Canim senin bebisin uykusu yeni mi boyle bozuldu yoksa hep mi kotuydu? Uyku bizim icin de buyuk sorun.Daha 2 haftalikken basladi uyumamaya 12 bazen 15 saat uyumadigi oluyodu daha dogrusu kucagimda uyuyodu koydugum gibi uyaniyodu uykusunu da boyle boyle kucakta aliyodu. 2 aylik olana kadar gece uykusuna en erken 3 bucukta yatirabiliyodum. Sonra bikac hafta 2de yatmaya basladi bu aralar da 12-1 gibi yatiyor tam 3.5 aylik oldu. Gecenlerde bir kere 11de uyudu sevincten ne yapacagimi sasirdim

gunduz uykulari da genelde yarim saat en fazla 1 saat uyuyor tek seferde ve uyaniklik suresi de uzun 2-2 bucuk saat. Ilk 2 ay kendimi cok yiprattim ben bebegimi niye uyutamiyorum diye ama sonra kabullendim benim bebegim galiba uyumayan bir bebek. Bu surecte uyku duznlemeyle ilgili kitap da okudum videolar da izledim ama yok pratige dokemiyorum. Ideal uyutma sekli yataga koyup poposunu pispislayarak uykuya gecirmek, benim bebegimi uykuya gecirme seklim squat yapmak, pilates topunda ziplamak

yok olmuyo cunku cok direnc gosteriyor uykuya gecerken sadece bunlar ise yariyor kucagimda yuruyerek bile mumkun degil uykuya gecmiyor. Sansliysam emerken daliyor ama bu nadiren oluyor. Belki de ben alistirdim ama 12 saat uykusuz kalinca insan her yolu deniyo ve ise yarayanla devam.ediyo malesef. Cok uzun yazdim ama bu uyku konusu beni zaman zaman tukenmis hissettiriyor insallah biz de bu sorunun ustesinden gelebiliriz