2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-08-16-47-06-490_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-05-08-16-47-06-490_com.android.chrome.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar ben bakıcı ayarladım. Şimdilik 4 saat bakıyor, bir ay sonra tam gün bakacak. Mental olarak rahatladım 🫠 Bakıcı çok güvendiğimiz aile dostumuz bi abla o konuda içim çok rahat, zaten çok tecrübeli. Benden daha iyi bakıyor 😅 Bugün o kadar hızlı geçti ki biraz önce eve geldik bir iki saate de banyosunu yaptırıp yatırırım ohh iyi geldi valla 😇

Kızlar havalar ısınmaya başladı artık. Sizler çocuklara kısa kollu giydirmeye başladınız mı? Erken midir acaba? Dışarı çıkarken nasıl giydiriyorsunuz? Çorapları ne zaman atmaya başlayacağız. Ben içe Zıbın üstü altı üstü patikli kollu takım giydiriyorum hala. Mevsim normali nedir karar veremedim. Sizde durumlar nasıl?

Kızlar havalar ısınmaya başladı artık. Sizler çocuklara kısa kollu giydirmeye başladınız mı? Erken midir acaba? Dışarı çıkarken nasıl giydiriyorsunuz? Çorapları ne zaman atmaya başlayacağız. Ben içe Zıbın üstü altı üstü patikli kollu takım giydiriyorum hala. Mevsim normali nedir karar veremedim. Sizde durumlar nasıl?
Bende aynen senin gibi giydiriyorum canım. Altı patiksiz giydirdiğimde evdeysek çorap giydirmiyorum dışarı çıkınca çorap giydiriyorum. Bi de dışarı çıkınca hava güzelse hırka, yelek giydiriyorum ekstra. Güzel değilse tüylü tulumu var onu giydiriyorum. Daha kısa kollulara geçmedik ne zaman geçilir bilmiyorum 😅

Kızlar gaz için maflor plus kullanıyorduk artık üretilmiyormuş heralde sizler gaz damlası ne kullanıyorsunuz

Kızlar gaz için maflor plus kullanıyorduk artık üretilmiyormuş heralde sizler gaz damlası ne kullanıyorsunuz
Ben bırakmıştım damlaları bu ay yeniden başladı. Vicol şurup aldım keşke daha önce alsaymışım diyorum. Poposu dile geldi çocuğumun😂 bi de sakinleştiriyo ve uykusunu düzene soktu. Üstelik bitkisel. Tavsiye ederim

Ben bırakmıştım damlaları bu ay yeniden başladı. Vicol şurup aldım keşke daha önce alsaymışım diyorum. Poposu dile geldi çocuğumun😂 bi de sakinleştiriyo ve uykusunu düzene soktu. Üstelik bitkisel. Tavsiye ederim
Ben de pronight aldım vicolle aynı içeriği papatya melisa dereotu rezene bide probiyotik var.

Kızlar işe başladım ama olacak gibi değil. Ücretsiz izin hakkımı istediğimde kullanabilir miyim? Yoksa işe başladım diye bu hakkım yandı mı

Kullanabilirsin, işe başladın kullanamazsın diye bir kural yok. Yani ben öyle biliyorum. Çok mu zor oldu hem iş hem bebiş 😪
Bu gün sabah toplantıdaydım, kız da uyuyordu. Odasına yatırmıştım kameradan izliyodum. Garip garip hareketler yaptı dedim yer değiştiriyor herhalde. Sonra bir ağlama krizi. Koştur koştur yanına gittim sakinleştirdim falan. Bi döndüm toplantı bitmiş. Böyle devam edemez yani.

Kızlar işe başladım ama olacak gibi değil. Ücretsiz izin hakkımı istediğimde kullanabilir miyim? Yoksa işe başladım diye bu hakkım yandı mı
Kullanabilirsin canım. 2 yıl içinde istediğin zaman ücretsize çıkıp istediğin zaman dönebilirsin.
Ben de çalışmayı planlıyordum, çok mu zor 😢

Kullanabilirsin canım. 2 yıl içinde istediğin zaman ücretsize çıkıp istediğin zaman dönebilirsin.
Ben de çalışmayı planlıyordum, çok mu zor 😢
Ay bizim ik yla konuşayım bi bu durumu. Benim işim biraz stresli, sürekli toplantım oluyor ve kurumsal firma, üst yönetimler vs. Hem hata kaldırmayan bi işim var. O yüzden çok zor. En azından 6 aylık olsun istiyorum. Pzt başladım daha mahvoldum yani

Kızlar yanlış anlamayın ama 4 aylık bebeklere bu ilaçları kullanmak iyi değil bence. Oğlum 2 buçuk yaşında, uyku sorununa artık dayanamayıp, sizin yazdığınız ilaçların başka bir muadili olan ilacı kullandım. Evet uykusu geldi ama çok huzursuz oldu, aşırı vicdan azabı çektim ben ve 2 günden sonra kullanmadım. Şikayetvar sitesinde de buna benzer bir sürü şikayet gördüm. Ürünün içeriği melisa, papatya, rezene falan.
Şimdiden bu ürünlerle uyumaya alışırlarsa bebekler, kendi kendilerine uyumayı öğrenemezler. İçeriğindeki melisa ve papatya bayıyor resmen. Ben sadece içim rahat etmediği için yazmak zorunda hissettim kendimi. Karar sizin tabi 🤗

Ben başladım kısa kol giydirmeye dogudayiz sıcaklar başladı burda akşam yatarken uzun kol giydiriyom bir tek

Back
X