2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Bugün gündüz hiç uyumadı nerdeyse Allah'tan eşim evdeydi 😭durduk yere ağlıyor bazen emmek istiyor sürekli bazen istemiyor napcami şaşırdim.havalarda ısındı çok sıcaklarda napcaz bilmiyom huysuzbebeyle😭
Artık bebişlerimizle keyifli vakit geçirdiğimiz zamanlar gelsin. Bebişlerimiz huzursuzlanmadan, mızmızlanmadan dursun bizde güzel güzel oynayalım. Böyle sadece anlık oyalamakla geçiyor ağlamasın diye kendimi parçalıyorum 🥲

Çok zorlandım bu gün. Hiçbir yerde durmadı. Sürekli söylenme ve vızıklama halinde. Memelerimi sündürdü artık nasıl emdiyse 4 saat oldu daha dolmadı tam göğüslerim. Oyuncakla falan anlık dikkati dağılıyo gülüyo 3 dk sonra gene. Ana kucağından kendini atmalara mı kalkmadı, parmaklaya parmaklaya kendini mi kusturmadı. Allahım kabus gibiydi bu gün. Nasıl olcak böyle hiç bi fikrim yok
Bazı günler öyle oluyor insan diyor eyvah bütün günler böyle geçecek napıcam ben diye düşünüyor 🫠 bebişlerimiz büyüdükçe daha kolaylaşacağına inanmak istiyorum. Tamam büyüdükçe başka problemler çıkacak dişidir, yürümesidir vs ama en azından mızmızlanmadan durabilirler diye düşünüyorum yani inşallah 🙏🏻🥲

Günaydın arkadaşlar bebeğin gece bir anda durduk yere uyanıp 2 saat sallamaya rağmen uykuya geri dönmemesi de uyku gerilemesi midir? Doğduğundan beri ilk kez bu hafta yapıyor bittik normalde emer uyurdu. Bir de eşimle bir konuda anlaşamıyoruz kim haklı sizce? Bebek emmeyi reddedip uyanınca ben başlıyorum sallamaya o da iki saat uyumayacağı belli zaten ne diye sallayıp yoruluyoruz diyor. Gece gece bebeği oynatamam ki. Koyalım yataga ortamızda dursun diyor. Sizce kim haklı? İkimizde de bel boyun diz kalmadı

Günaydın arkadaşlar bebeğin gece bir anda durduk yere uyanıp 2 saat sallamaya rağmen uykuya geri dönmemesi de uyku gerilemesi midir? Doğduğundan beri ilk kez bu hafta yapıyor bittik normalde emer uyurdu. Bir de eşimle bir konuda anlaşamıyoruz kim haklı sizce? Bebek emmeyi reddedip uyanınca ben başlıyorum sallamaya o da iki saat uyumayacağı belli zaten ne diye sallayıp yoruluyoruz diyor. Gece gece bebeği oynatamam ki. Koyalım yataga ortamızda dursun diyor. Sizce kim haklı? İkimizde de bel boyun diz kalmadı
Aynı durumdayız. O direnci kırılınca uyuyo. 1 saat sürüyor uykusu ama bi şekilde kırmaya çalışıyorum ben de. Farklı şekillerde tutup uyutmaya çalışıyorum. Kalksam daha beter uykusu kaçıp gece gündüz kavramını yitirir diye ne ışık açıyorum ne de odadan çıkıyorum. Mahvoldum 2-3 gündür

Canım geçen benim oğlum da ağlayarak uyandı gazı varmış.Ama bu ara uykuya direnişi var yatağına koyduğumda sık uyanmaya başladı.Loş ışıkta çok uyaran vermeden uykuya döndürmeye çalışırdım.Rutinden şaşmadan devam etmek gerekirmiş .Yatakta öylece duruyorsa orada belki pış pış yapılabilir.

Ay evet bizimki de normalde gece emip hemen geri uyurdu ve en az 3 saat uyurdu. Şimdi uyanınca emiyor ama geri uyumuyor, normalde nasıl uyutuyorsam öyle yapıyorum alıp kucağıma sallıyorum. Allahtan çok zorlamıyor beş on dakikada uyuyor ama gece kalkıp sallamak o kadar zor geliyor ki... Ve uyuduğu da 1 saat yada 1,5 saat.
Bence siz haklısınız. Eşinize söyleyin kızlar beni haklı buldu diyin 😅 Burda önemli olan bebeğin o an uyuyup uyumaması değil önemli olan gece uyandığında onunla oynanmayacağını, uyumak zorunda olmasını bilmesi. Yoksa düzeni şaşar. Gece uyandığında hiçbir şekilde konuşmuyorum, ışık açmıyorum, sıfır iletişim 😅 Gündüz ise tam tersi sürekli her saniye konuşuyorum. Bence böyle gece gündüz farkını anlamış oluyor

