Evet canım hatırlıyorum şaşırtmıştık hatta ama awox daha iyi biliyordum demek ki güven olmuyor hiçbirine. Bi de efekt falan yapmadan atmıştım renkleriyle oynamadan ona rağmen çoğu kişi görmüştü benim gördüğümüOrası öyle canım daha belirgin olmalıydı.
Bak benim bu ayki testim daysdoctor mesela. Bu testi sabah 10:00 da yapmıştım. Akşam 22:00 da regl oldum.
Eki Görüntüle 3539359
Ay inşallah canim benimm. Nerelerdeydin yoktunn.10 gün sonra inşallah bende pozitif sonuçlar alabilirimbat 14 Şubat benim
Allah'tan su içmeyi çok seviyorumRica ederim ne demek canim benim. Sen dikkat et bolca dinlen suyunu bolca ic. Beta yukselmesine kese olusumuna hepsine cok faydali.
İnşallah senide bekliyoruz canimYaa hemen gelmek icin sabirsizlaniyoruuuumne güzel olur hemen pozitif görsem de gelsem bende
Ben artık testlere inanmıyorum kuzu. Daysdoctora artımedin yandan yemişi diyorlar ama awox iyidi yani gerçekten var gibiydi sende. Bu son yaptığın da mı awox peki?Evet canım hatırlıyorum şaşırtmıştık hatta ama awox daha iyi biliyordum demek ki güven olmuyor hiçbirine. Bi de efekt falan yapmadan atmıştım renkleriyle oynamadan ona rağmen çoğu kişi görmüştü benim gördüğümü
Devletteki beni hiç bilgilendirmedi sen iyi doktora denk gelmişsin benimde adetlerim çok ağrılı geçerdi üç gün yataktan kalkamazdimAynen kzuum banada oyle dedi ozeldekide devlettekide soyledi adetlerim cok agrili gciyordu
Anladim canim. Özel oldugunda isler biraz daha maddiyata dönüyor ya bazen bende güvenemiyorum o nedenle ozellere. Insallah güzel sonuclanir. Cok pes pese olmus reglin ay gecmis olsun herkes fena oldu bu hastaliktanEvet canım özele gidiyorum. İnşallah bakalım bugün reglimin 4. günü. Bide bu ay salgına yakalandım serum ağrı kesici falan yedim. 11 ocakta regl olmuşken 1 şubatta tekrar regl oldumm
Evet awox tek farkı dün 3 saat sıvı alımını kesip idrarımı tutmuştum. Bugün onu yapamadımBen artık testlere inanmıyorum kuzu. Daysdoctora artımedin yandan yemişi diyorlar ama awox iyidi yani gerçekten var gibiydi sende. Bu son yaptığın da mı awox peki?
Son iki sendr cok agrim olmadi ama bekarken kan sekerim filan baya dusunuyrdu bayginlik bile geciriyordum oyy o gunler gtsnde gelmesin bel agrisindan karin agliyordum o derece cok sukur simdi iyiyimDevletteki beni hiç bilgilendirmedi sen iyi doktora denk gelmişsin benimde adetlerim çok ağrılı geçerdi üç gün yataktan kalkamazdim
Oy kuzum insallah bir an evvel gelmek icin sabirsizlaniyorum bende diger kizlar daİnşallah senide bekliyoruz canimEvanora eva0108 ve dger kizlar ekim annelerine
Sağol sağol canım inşallah bakalım bu ay kavuşalım artık bizdee. Eskilerden kimse kalmadı nerdeyse hepsi hamile kaldı gittii. Benim 2,5 sene olacak denemeye başlayalı.. :/Anladim canim. Özel oldugunda isler biraz daha maddiyata dönüyor ya bazen bende güvenemiyorum o nedenle ozellere. Insallah güzel sonuclanir. Cok pes pese olmus reglin ay gecmis olsun herkes fena oldu bu hastaliktan
Aaa ama su tüketimine dikkat etmek baya etkiler. Sen yine 3 sat tutup dene benceeEvet awox tek farkı dün 3 saat sıvı alımını kesip idrarımı tutmuştum. Bugün onu yapamadım
Ay benim hep aynıydı ama bir ara sürekli acilde ağrı kesici iğne vuruluyordum son zamanlarda biraz daha iyidiSon iki sendr cok agrim olmadi ama bekarken kan sekerim filan baya dusunuyrdu bayginlik bile geciriyordum oyy o gunler gtsnde gelmesin bel agrisindan karin agliyordum o derece cok sukur simdi iyiyim
