Ay insallah kuzum bu ay mucizemiz gelir bizeÇok bekledin umarım değsin ve değecek olumluyu çağıralım5 günün kalmış yarın da 4 ay Ben yerinde olsam kendimi tutamazdım Ama tabii ki de bu benim için geçerli. Zaten gebelik varsa muhtemelen bir iki gün kala asıl kendini belli eder HCG artmaya başlayınca
O kadar istiyorum ki senin için canı gönülden anlatamam. Kadınlar kulübü aklıma gelince direkt sen geliyorsun aklıma. Herkes buralarda yok hep yeni üyeler gelmiş sanırım yoğunluktan pek yazamasam da seni hep okudum kuzumAy insallah kuzum bu ay mucizemiz gelir bizeAllahım saglikla hamileligi ve saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallah az kaldi kuzum bekliycem ben gecikmeyi. Insallah Allahım o guzel bebis pozitifini gosterecek bana ben inaniyorum aynen kuzum zaten iyice belirginlesir bir iki gunr de
Ne guzel canım. Benim yok ucta bsy 5 gun oldu yumurtlama. Kesn gebe deglm. Gerçi kızımda ucunda erken baslamdı sanrm29 ocakta başladı canım ilk başta sağ taraftaydı şu an ikisininde de var meme ucu hassasiyeti.
Yani hangi gün test yapmalıyız kuzumOzaman dediğim gibi aynı guncatladık.
Kızlarrrrrrr. Akşam 8 de kan verdim. Beta 356 çıkmışMerhaba kızlar uzun zamandır uzaktan okuyordum yazdıklarınızı dün bat tarihimdi dün olmayınca bugünü bekledim. açıkçası hiç beklentim yoktu ama dayanamayıp test aldım markası awox. ilk idrarla yapmadım ama sizce?
Oy kuzum benim amiiin insallah Allahım birbirimize ettigimiz dualari da duyar bende gercekten her duamda bulunduruyorumO kadar istiyorum ki senin için canı gönülden anlatamam. Kadınlar kulübü aklıma gelince direkt sen geliyorsun aklıma. Herkes buralarda yok hep yeni üyeler gelmiş sanırım yoğunluktan pek yazamasam da seni hep okudum kuzumhadi ver güzel haberi de şenlensin buralar senden sonra da ben geleyim
Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Belirtilerinix nelerdi?Kızlarrrrrrr. Akşam 8 de kan verdim. Beta 356 çıkmışdarısı burdaki tüm kız kardeşlerime
Amin, darısı sizlere inşallahGözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Belirtilerinix nelerdi?
Ay beni de alın ben de istiyorum sizle birlikte pozitif haber vermek. Zaten günlerimiz yakınmış galibaOy kuzum benim amiiin insallah Allahım birbirimize ettigimiz dualari da duyar bende gercekten her duamda bulunduruyorum
Canımsın cok sagol balımmdüşünülmek ne kadar güzel..
Ay inşallah pes pese pozitif haberlerimizi verelim. Önce ben arkamdan da sen hemen pozitif haberi ver. Zatwn aramizda cok yok 3 4 gün var heralde.
Kuzum bir cogu gebe kaldi ayrildi birkaci artik pek yazmiyor bizim diger gruptakilerden falan. Kopukluklar oldu
Ay bende 5 laboquıck 3 awox var. Bilemedim ki 5kala yaparım sanrmYani hangi gün test yapmalıyız kuzum
Evet ilk olacak ama ben 4 bebemi kaybettim. Benim hikaye uzun ve karışık. Yaşım 35. Sende durumlar nasıl?O zaman birbirimizden haberimiz olsunnnn kac yaşındasın ilk mi cnm
Olur bebeğim ins bu ay o ayEvet ilk olacak ama ben 4 bebemi kaybettim. Benim hikaye uzun ve karışık. Yaşım 35. Sende durumlar nasıl?
