2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bir de biliyorsunuzdur ama yine de diyim demir için çay ve kahveyi fazla içmeyin, çay ve kahve demir eksikliğine sebep olan bir içecek

Kızlar dün çatlatma iğnesi oldum bugün ovulasyon testine başladım böyle

Eklentiler

• 17384905413182171851065512588747.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 29
Bir de biliyorsunuzdur ama yine de diyim demir için çay ve kahveyi fazla içmeyin, çay ve kahve demir eksikliğine sebep olan bir içecek
Ay işte o bende cok var kahve ve sigara malesef nasıl azaltacagım blmiyorum belkide o engel oluyor diycem ama arkdasım benden. Tiryaki kocasıda kendide öyle 2.cocuk için sadece bir defa korunmadı hemen aynı ay hamile kaldı bazen bende acaba bu yuzdenmi olmyor diyorum ama daha yenide deniyoruz olmaması normal diyorum bir yandan

Nasip işi işte vakti var hepsinin..bazı bünyeleri etkilemezken bazılarını çok etkiliyor. Bir de vicdan azabı olmasın belki bıraksaydım azaltsaydım şöyle olurdu demektense ben elimden geleni yaptım demek daha güzel olur

Kızlar benim reglime 1 gün kaldı cok yoğun beyaz akıntım var aferdersiniz çamasırım ıslanıyor ki benim normalde böyle akıntım hiç olmaz gebelik testlerim negatif sol kasıgımda ağrı var bu ay klomen kullandım yumrtalarım büyüdü çatladı üstünden 15 gün geçtii fakat ben sanki yine yumurtluyomuşum gibi hissediyorum :/ gebelikte yok bütün yumurtlama catlama günlerimi değerlendirdim böyle yaşayan varmı yada bu şekilde hamile oldugunu öğrenen olsaydo cıkardı diye düşünüyorum sadece reglime 7 gün varken bir testimde çift cizgi cıktı sonra hiç bir testimde cıkmadı

Bende nescafe sigara sabah kalkar kalkmaz kahve içmeden ayilamazdim şükür kahveyi bıraktım haftada Bi iki tane içiyorum kahve Türk kahvesi içiyorum doktor ondan bişe olmaz dedi sigarayı da gebelikten sonra günde en fazla 5 tane şu anlık sadece azalt diyebilirim dedi

Kızlar benim reglime 1 gün kaldı cok yoğun beyaz akıntım var aferdersiniz çamasırım ıslanıyor ki benim normalde böyle akıntım hiç olmaz gebelik testlerim negatif sol kasıgımda ağrı var bu ay klomen kullandım yumrtalarım büyüdü çatladı üstünden 15 gün geçtii fakat ben sanki yine yumurtluyomuşum gibi hissediyorum :/ gebelikte yok bütün yumurtlama catlama günlerimi değerlendirdim böyle yaşayan varmı yada bu şekilde hamile oldugunu öğrenen olsaydo cıkardı diye düşünüyorum sadece reglime 7 gün varken bir testimde çift cizgi cıktı sonra hiç bir testimde cıkmadı

Bende nescafe sigara sabah kalkar kalkmaz kahve içmeden ayilamazdim şükür kahveyi bıraktım haftada Bi iki tane içiyorum kahve Türk kahvesi içiyorum doktor ondan bişe olmaz dedi sigarayı da gebelikten sonra günde en fazla 5 tane şu anlık sadece azalt diyebilirim dedi

7 gün varken hamilelik testi mi pozitif çıktı ?

kızlar ben aslında gebelik planlamıyorum. 18 aylık bebeğim var. Regli olmuyorum hala. Bende ishal bilardo birazda midem bulanıyor. Üşüttüğümü düşünüyorum ama yine de test yaptım. Bi karartı var ama test yanlış mı acaba?

Merhaba kızlar Güzel haberler bekleyen herkesin en kısa sürede alması dileğiyle Benim Sat 15 Ocak Bat 13 Şubat Lucky_16

Gebelik testinden anlayan yok mu kızlar ya

Canim farkli bir agri kesici kullansan ? Riske atma.
Gerci gebelik planlarken de paril dışında ilac onermiyorlar. Olmadi 1 ay ertele bebis meselesini
Parol gelip kulağıma fısıldıyor gibi sadece hiç etki etmiyor bu hafta yaptırmayı düşünüyorum dişimi dediğiniz gibi ertelicem sanırım zaten korunmasam bile böyle nasıl olacak bilmiyorum antibiyotik tek başına döngüyü de uzatıyor

Ben bise göremedim canım antibiyotik falan kullandiysan onlar da gecikme yaptiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…