2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hanımlar bende cumartesi günü kontrolumde 15 mm bir yumurtam olduğunu söyledi ve pazar akşamı ovitrelle çatlatma iğnesi yapmamı söyledi. Yumurtamın küçüklüğü aklımı alt üst ediyor beni çok olumsuzluğa bağlıyor bugun çatlatma iğnemin 7. Günü
-karın şişliği ve gaz
-memelerim ağrıyor uçları daha çok ve şiştiler
-halsizlik ve uyku halim de var
-sağ sol kasık ağrımda var
Acaba çatlatma iğnesi etkisi bu kadar olur mu ? Yada hemen geçmezmi?

Varbihaller canım bugün nasılsın? Sanki benim belirtilerim geçti gibi ya. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Acaba içsel olarak öyle bir his geliyor mu?

Öyle tabi hayırlısı olsun rabbim verdikten sonra hersey bahane

Hayırlısı olsun cnm vakti geldiyse olur inşallah

Varbihaller canım bugün nasılsın? Sanki benim belirtilerim geçti gibi ya. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Acaba içsel olarak öyle bir his geliyor mu?
Benim sadece göğüslerim acıyor dokunamıyorum dolgunluk hissi de var, başka da birşey kalmadı bende de..hiçbir belirti yok adet olcam galiba diye düşünmeye başladım ben de

Bende günde 3 kere türk kahvesi 5 6 tane sigara neskafe hiç içmem ama oğlumda test yaptıgım Gün kahveyide sigarayıda hiç içmedim emzirme döneminde hiç içmedim 2 yıl sonra tekrsr başladım yine hamile kalırsam yine içmem banada bırakma bahanesi olur

Merhaba kızlar testime bakar mısınız prodoctoe marka

Eklentiler

• IMG_2344.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 64
Hemen bozmayalım moralleri yine de daha bat a var kırmızıları görmeden moral bozmak yok. Benim ilk hamileliğimde sadece çok fazla beyaz akıntı gelmişti bir de kalça kemiklerim ağrımıştı pelvis ağrısı deniyor sanırım. Onun dışında hiçbir şeyim yoktu, istiyoruz diye test yapmıştım belirtiler adet belirtilerine o kadar benziyor ki gecikme olmadan anlamak imkansız

Kızlar biliyorum çok erken daha, hatta erken denilemeyecek kadar erken yumurtlama üzerinden 3-4 gün geçti, karnımın aşağısında böyle batma çekilme hafif sızı var, sizce birşeylerin belirtisi olabilir mi? Varmı aranızda böyle belirtiler yaşayıpta hamile olanlar?

Varbihaller canim benim senin bat catlamadan sonra degişti cok erken yapmissin testi. Bat artik 9 şubat. Çatlamadan sonra 14 gün eklemen gerekiyor o zaman bat oluyor.
İşte hesaplamayınca bana çok gün geçti gibi geldi benim bir 12 gün olayım var, battan 12 gün sonra yumurtlama, 11 12gün sonra da yeni bat olur yani döngüm 23 güne bir. O yüzden yaklaşınca heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…