Kimisi de önemli değil diyor. Varsa çıkar diyorlar. Sence kaç saat tutayımSağol sağol canım inşallah bakalım bu ay kavuşalım artık bizdee. Eskilerden kimse kalmadı nerdeyse hepsi hamile kaldı gittii. Benim 2,5 sene olacak denemeye başlayalı.. :/
Aaa ama su tüketimine dikkat etmek baya etkiler. Sen yine 3 sat tutup dene bence
Amin canim insallah kavusalim bizde süt kokulularimizaSağol sağol canım inşallah bakalım bu ay kavuşalım artık bizdee. Eskilerden kimse kalmadı nerdeyse hepsi hamile kaldı gittii. Benim 2,5 sene olacak denemeye başlayalı.. :/
Aaa ama su tüketimine dikkat etmek baya etkiler. Sen yine 3 sat tutup dene bencee
3 saat tut en azından canım seen. Ama unutma en iyisi genelde sabah ilk idrar. Su tüketiminde çok su tüketirsen idrarde bhcg seyreliyor.Limi
Kimisi de önemli değil diyor. Varsa çıkar diyorlar. Sence kaç saat tutayım
İlk doktorum aşılamanın pek bir farkı yok diyordu boşuna maaliyet diyordu. Bu doktoruma biz teklif etmiştik bu ay yaparız diye düşünüyorduk ama hastalık girince işin içine doktorun değerlendirin dediği günleri de değerlendirememiş olduk ondan bir ay daha bekleyelim dedik canım. Bizimki sebepsiz infertilite. Eşimde de bende de hiçbir sıkıntı yok bilinen yani. Umarım kuzum tek özencim bende imza kısmına gebelik haftasını eklemek istiyorum bir de anneler grubuna gitmekAmin canim insallah kavusalim bizde süt kokulularimiza
Herkes gitti pozitif olup olup. Insallah bizde gidicez güzel haberleri alip. Yeniden grupta buluscaz tekrar ama bu defa anneler grubunda
Aşılama denedin mi sen canim 2.5 senede deneyelim demis olmalari lazim
Canim beniiiim.. inşallah Allahım heveslerimizi hayallerimizi yaşamayı nasip etsin bizlere de3 saat tut en azından canım seen. Ama unutma en iyisi genelde sabah ilk idrar. Su tüketiminde çok su tüketirsen idrarde bhcg seyreliyor.
İlk doktorum aşılamanın pek bir farkı yok diyordu boşuna maaliyet diyordu. Bu doktoruma biz teklif etmiştik bu ay yaparız diye düşünüyorduk ama hastalık girince işin içine doktorun değerlendirin dediği günleri de değerlendirememiş olduk ondan bir ay daha bekleyelim dedik canım. Bizimki sebepsiz infertilite. Eşimde de bende de hiçbir sıkıntı yok bilinen yani. Umarım kuzum tek özencim bende imza kısmına gebelik haftasını eklemek istiyorum bir de anneler grubuna gitmek
Dünkü testimin kurumuş hali canım baksana sadece ben miii görüyorum test mi bozuk çıkması gereken yerde mi değil3 saat tut en azından canım seen. Ama unutma en iyisi genelde sabah ilk idrar. Su tüketiminde çok su tüketirsen idrarde bhcg seyreliyor.
İlk doktorum aşılamanın pek bir farkı yok diyordu boşuna maaliyet diyordu. Bu doktoruma biz teklif etmiştik bu ay yaparız diye düşünüyorduk ama hastalık girince işin içine doktorun değerlendirin dediği günleri de değerlendirememiş olduk ondan bir ay daha bekleyelim dedik canım. Bizimki sebepsiz infertilite. Eşimde de bende de hiçbir sıkıntı yok bilinen yani. Umarım kuzum tek özencim bende imza kısmına gebelik haftasını eklemek istiyorum bir de anneler grubuna gitmek
Evet canım kan testi de verdim dün 356 çıktıSenin kan sonucun ne oldu canım test yaptırmıştın diye hatırlıyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?