Canim asilama falan surecinde de mesela yapiliyor bu tedavi ne kadr herseyin sorunsuz da olsa. Bir tedavi surecine girmek istersen bu sekilde ilerliyorAma en son gittgimde sorun yok yumurtlama. Sağlıklı döngünde düzenli dedi folik asit ve demiri kullnman yeterli demişti catlamada sıkıntı yok vermez bence onu bosu bosuna
Kadin dogum acil varsa oraya gitmeni tavsiye ederim canim. Birkac sikayet de ekle ilac kullanamadim korktum gebelik suphem var de. Cogunkukla bakuyorlar canimAcile gitsem beta bakar mı yarın sağlık ocağına gitmek istemiyorum 1 gün sonra cikiyo sonuçlar yarın kadın doğuma giderim sabahtan sonuça göre biseyler yapsın en azından
Parol ne yazik ki hic birimizde ise yaramiyorParol gelip kulağıma fısıldıyor gibi sadece hiç etki etmiyorbu hafta yaptırmayı düşünüyorum dişimi dediğiniz gibi ertelicem sanırım zaten korunmasam bile böyle nasıl olacak bilmiyorum antibiyotik tek başına döngüyü de uzatıyor
Hissetmemek ya da psikolojik olarak zarar görmemek için biraz da bastırıyoruz hislerimizi aslında..Ya işte sürekli kendimizi dinliyoruz. Ne biliyim bi his olur diye düşünüyorum insan hissetmez mi
Çok tşk ederim canım saol bugünden itibaren başlıyoruz spora bakalımO da gecer canim dinlen sen bolca.degerlendirmeyi de ihmal etme gecmis olsun
Çok tebrik ederimSelamlar, Ben çift çizgiyi gördüm çok şaşkınım, darısı tüm isteyenlerin başına. Tek önerim demir seviyeniz ve diğer degerleriniz referans aralığında olsa bile tam ortada olmasına dikkat edin. Benim minimum değere yakındı olmuyordu. Demir ictim oldu bu ay.
HahshssÇok tşk ederim canım saol bugünden itibaren başlıyoruz spora bakalımtövbe ya ne hale geldik
Canim igneden sonra ov.testleri pozitif gosterir genelde igne etkisi gecene kadar.Kızlar dün çatlatma iğnesi oldum bugün ovulasyon testine başladım böyle
Canim bende de beyaz akinti var. Varsa ov.testi yap bende yapcam. Belki 2.ye yumurtlama da olabilir.Kızlar benim reglime 1 gün kaldı cok yoğun beyaz akıntım var aferdersiniz çamasırım ıslanıyor ki benim normalde böyle akıntım hiç olmaz gebelik testlerim negatif sol kasıgımda ağrı var bu ay klomen kullandım yumrtalarım büyüdü çatladı üstünden 15 gün geçtii fakat ben sanki yine yumurtluyomuşum gibi hissediyorum :/ gebelikte yok bütün yumurtlama catlama günlerimi değerlendirdim böyle yaşayan varmı yada bu şekilde hamile oldugunu öğrenen olsaydo cıkardı diye düşünüyorum sadece reglime 7 gün varken bir testimde çift cizgi cıktı sonra hiç bir testimde cıkmadı
Ignenin böyle etkileri olur normal canim. Bunlar zaten gebelik belirtisi ve ignede gebelik hormonu var bu nedenle oluyor bu saydiklarin. Ama birkac gune etkiler gider o zaman belli olur sonucum. Hangi ilaci kullandin yumurta büyütürken. 15 mm biraz küçük bir yumurta olmus evetHanımlar bende cumartesi günü kontrolumde 15 mm bir yumurtam olduğunu söyledi ve pazar akşamı ovitrelle çatlatma iğnesi yapmamı söyledi. Yumurtamın küçüklüğü aklımı alt üst ediyor beni çok olumsuzluğa bağlıyor bugun çatlatma iğnemin 7. Günü
-karın şişliği ve gaz
-memelerim ağrıyor uçları daha çok ve şiştiler
-halsizlik ve uyku halim de var
-sağ sol kasık ağrımda var
Acaba çatlatma iğnesi etkisi bu kadar olur mu ? Yada hemen geçmezmi?
Canim senin cocugun var mi su an. Tedavi ile oluyor demissin ya merak ettim ne tedavi gördün daha önceBen şimdiden olumsuzluklar içindeyim bu kadar belirtiyide hamileliğe değil iğneye yorumluyorum benrabbim emeklerimizşn karşılığını versin benimki tedavi ile olursa oluyor yoksa olmuyor
Benm de 4 gün gectı. Batma delinme ne varsa var ama 3aydır yasıyorum hep oyuzden heveslenme derimKızlar biliyorum çok erken daha, hatta erken denilemeyecek kadar erkenyumurtlama üzerinden 3-4 gün geçti, karnımın aşağısında böyle batma çekilme hafif sızı var, sizce birşeylerin belirtisi olabilir mi? Varmı aranızda böyle belirtiler yaşayıpta hamile olanlar?
Yok artikBenim bat günüm 18i hiçte sabirli değilim bekleyemiyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum . Çok erken ama yarın bir test vereceğim en azından negatifi görürüm de beklemem .
Ayy beklemek çok zor çok keşke döllenme olur olmaz testte çıksa da böyle beklemek zorunda kalmasakYok artikyani pozitif olsa bile görmeye ihtimal yok 16 gün var regline daha canim. Yani bunu niye yapiyorsun ki kendine. Yazik acı kiz kendine
Ben de yollardaym tam 9saattirO da gecer canim dinlen sen bolca.degerlendirmeyi de ihmal etme gecmis olsun
Bence de evde yapılan kan testlerı var ama o da maliyetli ve 1 kerelikAyy beklemek çok zor çok keşke döllenme olur olmaz testte çıksa da böyle beklemek zorunda kalmasak
İnşallah öyledir canımMaşallah canım ben meme ucu ağrısıyla direkt örtüştürdüm yumurtlamayı Sen kendi belirtilerine bak tabii kaç günde bir oluyorsan akıntın o gün geldiyse İnşallah meme ucu ağrısı belki gebelik oluşumundandır
İnşallah hepimiz bu ay gebeyizdir bir daha beklemek zorunda kalmayız amiiinBence de evde yapılan kan testlerı var ama o da maliyetli ve 1 kerelikkeske seker testi gibi bir test yapsalar parmaktan anlasak gebeliği ahaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?