Hee anladım yok canım biz ilk yenidoğandan beri oto koltuğu kullanıyoruzOtomobil ile bir yere giderken canım puseti mi koyuyorsun gene yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee anladım yok canım biz ilk yenidoğandan beri oto koltuğu kullanıyoruzOtomobil ile bir yere giderken canım puseti mi koyuyorsun gene yani
Gerçekten mi ben şuan olmuyor sanıyordum oturma zamanı gelene kadar yaniHee anladım yok canım biz ilk yenidoğandan beri oto koltuğu kullanıyoruz
Bizim oto koltuğu yenidoğan için de uygun, iki farklı ayarı var. Birisi baya yatay oluyor onu kullanıyoruz şu an, oturmuyor yani. Diğer ayarı da oturmaya başladıktan sonra kullanılırGerçekten mi ben şuan olmuyor sanıyordum oturma zamanı gelene kadar yanioto koltuğu alcaz bizde hemen alalım ozaman pusette sıkılmaya başladı bizim cadı
![]()
Hahaha tembel olacak deseneKızlar benim bebe bırakın dönmeyi kucağımdayken bile kafayı çevirip diğer tarafa bakmıyor anca yiyip yatsın şişko![]()
İki gün önce 4 aylik oldu 7.5 kilo 8 olmuştur belki iki haftadır tartilmiyoHahaha tembel olacak deseneKuzey dört buçuk aylıkken döndü ama her bebek farklıdır 7.aya kadar dönmemesi normal. Kaç kilo şu an senin bebiş
![]()
Sizden daha şişkolar var Tuna ayın 14ünde 7.8di. 8 olmuştur bu haftaDün 4 aylik oldu 7.5 kilo![]()
Şişko deme boşuna çocuğa gayet normal kilosu, Kuzey de 4.ay kontrolünde 7,5 çıkmıştıİki gün önce 4 aylik oldu 7.5 kilo 8 olmuştur belki iki haftadır tartilmiyo![]()
Bayadır yazmıyorsun nasılsın canım nasıl gidiyor, Tuniş ne yapıyorSizden daha şişkolar var Tuna ayın 14ünde 7.8di. 8 olmuştur bu hafta![]()
Markası nedir acabaBizim oto koltuğu yenidoğan için de uygun, iki farklı ayarı var. Birisi baya yatay oluyor onu kullanıyoruz şu an, oturmuyor yani. Diğer ayarı da oturmaya başladıktan sonra kullanılır
Bilmiyorum ki obez olacak diyo millet bana göre de normal bence doktor da normal diyoŞişko deme boşuna çocuğa gayet normal kilosu, Kuzey de 4.ay kontrolünde 7,5 çıkmıştı![]()
Prego 4088 strong fix isofixli oto koltuğuMarkası nedir acaba![]()
Millet dönsün kendine baksınBilmiyorum ki obez olacak diyo millet bana göre de normal bence doktor da normal diyo
İyiyiz canım. Tuniş de iyi 4. Ay aşısı, sünnet oldu falan derken her gün yeni bir maceraBayadır yazmıyorsun nasılsın canım nasıl gidiyor, Tuniş ne yapıyor![]()
Normal kilodalar yiyen çocuk en güzeli boşver sen başkalarını.Bilmiyorum ki obez olacak diyo millet bana göre de normal bence doktor da normal diyo
Aaa sünnet oldu mu oyy maşallah hayırlı olsunİyiyiz canım. Tuniş de iyi 4. Ay aşısı, sünnet oldu falan derken her gün yeni bir maceraKuzey bey nasıl?
Biz 3.ayda ilk dozunu yaptrdik menenjitin ama oyle sertlik olmadi. Diger bakanlik asilarina gore daha huzursuz oldu cocuk biraz atesi oldu falan. 2.dozunu da 5.ayda yaptrcaz.Kızlar günaydın menenjit aşısı yaptıran varmı aranızda biz 4.ay aşısı ile beraber yaptırdık 20 gün falan oldu herhalde bebegimin aşı yerine dokunun sanki bir sertlik var gibi olanlarda da öyle mi acaba
Teşekkür ederiz. Kolay oldu şükürAaa sünnet oldu mu oyy maşallah hayırlı olsunNasıl geçti zorlayıcı bir süreç mi? Biz iş durumundan dolayı eylül ekim gibi yaptırmayı düşünüyoruz. Şimdiden tecrübelerinden yararlanalım
Kuzey de iyi valla dediğin gibi her gün yeni bir macera. Ama bu aralar 4.ay atağı, diş kaşıntısıyla uğraşıyoruz. Normalde gece uykusu çok güzeldi sanırım ataktan fena halde bozuldu tabii bende çok yoruluyorum![]()
Çok çok geçmiş olsun ne güzel hallettin iyi olmuş erken yaptırman darısı bizlereTeşekkür ederiz. Kolay oldu şükürilk çişte çok ağlar demişlerdi, ilk çişi hastaneden eve gelene kadar yapmış zaten. Arabada çok ağladı çığlık çığlığa nerdeyse pişman olduk ama 2 saat sonra bir şeyi kalmamıştı. 15inde oldu iyileşti bir şeyi kalmadı dikişleri henüz düşmedi. Bu hafta düşer herhalde. Tuna da gündüz uykularını uzattı ama gece çok uyanıyor. Biz babayı başka odaya attık Tuna ile birlikte yatıyoruz, uyanınca hemen emzirip uyutuyorum. Ama saat 4 5 arası bi uyanması oluyor 1 saatte zor uyutuyoruz.
Ben 5. Ay bitişine doğru odaları ayırcam çok kararlıyımÇok çok geçmiş olsun ne güzel hallettin iyi olmuş erken yaptırman darısı bizlereevet ya aynı şekilde gündüz uykuları bizim de uzadı tabii bazı günler değişiyor ama genelde 1,5 saat şeklinde 3 uyku yapıyor. Hamilelikte çok güzel oda yapmıştım ama nerdeeee aynı şekilde bizde Kuzeyle bizim yatakta yatıyoruz odasında yatmasına daha çok var gibi 1 yaşında yatar diye düşünüyorum
![]()