2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

takvite hap kullanıyorum canım. Eşim de arı sütü kullanıyor. Devlette aşılama ve tüp süreci nasıl oluyor canım ben hiç bilmiyorum ya. Direk aşılama istiyorum deyip gidebiliyor musun doktora?? Tüm devlet hastaneleri yapabiliyor mu aşılama?
Dünkü testimin kurumuş hali canım baksana sadece ben miii görüyorum test mi bozuk çıkması gereken yerde mi değil
Canım küçük resimde bile belli bir gölge var gibi.
Kızlar folio asit ne kullanıyorsunuz , bana doktor folbisol onermisti siz kullanıyor musunuz ?
Folidoce kullanıyorum ben canım.

İnşallah vardır canım sen testi kaç saatlik idrarınla yapmıştın dikkat etmiş miydin bi de duruyorsa kurumuş haline de bakabilir miyim kapaksız
1 saatlik anca vardır zaten çık sık idrara çıkıyordum öğle arası yemeğinden sonra test aldım yaptım hemen çıktı şuanki halini ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 60
Oy kuzum insallah bir an evvel gelmek icin sabirsizlaniyorum bende diger kizlar da en kisa zamanda yanınızdayım aldim kabul ettim Allahımmm
Sen kontrole gittin mi son durumun ne can

Oy kuzum insallah bir an evvel gelmek icin sabirsizlaniyorum bende diger kizlar da en kisa zamanda yanınızdayım aldim kabul ettim Allahımmm
Sen kontrole gittin mi son durumun ne canim
Canim ben cuma gunu gidicem Allah izin verirse kese görmeye persembe gunu kan vercem saglik ocaginda artiş varmi diye 1.beta 190 cikti ikinci beta 508 persembe gunu binden fazla cikarsa gorunur muhtemelenheyecanla o gunu bekliyorum

Evet öğlen bu saatlerde test yaptım akşam 8 de kan verdim
Benim dün yaptığım testin kurumuş hali de bu gölge çizgi senin pozitif çizginin olduğu yerde çıkmamış mı sence de fikir verir misin ne yapsam

Eklentiler

• IMG_20250204_144803.webp
    86 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar bir şey soracağım adetime 4 gün kala kan testi yaptım sonuç negatif çıktı .Bugünde adetim 2 gün gecikti hiç bir belirtim yok yani akıntı falan olarak .Sadece karnımın altında adet olacak gibi ufak ufak sancı var,kahverengi leke falan yok hiç Beyaz şefaf akıntım var .Birde normalde benim adet öncesi göğüslerim çok çok hassas olur bu ay göğüs hasasiyetim de yok sadece bugün sol göğsümün yan tarafında ağrı hissetim .Bu şekilde olup gebelik öğrenen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…