Evet takipleşelimm
Oyy bir biz mi kaldık kızlarOy kuzum benim amiiin insallah Allahım birbirimize ettigimiz dualari da duyar bende gercekten her duamda bulunduruyorum
Canımsın cok sagol balımmdüşünülmek ne kadar güzel..
Ay inşallah pes pese pozitif haberlerimizi verelim. Önce ben arkamdan da sen hemen pozitif haberi ver. Zatwn aramizda cok yok 3 4 gün var heralde.
Kuzum bir cogu gebe kaldi ayrildi birkaci artik pek yazmiyor bizim diger gruptakilerden falan. Kopukluklar oldu
Bende burdayımmmm ama maalesef gebelik beklentim olamadı bu ay önümüzde ki ay sağlam daralmalarla burda olacağım hshhssshdhdOyy bir biz mi kaldık kızlareva0108 babylovee ay o zaman tez zamanda def olup başka topiğe göç edelim hahahah. Amin canımmm kulun kula ettiği dua çok değerli
Kimin duası kabul olur bilinmez.şöyle bir gebe kalsak da alısverıslerımizi paylassak bırbrmızleay uykum var basım agrıdı acıktım aşerdim fln. Ne guzel olurdu. Ben düşünüyorum da ilk hamılelkte cok da naz yapmamısım eşime. Yani aşerdim yazın ortasında ayva. Ugrastı buldu geceelrri de gitti buldu bazı seylerı fln ama smdı tama naz yapacagm hahaha. Azönce dedim ki bazayı kaldıracagım eşyaları koymam gerek. Halbukı daha 8 günüm var. Dur deyip bir kalktı yerinden. Oyy daha neler yapacagım
Yaa gel kuzum gelll. İnşallah pozitiflencez bu ay bizde ayrilcaz bu topicten. Bebis haberlerimizi almamiz an meselesi inaniyorumm. Pes pese testlerimiz pozitif versin insallah aminAy beni de alın ben de istiyorum sizle birlikte pozitif haber vermek. Zaten günlerimiz yakınmış galiba
Ayyy amin canim aminnn bi an evvel gidelim bu topictennn. Eylül veya Ekim anneleri grubu bizi beklesin geliyoruzzOyy bir biz mi kaldık kızlareva0108 babylovee ay o zaman tez zamanda def olup başka topiğe göç edelim hahahah. Amin canımmm kulun kula ettiği dua çok değerli
Kimin duası kabul olur bilinmez.şöyle bir gebe kalsak da alısverıslerımizi paylassak bırbrmızleay uykum var basım agrıdı acıktım aşerdim fln. Ne guzel olurdu. Ben düşünüyorum da ilk hamılelkte cok da naz yapmamısım eşime. Yani aşerdim yazın ortasında ayva. Ugrastı buldu geceelrri de gitti buldu bazı seylerı fln ama smdı tama naz yapacagm hahaha. Azönce dedim ki bazayı kaldıracagım eşyaları koymam gerek. Halbukı daha 8 günüm var. Dur deyip bir kalktı yerinden. Oyy daha neler yapacagım
Gel gelll zaten uc bes kisi kalmisizBende burdayımmmm ama maalesef gebelik beklentim olamadı bu ay önümüzde ki ay sağlam daralmalarla burda olacağım hshhssshdhd
Benımde ıkıncı aşılama 10 gun sonra test vercem ınsAllah bu ay hepımız hamıleyızGel gelll zaten uc bes kisi kalmisizpozitifle veda edelim adaya sende durumlar nasil canimm
Ben son dk ilacımı az önce içtim ve bittiGel gelll zaten uc bes kisi kalmisizpozitifle veda edelim adaya sende durumlar nasil canimm
Senin nasıl gidiyor bata az kaldı okuyorum var mı hissettiğin bişeyler ne zaman test yapacaksın inşallah bebiş haberi verirsin bizeGel gelll zaten uc bes kisi kalmisizpozitifle veda edelim adaya sende durumlar nasil canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?