2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar yarın babacığımın 4. ölüm yıl dönümü. Onu çok özledim
Allah Rahmet eylesin canim Mekani cennt olsun Anne babanin yerini hiç bisey tutmuyo benim annem babam hayatta cok sukur ama eşimin ann ve babasi yok ne kadr beni cok sevsede bi tarafi hep eksik hamilelik haberini alinca bile bi tarafi buriktu ben bzmkilere haber verdim keske bende anneme babama haber vereblsydim ddi gercektn yeri dolmuyor.

Amin canim isteyen herkese nasip olsun insallah bu güzel duygular
Canim catlamaya göre 8inden sonra. Ama geçen aya göre 10 11i falan. Ben gecikme beklerim ins.gelmez kırmızılar
Ayy hadi az kalmiş Allah gonlune gore versin canim yazismalarindan kalbinin cok gzel oldugunu hissttm umarim kalbin kadr guzel haberler alirsin bu aydualarimdasn

Bol bol dinleniyorum napiyim Sen napiyosun cnm bu topigi cok özledim inşallah sende bu ay ekim annelerine gelirsin
Biz dün akşam ant içtik bunun için gözlerim ismini arıyor buraya da yaz kız. Dinlenn bolca uyu. Hamilelik gerçekten bir kadının hayatında yaşadığı yaşayacagı en özel durum

Biz dün akşam ant içtik bunun için gözlerim ismini arıyor buraya da yaz kız. Dinlenn bolca uyu. Hamilelik gerçekten bir kadının hayatında yaşadığı yaşayacagı en özel durum
Cok guzel hismis valla bide keseyi ve kalp atişini gorsem o zmn içim daha rahat olcak sagliklimi diye cok merak ediyorum

Sonuc gunlerimiz ayni sayilir. Hadi bakalim merakla bekliyorum senin sonucunu
Canım benim kusura bakma yogun bi gundu çok bakamadım. Ben şimdi kaset test yaptım 2.cizgi golge gibi gozuktu muhtemelen hamileyim eczaneye gidicem test alicam erkenlerden lekelenmem devam ediyo az az ama oglene gore daha azaldı yani adet gibi degil degisik bir agri oluyo rahmimde bu ay iki yumurtam vardı catlamaya hazır.

Kızlar merhaba uzun süredir girmiyordum hamile haberlerini okudum çok sevindim @eylülesma hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına
Bana da dua edin mağlum benim işim zor ama Allaha imkansız zor yok bata 7 gün kaldı

Ayy hadi az kalmiş Allah gonlune gore versin canim yazismalarindan kalbinin cok gzel oldugunu hissttm umarim kalbin kadr guzel haberler alirsin bu aydualarimdasn
Oy canim benimm çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve sözlerin için Allahım nasip eder insallah da bu ay bebegim gelir bende o heyecanlara baslarim bebegimizin gelecegine sevinirim cok sagol kuzum Allah razi olsun. Sende sag salim guzel haberler al hep bebisini de kucagina aldirsin Allahım

Amin kuzum bu grubuda özledim size o kdr aliisim ki diger gruplr yrrinizi tutmuyo szde hemen gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…