Çok zorlandım bu gün. Hiçbir yerde durmadı. Sürekli söylenme ve vızıklama halinde. Memelerimi sündürdü artık nasıl emdiyse 4 saat oldu daha dolmadı tam göğüslerim. Oyuncakla falan anlık dikkati dağılıyo gülüyo 3 dk sonra gene. Ana kucağından kendini atmalara mı kalkmadı, parmaklaya parmaklaya kendini mi kusturmadı. Allahım kabus gibiydi bu gün. Nasıl olcak böyle hiç bi fikrim yok
Dün bizimde öyleydi bugün nasıl olcak bakalım memede uyuyordu ana kucağına koyuyordum bir saat uyurdu.dun yatağına koyayım dedim yarım saat bile uyumadı 😭

Bizimki emer uyurdu yok uyumuyor ok uykusu olsada napcami şaşırdım 12 .1 zar zor uyuyor

Kızlar çıldırmanın eşiğindeyim. Siz hangi oyuncaklarla oyalıyosunuz bebekleri? Ne ilgilerini çekiyo? Ben mi beceremiyorum acaba oyalamayı diye düşünmeye başladım

Kızlar çıldırmanın eşiğindeyim. Siz hangi oyuncaklarla oyalıyosunuz bebekleri? Ne ilgilerini çekiyo? Ben mi beceremiyorum acaba oyalamayı diye düşünmeye başladım
uzun süreler durmuyor ama yarım saat oyalıyorum.Piyano halısına koyuyorum.Oyuncakları gösteriyorum hareket eden veya ışıklı olan şeylere daha uzun bakıyor.Bir de eline ağzına götürebileceği şeyleri veriyorum hışırtılı bir şey olursa daha uzun süre oyalanıyor.Oyun halısına koydum daha geniş alanda kesinlikle daha rahat oldu.Koltuğun üzerinde gösterdiğimde o kadar ilgilenmiyordu.Şimdi sağ sola daha rahat dönerek bakıyor

Biz de dört ay bir haftalik olduk dorduncu ayda uyku gerilemesi normalmis uzulmeyin gecici sabredin sakin rutininizden sasmayin eger ışıkları acip oyuna gecerseniz aliskanlik edinebilir karanlikta durup uyutmaya calisin.bizimki de iki gundur uyanıyor yatmiyor cok zorlaniyorum ben de devamli salliyorum yalniz degilsiniz.bir de gunduz uc saatten fazla uyutmayin diyor dr. osman gonulal. Youtubeden 4.ay videosunu izleyebilirsiniz.

Selam kızlarr.. Bebişleriniz döndü mü? Kızım bir kere tam döndü, bir daha dönmedi. Ama hala çaba var 😃 Havalar da bi iyi bi kötü. Nasıl giydireceğimi şaşırdım. Yaz için elbiseler ve şortlar aldım🥰

Tabiki annesi olarak siz haklısınız bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz ama bu şekilde de kendinizi harap etmeyin sallayarak uyutacam diye çünkü bu da alışkanlık yapar bebeğinize. Bence bebeğinizi sallanmadan uyutmaya çalışın mesela pış pış sesiyle ve yattığı yerden patpat şekilde böylelikle gece de uyanınca o şekilde uyutmanız size de daha kolay olur

Biz de dört ay bir haftalik olduk dorduncu ayda uyku gerilemesi normalmis uzulmeyin gecici sabredin sakin rutininizden sasmayin eger ışıkları acip oyuna gecerseniz aliskanlik edinebilir karanlikta durup uyutmaya calisin.bizimki de iki gundur uyanıyor yatmiyor cok zorlaniyorum ben de devamli salliyorum yalniz degilsiniz.bir de gunduz uc saatten fazla uyutmayin diyor dr. osman gonulal. Youtubeden 4.ay videosunu izleyebilirsiniz.
Uyumak istemiyor emmek istiyor bazen istemiyor çıldırıyor 😭

Kedi tırmık kitabı var kartlar var bide eğitici tırtıl ve oyun halısı dönüşümlu bunları gösteriyorum sıkılırsa kucak evde yürüyüş ve dans gene ağlarsa meme keyfi biraz yerine gelirse tekrar ana kucağı 😅

Tabiki annesi olarak siz haklısınız bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz ama bu şekilde de kendinizi harap etmeyin sallayarak uyutacam diye çünkü bu da alışkanlık yapar bebeğinize. Bence bebeğinizi sallanmadan uyutmaya çalışın mesela pış pış sesiyle ve yattığı yerden patpat şekilde böylelikle gece de uyanınca o şekilde uyutmanız size de daha kolay olur
Bizimki emerek uyuyor başka türlü uyutaniyorum

Back
X