Benim 24 ocakta uzayan akıntı geldi 29 ocakta meme ucu hassasiyeti başladı. Benim önceki aylardan farklı olarak inanılmaz bi şişkinlik ve gaz sancısı oldu. Memelerde de değişik bi sızlama var uçları da acıyor. İnşallah hamileliktendirEvet ama sen catlama dedin ya gecen ben 5 gun saydım. Kız çatlama hangi tarih. Eğer şu anda benim hesapladığım gibi 5 günün varsa 6 gün kala Yani dün görmüş oldun Yani ben de iki 3 gün snra yapablrm. Benim için gebelik belirtisi yok ama en azından göğüs ve yerleşme kanaması ciddiye aldığım bir şey sende göğsünde neler var
Kaset testte regl gecikmeden çıkmaz. Erken gebelik testi dene benceBende aynı tarihlerde yumurtlama ve adet görmüş oluyorum llah hepimize hayırlı haberler nasip etsin şuan 4 5 gün kaldı dün akşam kaset test öylesine bi denedim ama bende bisey yok
Vardı awox ki ben çok memnunum o testten erken yaptım sabredemeyip şimdi bir gün daha geçsin öyle yapacağın sabahın çünkü 1 tane kaldiKaset testte regl gecikmeden çıkmaz. Erken gebelik testi dene bence
Cnm ovulasyon demedimyani ben ilk kez gördüm gebelik olarak, ovulasyonu var mı bilmiyorum. inşallah doğrudur, artık başka test yerine kan vereyim diyorum, adetim 1 2 gün geçti sadece
Vardı awox ki ben çok memnunum o testten erken yaptım sabredemeyip şimdi bir gün daha geçsin öyle yapacağın sabahın çünkü 1 tane kaldi
Bence birde kaset test yap yarın cnm varsa çıkar ondada İnşallah vardırBurda tekrar yapmıştım canım
Elimde kaset testim yok maalesef. Burdaki ecanelerde de hep artimed var. Keşke laboquick alsaymışım. İnşallah vardır canımBence birde kaset test yap yarın cnm varsa çıkar ondada İnşallah vardır
Ayy aman hiç bulaşma artımedlereElimde kaset testim yok maalesef. Burdaki ecanelerde de hep artimed var. Keşke laboquick alsaymışım. İnşallah vardır canım
Eminim aşkım çünkü doktor alttan baktı. Yumurtan çatlamış su var dediBenim de kafam karıştı kız takvime göre gidiyorsa o zaman erken mi çatladın anlamadım 29'undan eminsen 5 gun olmuşş.
Sabah yaparım inşallahAyy aman hiç bulaşma artımedlereyarın birdaha yap elindekiyle ozman cnm inşallah kuruma degildir bana braz garip geldi
Gayet güzel artmış canm 3katı artmıs hatta. Endişelenme yaaa guzel dusunelim bence guzel olacakPerşembe ve cumartesi canım. Bundan önce düşük yapmıştım. O yüzden içime bir hüzün çöküveriyor .
Uç acıyorsa ben gebeyim diye dolanablrsn hahahaahBenim 24 ocakta uzayan akıntı geldi 29 ocakta meme ucu hassasiyeti başladı. Benim önceki aylardan farklı olarak inanılmaz bi şişkinlik ve gaz sancısı oldu. Memelerde de değişik bi sızlama var uçları da acıyor. İnşallah hamileliktendir
Ozaman dediğim gibi aynı guncatladık.Eminim aşkım çünkü doktor alttan baktı. Yumurtan çatlamış su var dedi
Artk yumurtlamada yıne biri gelirse ben BayıldcamHadi gözün aydin kuzucum evine ulaştın
Ya yorucu olmustur eminimm. Simdi uzuuun bir dinlenmeye gecersin artikk. Insan sakinlik dinginlik ariyor cidden yaa. Ben sakinlik insanıyım
Kocisinle de 2 aydir anca arada derede kavustun
Kuzum ben gecikmeyi bekliycem. 9 10 una kadar fln beklerim en az. Erken yapmanin bir anlamı olmuyor testleri malum.
Çıkmaz olur mu benm kasette de cıktı kızıımda ve kimyasal daKaset testte regl gecikmeden çıkmaz. Erken gebelik testi dene bence
Gelene hastayim falan de kabul etme artik herkes evine gitsin beArtk yumurtlamada yıne biri gelirse ben Bayıldcam. Cok guzel kafamı dnlyrm kuzum. 9u 10u diyorsun gecıkme olmus oluyor mu.
29 ocakta başladı canım ilk başta sağ taraftaydı şu an ikisininde de var meme ucu hassasiyeti.Canım meme ucun nezaman basladı sizin. Ah benim de başlasa muhtemelen suphelenrm ama genel olarak sızım var ve sızı olunca da adet olacgmı anlyrmSunsun9
Bi de baya dolgunlaştılarUç acıyorsa ben gebeyim diye dolanablrsn hahahaahozaman evet 4gunun var canısı demek 5 kala gösterdi vavv
Çok bekledin umarım değsin ve değecek olumluyu çağıralımGelene hastayim falan de kabul etme artik herkes evine gitsin be
Gecen ay 9unda baslamisti kirmizilar kuzucum. Catlamaya göre de 8inde gosteriyor tarihi
Bakalim balımİnşallah Allahım nasip eder bu ay pozitifi görmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?