2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Varbihaller canım bugün nasılsın? Sanki benim belirtilerim geçti gibi ya. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Acaba içsel olarak öyle bir his geliyor mu?
Ay şimdi hareket edip acıyınca aklıma geldi soldan yumurtladım ben normalde bu ay hep sol tarafım ağrıyordu bugün sağ kasığım ağrıyor sadece hafif hafif

kızlar ovü testiniz ne kadar pik kalıyor? Yumurtlama günü akşamı geç olur mu sizce? Ben kaçırmamak için 13. Ve 14. Günleri planlamıştım ama eşim de günaşırı olsun diyor 12-14? Siz nasıl yapıyorsunuz? Bugün 12.günüm ve pik değil yani silik ama tam pik değil.

Bende öyle yapcam ama tekrar başlamayı düşünmüyorum rabbim o iradeyi wersin inşallah

Merhaba regl 17 ocak beklenen 17 şubat

Kasıklarımda hala batmalar var, göğüslerim hassas, midem tuhaf ayrıca çok sık karnım acıkmaya başladı ama neye yorayım bilemedim umut dünyası işte
Bende sizin gibiyim ama benim çatlatmanın 7. Günü bugun hele geceleri acayip yemek istiyor canım kokuları geliyor resmen sanırım iğnenin etkisi. Bu iğnenin meme ağrısı ne zaman geçiyor bilen varmı benim baya ağırıyor 7. Günü oldu

Ben hiç vurunmadım bilmiyorum canım, ama artık adet de olabilirim diye dolaşıyorum hatta yüzde 75 ihtimalle adet olcam demeye başladım

Ben hiç vurunmadım bilmiyorum canım, ama artık adet de olabilirim diye dolaşıyorum hatta yüzde 75 ihtimalle adet olcam demeye başladım
Ben şimdiden olumsuzluklar içindeyim bu kadar belirtiyide hamileliğe değil iğneye yorumluyorum ben rabbim emeklerimizşn karşılığını versin benimki tedavi ile olursa oluyor yoksa olmuyor

Kızlar Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin inşaAllah
Benim sat 30 aralik bat 30 ocak olmaliydi bi kaç gün gecikince kendimi buralarda buldum yarın bir test yaparım artık

Bende geçen ay iğne vuruldum sürekli kasık ağrısı göğüs ağrısı vardı ama hepsi iğnenin etkisiydi inşallah seninki gebeliktendir

Sperm problemi yoksa günlük yapın.

Ayy kızlar bugün benimde regli günüm ama hiç bir belirtim yok gelen giden de yok 2 gün önce test yaptım negatifti. Acaba döner mi pozitife ne diyorsunuz

Ay şimdi hareket edip acıyınca aklıma geldi soldan yumurtladım ben normalde bu ay hep sol tarafım ağrıyordu bugün sağ kasığım ağrıyor sadece hafif hafif
Ya işte sürekli kendimizi dinliyoruz. Ne biliyim bi his olur diye düşünüyorum insan hissetmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…