Çok silik gözüküyor sanki kapağını çıkartıp çeker misinKızlar bat bugün test awox marka sizce var mı gebelik???
Perde demedi bana ama kalbe benziyor dedi bel ağrın çok olur ve adet günlerin ağrılı ve pıhtıli olur dedi bende aynn öyle dedim söyledikleri doğruydu ben daha öncede devlette muayane oldum hiç biri böyle demedi özel kliniğe gittiğim doktorum her konuda bilgilendirdi ilk defa ondan öğrendim rahmin ters olmasını ama gebeliğe engel bir durum yok dediBenimde rahmim kalp seklindeymis perdeli filan dedi doktora sordum gebelikte sorun olmaz dedi adet gunleri cok agrin oluyormuydu dedi evet dedim osebebten cok agrili oluyormuş
Sanki bir golge var gibi kaçıncı dakikada çıktıKızlar bat bugün test awox marka sizce var mı gebelik???
Benim arkadaşım da 5 gün kala falan silinmişti istersen bir silindiğini gör sonra tekrar yaparsın.C
canım iğne etkisiyle pozitif çıkıyor hep testler o yüzden yapsam da boş
Yaa hemen gelmek icin sabirsizlaniyoruuuumEkim anneleri grubu sessiz şuaninşallah gelinde şenlensin orası
Canım benim bu 2. doktorum bende 3 ay bu şekilde tedavi gördüm. Ama diğer doktor hep klomen veya femara veriyordu 5. gün başlayıp 5 gün sabah akşam hap sonra 3 veya 4 gün gonal f 100-125 veya 150 olarak kullanıyordum sonrasında da çatlatma iğnesi veriyordu. Bu sefer ki doktorum da söyledi zaten normalde 5. gün başlanıyor ama sen 3. gün başlayacaksın perşembe yine geleceksin yumurtalara bakıcaz dedi sonra gonal f. Ben de aylardır 2 doktorda da aynı tedaviyi görünce ondan merak ettim acaba bu şekilde hamile kalan oldu mu diye. 2 veya 3 yumurtam gelişiyor bu tedaviyle. Ama benim normalde de yumurtam gelişiyor zaten 1 veya 2 tane. Bu tedavi sadece süreci kısaltıyor benim döngüm düzenlidir meela ama 30-31 günde bir olurum hep. Tedaviyle bu 24-25 güne düşüyor.Selam canim, bu nasil degisik bir yumurta büyütme yöntemi böyle. Senin yumurtalarin gec mi yanit veriyor ilaclara ? Ben daha once gonal f igne kullandim. Igne diger ilaclardan cok daha iyi benim düşüncem bu yönde. Ama basindan sonuna igne kullandim ben seninki gibi degil. Igne kullandigim ay hamile kalmistim ben. Kaliteli yumurta büyütüyor gibi geliyor bana. Ama yumurtan erken catlama yapabiliyor aklinda olsun
Ben awoxda hiç böyle bir yalancı pozitif görmemiştim canım. Yani kesin gebe gibiydinEvet, yaptım. Negatif maalesef. Dünkü gibi saçma gölgeli bi test yine. Olsaydı koyulaşıp belirginleşirdi. Kendimi kandırıyorum boşunabir sürü testim ziyan oldu yine. @eva0108 sen de bakar mısın canım bi tuhaf dimi yine
Rica ederim ne demek canim benim. Sen dikkat et bolca dinlen suyunu bolca ic. Beta yukselmesine kese olusumuna hepsine cok faydali.Ay çok haklısınız dediklerinizi dikkate alacağım inşallah çok güzel önerilerde bulunmuşunuz çok teşekkür ederimevet ayakta çok kalınca belim hemen ağrıyor ama doktorum hamile kalmadan önce de uyarmıştı normal zamanlarında bel ağrın çok olur diye adet dönemi onceside hep ağrırdı
Çıkarttım böyle görünüyor çok silik bir gölge görebiliyorum sadeceÇok silik gözüküyor sanki kapağını çıkartıp çeker misin
Ay amin kuzu aminn. Insallah bir an evvel hamile kalıp grubu terkederizHakikaten öyle inşallah aynı anda hamile kalırız ve birlikte doğurur destek oluruz birbirimize
Bilmiyorum canım ama olsaydı bugün yaptığım test daha belirgin olmaz mıydıCanım benim bu 2. doktorum bende 3 ay bu şekilde tedavi gördüm. Ama diğer doktor hep klomen veya femara veriyordu 5. gün başlayıp 5 gün sabah akşam hap sonra 3 veya 4 gün gonal f 100-125 veya 150 olarak kullanıyordum sonrasında da çatlatma iğnesi veriyordu. Bu sefer ki doktorum da söyledi zaten normalde 5. gün başlanıyor ama sen 3. gün başlayacaksın perşembe yine geleceksin yumurtalara bakıcaz dedi sonra gonal f. Ben de aylardır 2 doktorda da aynı tedaviyi görünce ondan merak ettim acaba bu şekilde hamile kalan oldu mu diye. 2 veya 3 yumurtam gelişiyor bu tedaviyle. Ama benim normalde de yumurtam gelişiyor zaten 1 veya 2 tane. Bu tedavi sadece süreci kısaltıyor benim döngüm düzenlidir meela ama 30-31 günde bir olurum hep. Tedaviyle bu 24-25 güne düşüyor.
