnde baya zorlanıyorum sabah okula işe gidiyorum 12 geliyorum sonrası uykusuzluk üstüne bebiş zorlanmaya baslaidm
Benimde babam geçen ağlıyor diye bana veriyor çocuğu. Dedim bakamayacaksanız torun istemeyecektiniz 🤣

K
şekkür ederim canım ☺️kardeş sevgisi bambaşka ama ben kardeşime aşıktım resmen hayatımın tek anlamiydi o yüzden kardeş sevgisi benim için çok başka yavrumsa bir gün keşke kardeşim olsaydı demesin istiyorum
Kardeşinizi kaç yaşında kaybettiniz başınız sağolsun

Ben de ona yatırıyorum da artık tam oluyor neredeyse.Yatağına geçireceğim.Ama reflü devam ediyor yatağının altını yine yükseltmeye çalışırım

Sağol canım😍Bugün buzluktan çıkarıp denedim ama biberonu ağzına koyduğum gibi midesi bulanmış gibi yapıp atıyor.Emziğe de öyle yapıyor tutturamıyorum.Başlarda ne versem tutuyordu🥲
Rica ederim canım pes etme sen yavaş yavaş alışacaktır🥰 tutana kadar sütlerini ziyan etme istersen mama veriyorsan en azından 30 cc yapıp dene baktın alıyor sonra sütlerini verirsin

Rica ederim canım pes etme sen yavaş yavaş alışacaktır🥰 tutana kadar sütlerini ziyan etme istersen mama veriyorsan en azından 30 cc yapıp dene baktın alıyor sonra sütlerini verirsin
Mama vermiyorum uzun süredir.Dün eşim ilgilenecekti kolaylık olsun diye buzluktan çıkardım.hazır süt de boşa gitti.Tekrar tekrar deneyeceğim alışması için 🙏🏻🙏🏻

Kızlar bizim bebenin alninin sağ kısmında kırmızı noktaciklsr var isilik gibi geldi bana ama dün çekirdek y mistik ondan olurmu sizce

Merhaba teyzelerim bugün bizim burda hava çok güzel, annişim parka çıkardı beni 😍 Dışarıda zaman çok hızlı geçiyor hem uyuyorum, hem etrafı izliyorum, keyfime diyecek yokkk, gazımı da çok güzel çıkarıyorum dışarıda hahahha 🤪

Eklentiler

• 1000198402.webp
    1000198402.webp
    139 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bizim bebenin alninin sağ kısmında kırmızı noktaciklsr var isilik gibi geldi bana ama dün çekirdek y mistik ondan olurmu sizce
Mesajı okuyunca canım çekirdek çekti 😅😅 bebeyi uyutup hemen çekirdek yemem lazım hahhaha. Bir şey olmaz bence sıcaktan falanda olabilir uzun süre geçmezse doktoruna sorarsın ama normaldir bence

Ben sadece ayak tabanlarıni yağladım yukarıdan aşağı yönlü bir üç beş dakika sonra topuklarına baş parmağımla hafif bastırıp çekip en sonda parmaklarına masaj yaparak bitirdim. Belli bir miktarda diyemicem artık göz kararı aldım uyguladım. Umarım sizde de işe yarar. Ben bir de clinikid masaj yağı almıştım. Sabah elma akşam clinikid o şekilde ilerlesin.
bizde bir işe yaramadı

Mesajı okuyunca canım çekirdek çekti 😅😅 bebeyi uyutup hemen çekirdek yemem lazım hahhaha. Bir şey olmaz bence sıcaktan falanda olabilir uzun süre geçmezse doktoruna sorarsın ama normaldir bence
Hahahha evde kısa kollu mu.giydirsem.bilmiyom ya usucek.givi geliyor 😅bizde parka çıkmıştık çekirdek iyi gidiyor açık havada

Kızlar sizin bebekler de ellerine odaklanıp bakıyo mu sürekli? İki elini ağzına sokmaha çalışıyor sonra elleri sığmayınca aa nasıl sığmaz der gibi ellerini inceliyo baya bi süre😂
Yapıyor tabi.Emzirirken kıyafetimi çekiştirip ona da bakıyor.Her şeye uzanıp ağzına götürmeye çalışıyor.Bazen de tuttuğunu sanıp boş elini ağzına götürüyor 😂

Back
X