Ayy kuzum sag ol Allah razi olsun Rabbim zorunu kolaylaştrr elbet benim mucizem 2.bucuk seneden sonra geldi Rabbim sanada nasip etsin inśallahKızlar merhaba uzun süredir girmiyordum hamile haberlerini okudum çok sevindim @eylülesma hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına
Bana da dua edin mağlum benim işim zor ama Allaha imkansız zor yokbata 7 gün kaldı
İnan senin adına çoook sevindimAyy kuzum sag ol Allah razi olsun Rabbim zorunu kolaylaştrr elbet benim mucizem 2.bucuk seneden sonra geldi Rabbim sanada nasip etsin inśallah
Olsun oyle dusunme Rabbim ol der olurİnan senin adına çoook sevindimsenin Duan kabul olur bana da çok dua et lütfen bu ay olsun çok Yoruldum gençte değilim zaman aleyhime işliyor
Nasıl anladın anlatsana belirti oldu mu?Olsun oyle dusunme Rabbim ol der olurederim tabi
Kas gevşetici teratojen bebege zararlı şeklinde bi yayin yayinladi saglik bakanligiKızlar aşırı saçma bir durum yaşıyorum sehpayı çekmek için hafif eğildim belim kitlendi çığlık attım 15 dakika yerde kaldım sürüne sürüne telefonu aldım şarjdan eşimi aradım dersteydi açamadı daha sonra biraz belim açıldı ocaktaki yemeği kapadım salona yattım. Acile gidelim diyor eşim Ama ben istemiyorum çünkü 7 gün var Beta yapsalar da çıkmaz boşa moral bozukluğu acaba sizce kas gevşetici var mıdır gebelikte yapılan geçmezse Gece gideceğim sanırım ya isyan etmek istemiyorum ama her ay gebelik beklerken bir şekilde bir hastalık beni buluyor. Ağrım var öne eğilemiyorum hiçbir şekilde geriye de yan yattım öylece eşimin gelmesini bekliyorum kalkmak istiyorum hiç böyle yatabilen insan değilim hala daha eşyaları tam yerleştirmemiştim aklım evde neden nasıl böyle bir şey oldu anlamıyorum belimin içi ağrıyordu ama hormonal bir ağrıydı iki gündür eminim böyle eklemsel değildi bugün ne olduysa oldubabylovee @Vignette Sunsun9 @eva0108 @Daydi
Evet kas gevşetici içmek ve ığne yaptırmam şuan mumkun degl tanıdıgımıza sorduk çok riskli bir durumdayım. Ya kendmı scıcem ya bebek var ihtimaliyle bebegı. Yatalak gb kaldım ınanlmaz kötüyüm cok caresızım üstelik 1 kızım var benden ilgi bekleyen.Kas gevşetici teratojen bebege zararlı şeklinde bi yayin yayinladi saglik bakanligi
Yaaa ne diyosunnn pozitif mi ciktiiiCanım benim kusura bakma yogun bi gundu çok bakamadım. Ben şimdi kaset test yaptım 2.cizgi golge gibi gozuktu muhtemelen hamileyimeczaneye gidicem test alicam erkenlerden lekelenmem devam ediyo az az ama oglene gore daha azaldı yani adet gibi degil degisik bir agri oluyo rahmimde bu ay iki yumurtam vardı catlamaya hazır.
Amin kuzum benim amiin. İnşallah pes pese pozitif haberlerimizle ayrilcaz burdanİnşallah hamileyizdir ikimizdeçok iyi birine benziyorsun. Allah kalbindekine gore versin inşallah
Yaa dimi grubumuzun enerjisi cok güzel ama azaldi masadan dostlar. Iyiki de azaldi gidin gidiinn bizde gelcez pesinizden aldık kabul ettik bebislerimizle sizin gruplarinizi bascazAmin kuzumbu grubuda özledim size o kdr aliisim ki diger gruplr yrrinizi tutmuyo szde hemen gelin
Dikloron da yapmiyorlarmiş sadece parolmuşEvet kas gevşetici içmek ve ığne yaptırmam şuan mumkun degl tanıdıgımıza sorduk çok riskli bir durumdayım. Ya kendmı scıcem ya bebek var ihtimaliyle bebegı. Yatalak gb kaldım ınanlmaz kötüyüm cok caresızım üstelik 1 kızım var benden ilgi bekleyen.