Ben awoxda hiç böyle bir yalancı pozitif görmemiştim canım. Yani kesin gebe gibiydin
10 gün sonra inşallah bende pozitif sonuçlar alabilirimYaa hemen gelmek icin sabirsizlaniyoruuuumne güzel olur hemen pozitif görsem de gelsem bende
5dakikada çıktıSanki bir golge var gibi kaçıncı dakikada çıktı
Kaçıncı dakikada çıktı canımÇıkarttım böyle görünüyor çok silik bir gölge görebiliyorum sadece
Senin kan sonucun ne oldu canım test yaptırmıştın diye hatırlıyorum sankiEkim anneleri grubu sessiz şuaninşallah gelinde şenlensin orası
Orası öyle canım daha belirgin olmalıydı.Bilmiyorum canım ama olsaydı bugün yaptığım test daha belirgin olmaz mıydı
5dakikada çıktı bu arada senin yaptığın testi de gördüm oda awox sanırım kaçıncı günde çıktı cizgin merak ettim baya belirgin çünküKaçıncı dakikada çıktı canım
Özele mi gidiyorsun sen canim ?Canım benim bu 2. doktorum bende 3 ay bu şekilde tedavi gördüm. Ama diğer doktor hep klomen veya femara veriyordu 5. gün başlayıp 5 gün sabah akşam hap sonra 3 veya 4 gün gonal f 100-125 veya 150 olarak kullanıyordum sonrasında da çatlatma iğnesi veriyordu. Bu sefer ki doktorum da söyledi zaten normalde 5. gün başlanıyor ama sen 3. gün başlayacaksın perşembe yine geleceksin yumurtalara bakıcaz dedi sonra gonal f. Ben de aylardır 2 doktorda da aynı tedaviyi görünce ondan merak ettim acaba bu şekilde hamile kalan oldu mu diye. 2 veya 3 yumurtam gelişiyor bu tedaviyle. Ama benim normalde de yumurtam gelişiyor zaten 1 veya 2 tane. Bu tedavi sadece süreci kısaltıyor benim döngüm düzenlidir meela ama 30-31 günde bir olurum hep. Tedaviyle bu 24-25 güne düşüyor.
Ben awoxda hiç böyle bir yalancı pozitif görmemiştim canım. Yani kesin gebe gibiydin
Aynen kzuum banada oyle dedi ozeldekide devlettekide soyledi adetlerim cok agrili gciyorduPerde demedi bana ama kalbe benziyor dedi bel ağrın çok olur ve adet günlerin ağrılı ve pıhtıli olur dedi bende aynn öyle dedim söyledikleri doğruydu ben daha öncede devlette muayane oldum hiç biri böyle demedi özel kliniğe gittiğim doktorum her konuda bilgilendirdi ilk defa ondan öğrendim rahmin ters olmasını ama gebeliğe engel bir durum yok dedi
Evet canım özele gidiyorum. İnşallah bakalım bugün reglimin 4. günü. Bide bu ay salgına yakalandım serum ağrı kesici falan yedim. 11 ocakta regl olmuşken 1 şubatta tekrar regl oldummÖzele mi gidiyorsun sen canim ?
Ben hem ilac hem igne de kullandim ama hep reglin 2.günü basladim ilaclara 5.gün baslatip iki farkli ilac kullanmasi degisik geldi bana. Umarim bu ay olumlu sonuc alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?