2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim dün yaptığım testin kurumuş hali de bu gölge çizgi senin pozitif çizginin olduğu yerde çıkmamış mı sence de fikir verir misin ne yapsam
Evet canım hafif bir gölge var büyük bir ihtimal beta düşüktür daha yani benim kabak gibi ortadaydı ama emin olmak için kan verdim bence sen de ver. Beklentin olmayınca beklemek daha kolay seni de anlıyorum ama kanla netleştirmek en kolayı

Kızlar bir şey soracağım adetime 4 gün kala kan testi yaptım sonuç negatif çıktı .Bugünde adetim 2 gün gecikti hiç bir belirtim yok yani akıntı falan olarak .Sadece karnımın altında adet olacak gibi ufak ufak sancı var,kahverengi leke falan yok hiç Beyaz şefaf akıntım var .Birde normalde benim adet öncesi göğüslerim çok çok hassas olur bu ay göğüs hasasiyetim de yok sadece bugün sol göğsümün yan tarafında ağrı hissetim .Bu şekilde olup gebelik öğrenen var mı acaba?

Yaaaa benim yarın anca 700lere çıkmıştır erken mi gidiyorum acaba doktora kese vs hiç bir şey yoktur. Acaba yarın ultrasonla bakar mı?
Kuzum bi keremi beta verdin sen yarinda ver bakalm kac cikacak bakar bence ben ilk test verdigim gun ozele gtmistim bakti ama goremedi yeni oldugu için 190di daha o zmn benim deger

Kuzum benim en belirgin belirtm goguslerimin buyumesiydi be uçlari hafif kahveye donuktu ondan suphelendim bide karnimin alti cok aciyordu şiskinlik vardi ben regle 4kala kaset testte ogrenmistm iki gun daha bekle yine test yap istersen.

Anladim kuzum yumurtlama gununu bilseydin şu gun yap diyeblirdim ben yumurtlamadan 15.gun yapmistim test pozitif cikmisti
Test yapmadığım için emin değilim ama yapışkan akıntı 24 ocakta geldi meme ucu hassasiyetinde 29 ocakta başlamıştı

İstersen saglik ocaginda kan ver benimde duzenszdi duzensiz olunca insan kestiremiyor ama ben yumurtlama testi ile takip ettigim icin ordan hesaplamistim
Eşim sabahları evde oluyor şimdi ona söylersem takıntı yapıyorum diye kızar o yüzden gizli yapıyorum hep. Sağlık ocağında da kan veremiyorum o yüzden. Burda sağlık kabinleri var onlara sordum şimdi verirsem de sabaha ancak sonuç çıkarmış

Kuzum benim en belirgin belirtm goguslerimin buyumesiydi be uçlari hafif kahveye donuktu ondan suphelendim bide karnimin alti cok aciyordu şiskinlik vardi ben regle 4kala kaset testte ogrenmistm iki gun daha bekle yine test yap istersen.
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için .Allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşallah

Kızlar aşırı saçma bir durum yaşıyorum sehpayı çekmek için hafif eğildim belim kitlendi çığlık attım 15 dakika yerde kaldım sürüne sürüne telefonu aldım şarjdan eşimi aradım dersteydi açamadı daha sonra biraz belim açıldı ocaktaki yemeği kapadım salona yattım. Acile gidelim diyor eşim Ama ben istemiyorum çünkü 7 gün var Beta yapsalar da çıkmaz boşa moral bozukluğu acaba sizce kas gevşetici var mıdır gebelikte yapılan geçmezse Gece gideceğim sanırım ya isyan etmek istemiyorum ama her ay gebelik beklerken bir şekilde bir hastalık beni buluyor. Ağrım var öne eğilemiyorum hiçbir şekilde geriye de yan yattım öylece eşimin gelmesini bekliyorum kalkmak istiyorum hiç böyle yatabilen insan değilim hala daha eşyaları tam yerleştirmemiştim aklım evde neden nasıl böyle bir şey oldu anlamıyorum belimin içi ağrıyordu ama hormonal bir ağrıydı iki gündür eminim böyle eklemsel değildi bugün ne olduysa oldu babylovee Vignette Sunsun9 eva0108 Daydi

Benimki de bu şekilde ya ilk 20 dakikada çıktı doğru mudur acaba pembe renk birde gri değil

Canım niye kendini o kadar yoruyorsun ki. Ben her ihtimale karşı ağır iş yapmıyorum evde. Gebelik şüphesi olduğu sürece dikkat etmelisin. Kas gevşeticiyi de gebelikte kullanacaklarını sanmıyorum. Geçmiş olsun. Bata 7 gün kala kan testinde çıkabilir bence bi acile git istersen ona göre ilaç alırsın ya da iğnesini yaparlar. Allah korusun bel fıtığı olabilirsin bebek düşünmediğin zamanlarda bile ağır kaldırmaman lazım

Canim infertilite polk.gidiyorsun. reglin 2.günü kanlarina bakiyor. Yoksa rahim filmi istiyor. Eşin test veriyor. Hepsi çıkınca asilama yapiyorlar regl oldugun diger ayda. Direkt yaparlar tahlillerin tamamsa. Kadin dogum hastaneleri ve sehir hastanelerinde yapiliyor. Üniversite hastanelerinde de yapiliyor.

Canim ben cuma gunu gidicem Allah izin verirse kese görmeye persembe gunu kan vercem saglik ocaginda artiş varmi diye 1.beta 190 cikti ikinci beta 508 persembe gunu binden fazla cikarsa gorunur muhtemelenheyecanla o gunu bekliyorum
Oy maşallah canim benim insallah görürsün keseyi de kalp atışını da duyarsin bi an evvel. Saglikla gelsin. Cok güçlüler bir anda hizla büyüyor hersey şok olacaksin

Canim gecmis olsun. Daha sabah mi konustuk agir bisey kaldirmama konusunda. Gruptaki herkesin dikkat etmesi gerek bu tarz seylere. Bebek dusunuyorken agir kaldirmak bebegi tehlikeye atar kendimizi sakatlamaya sebep olur. Bosver kalsin agir isler esinden yardim al neden kendini bu kadar hirpaliyorsun. Bir daha gelmicez bu günlere yaa biraz salın vallahi kizlar hepinize diyorum. Tamam evimizi b.k goturmesin ama evdeki esyalar bize hizmet etmek icin var biz onlara hizmet etmek icin var degiliz. Birak once kendin iyi ol sonra duzenlemesini temizlemesini yaparsin.
Beli agridan kopuyor hala aklim evde esyalari yerlestiremedim diyor hay allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…