2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hayır iş degıldı kızımın oyuncakları sehpadaydı normal egıldım ellermı ı koyar koymaz sancı girdi sıddetle cekmedim bile daha

herkes yanlış anlamış kız çekmedim çekmek istedim ellerimi koyar koymaz damar damar üstüne geldi gibi oldu. O an yerden de bsy alsam olurdu ayrıca ağır işleri zaten ben yapmıyorum evi eşim süpürüp siler camları siler Ben sadece normal geldiğimden beri yerleşiyorum pazartesi perşembe de klasik rutin işlerim var şarjlı süpürge ile süpürüyorum silme işi kocamda. normal süpürgeyi bile almıyorum yani çok dikkat ediyorum Ben akşam da dedim ya bazayı o kaldırdı Ben sadece ayağımla ittim unuttum. Hiç yatmaya alışkın değilim biliyor musun e şimdi bu konuda bana kızıyor sürekli her yer derli toplu olsun istiyorum evet doğru değil ama evi dağıtan zaten hep çocuk oyuncakları vesaire

Ben de bel fıtığından şüpheleniyorum. İnşallah öyle bir şey yoktur arada sancı giriyordu boyun fıtığım var ama belden emin değilim acile gidersem muhtemelen tomografi de çekecekler. Açıkçası gebelikte kullanılan kas gevşetici almayı planlıyorum kan vermek istemiyorum canım boşuna negatif çıkarsa modum düşer zaten kendim biliyorum. Belki hamilelikte yapılan iğnesi varsa onu yaptırırım

Au
Ay alakasız olacak ama benim eşim de öğretmen. Senin eşinin branşı ne

Ayni canim hepimiz ayniyiz. Ben sana yazdim ama bende ayniyim. Esimde bana kizar her aksam gelince. Hani bir is yapmayacaktin diye. Ama duramiyorum. Illa bir yerleri ya duzeltcem ya mutfakta uzun sure ayakta kalcam. Deli miyim ne. Benimde evde cok bir is yaptigim soylenemez esim sagolsun ama iste evde tekken de duramiyorum. Yanlis ama bunu biliyorum. Sanki evlerimizde ne var Allah aşkına yaa. Abartmaya bayiliyoruz
Canim sen dinlen istirahat et belli ki ters bir hareketin oldu. Kalkabilirsen kendin sıcak su torbasi varsa su koy beline koy. Esinde gekince masaj yapsin. Havlu fln da koy sicak tut. Iyi gelir. Hepimizin basina geliyor ani hareketle boyle seyler. Dikkat et canim benim

Kızlaaaar ispanakla tarifiniz var mi degisik denediginiz hosunuza giden. Klasik yemegini yapasim gelmedi. Bide kavurmasi var onu mu yapsam yoksa sizlerden baska fikirler var mi yemek derdi hepimizi yediiii

Bu arada yanlış yazmışım 8 günüm var yarın 7 29'unda çatladı hayatımda böyle bir kitlenme yaşamadım kuzum 2 ay önce kuduz aşıları olmak zorunda kaldım testlerim silik çıktı sonra siliklik gitti. Onun tribi geçti geçen ay ishal oldu m Bu ay bir şey olmasın gebeliğe yakın derken yine bu oldu. Evet Yani olmuyor gerçekten bir de ben şimdi herkesten uzaktayım Aslında Çat kapı gelecek kimse de yok komşu dışında diğer arkadaşların da haberli gelecek insanlar O yüzden saldım ya canımdan kıymeti yok hamileysem falan

Au

Ay alakasız olacak ama benim eşim de öğretmen. Senin eşinin branşı ne
Lise matematik canım şu anda okulu evden görüyorum gecen yıl atandı. Hani burada yazıyorum ya evimden başka bir eve geldim diye hiç aklımızda yokken kendin denemek için KPSS'ye bir gün kala sınava girdi ve biz şok 769.olduu. Güneydoğu'ya atandı okula yakın ev tuttuk eşyalar aldık falan asıl evim Sakarya'da orayı bozmadık yazın hep evimdeyim Bir de tatillerde gidiyorum bu arada 12 yıl Özel sektörde idi Bir ay önce de çalıştığı zamanları saydırıp uzman öğretmen oldu yani bir yılda hayatı çok değişti senin eşin branşı ne. Devlette misiniz özel mi

Anladım canım belki de ters hareket yaptın. Şimdi nasılsın
Vallahi kuzum yan yatabiliyorum sadece muhtemelen Ben toparlayamam iğnesiz falan eşim gelsin kızımı da okuldan alsn. yemek yeriz falan sanırım bana iğne yolu göründü

Benim eşim de 2 yıl önce istanbula atandı canım lise edebiyat öğretmeni. Hangi şehire taşındın

Aynen oyle canim onemli olan kendi sagligin basta. Kendin iyi olacaksin ki bebegin de varsa tutunacak ve daha iyi olacak. Agri is yapma. Gelene de rahatsizim de yat aşağı bosver. Valla ben hic misafirlige de gitmiyorum kimseye, kimseyi de davet etmiyorum. Gercekten kendi derdime öyle düştüm ki kimseye ne hizmet etmeye ne de inlarin da derdini dinlemeye hic ihtiyacim yok.. bi annemlere bi kv.lere gidip geliyoruz onlar da bize yetiyor.
Hamile gibi davran bebek dusunuyorken. Ben öyle yapiyorum.

Kuzum bence doktora git. Kas gevşetici hamileyken yapmazlar diye düşünüyorum. Krem falan verirler mi acaba ya bilemedim çok geçmiş olsun

Benim eşim de 2 yıl önce istanbula atandı canım lise edebiyat öğretmeni. Hangi şehire taşındın

En iyisini yapıyorsun burada iki tane yakın arkadaşım var genelde onlarla görüşürüz Bir de binada yakın komşum var çok iyi geliyor tabii arada onlarla görüşmek geçen ay yaşadıklarımı bir Allah bir de sizler biliyorsunuz yani bu kadar koşturmaca da hamile nasıl kalayım Ben diyordum nitekim kalamadım da hahahha Ama bu insanlar akıllanmaz bak Ramazan Bayramı bitsin Nisan'da gelmek isterler yine birileri eşime söyledim hele ki o elti 15 gün boyunca beni evine kahveye bile çağırmadı bizi abi yenge sayıp davet etmedi onlar da bizim evimize giremez buraya gelmesinler dedim Bu arada evet sakaryalıyım dün gece cevap vermeyi unutmuşum haha

Valla az insan cok huzur. Var bir iki tane mesafe koydugum arkadasim benimde yasadigim olaylardan sonra.. en yakin arkadasim baska sehirde fln. Digerleriyle de istedigimizde görüşüyoruz zaten. Ama ben bebegimi kaybettigimden beri insanlarla görüşmek istemiyorum acikcasi. Mesafe iyi geldi..
Kiz kabul etme kimseyi birak herkes evinde kalsin ne isleri var. Bir kere geldi kvlerin stres oldun anca eltine de gelecek olursa simdiden bir cevap düşün

Ay anladim kuzum Allah gonlune göre versin
Saglik kabininde uygunsa orda yaptr istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…