Kuzum bence doktora git. Kas gevşetici hamileyken yapmazlar diye düşünüyorum. Krem falan verirler mi acaba ya bilemedim çok geçmiş olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Amin canlarçoo sağolun Rabbim kımseye gostermesin cok zorAllah rahmet eylesinmekanı cennet olsun
Canim benim daha gecmedi mi ? Havluyu ütüle agriyan yerine sar belini biraz sıkı birseyle sar. Sicak tut canim benim. Damar damar ustune atlama durumu olmus olabilir ki acaba. Az masaj yapsin eşinyavas yavas ama. Kızın da yapsin onun minik elleri şifa verir annesine.Canım kremler de riskli suanda bana neden geldin modunda davranırlar ne krem ne hap ne iğne risklymıs gebelk varsa. Kaldı. Böyle evde geleneksel yöntemlere wcye kalkıyorum sadeece. Onda da eşim kaldırıyor sütte sürte gdyorum wcye. Allah'ım duy sesımı yarabbm neler yasıyorum yne de ılaca basvurmuyorum bu sabrımı gör de gebelk nasip et
Amin canlarçoo sağolun Rabbim kımseye gostermesin cok zoreylulesma
İnsAllah canım yaHadi bakalim canim insallah bu şubat ayi hepimize ilac gibi gelecek bebislerimizi getirecek bizehep pes pese yapcaz testlerimizi
Evet kızım bana bebek gibi bakıyor diyor ki anne ben hastayken sen bana bakıyorsun ya ben de sana bakacağım dedi lavaboya kalkmaya çalıştığımda çığlık attım yere düştüm ağladım O da çok ağladı çok korktu. Eşimde kızım da bebek gibi bakıyor. Ama ben acıdan kıvranıyorum geçmiyor kuzum geçmiyor hapşırdım demin 2 kere Çığlık attırdı yatağa mahkum kaldım ikiden beriCanim benim daha gecmedi mi ? Havluyu ütüle agriyan yerine sar belini biraz sıkı birseyle sar. Sicak tut canim benim. Damar damar ustune atlama durumu olmus olabilir ki acaba. Az masaj yapsin eşinyavas yavas ama. Kızın da yapsin onun minik elleri şifa verir annesine.
Kuzum mekani cennet olsun Allah rahmet eylesin babacıgına
Oy seveyim cimcimee annesine bakarmışEvet kızım bana bebek gibi bakıyor diyor ki anne ben hastayken sen bana bakıyorsun ya ben de sana bakacağım dedi lavaboya kalkmaya çalıştığımda çığlık attım yere düştüm ağladım O da çok ağladı çok korktu. Eşimde kızım da bebek gibi bakıyor. Ama ben acıdan kıvranıyorum geçmiyor kuzum geçmiyor hapşırdım demin 2 kere Çığlık attırdı yatağa mahkum kaldım ikiden beri
Neden bu kadar kötü oldu ki acaba daha önce yaşamış mıydın böyle bir şeyEvet kızım bana bebek gibi bakıyor diyor ki anne ben hastayken sen bana bakıyorsun ya ben de sana bakacağım dedi lavaboya kalkmaya çalıştığımda çığlık attım yere düştüm ağladım O da çok ağladı çok korktu. Eşimde kızım da bebek gibi bakıyor. Ama ben acıdan kıvranıyorum geçmiyor kuzum geçmiyor hapşırdım demin 2 kere Çığlık attırdı yatağa mahkum kaldım ikiden beri
Tam neresi biliyor musun eşim diyor ki burası senın popon belın degılOy seveyim cimcimee annesine bakarmış
Kuzum dikkat ett yaa. Neden oldu acaba yaa. Neresinde belinin agri ?
Öyle düşünme dur gecici birseydir emin ol. O kadar olumsuz seyler gecirme aklindan. Sen sicak tut iyi gelecegine inanıyorum ben
Hayır ılkkez yaşadım kuzum şoktaym ama daha önce hafif kramş olyordu bel fıtığı vardı belki de. Bildiğin yuzde 200 lük bir tutulma. Hayatı sorguluyorum yürüdüğüm anlar için şukredıyorum suan. Pazar gunu 13 saat yol geldık bel desteğim olmasna ragmen rhatszlık vermıstı o tetıklemıs olblrNeden bu kadar kötü oldu ki acaba daha önce yaşamış mıydın böyle bir şey
Kuzum sen dedigin gibi uzun süre oturmak tetikledi muhtemelen. Bende yillar önce kuyruk sokumumu o tam bahsettigin yeri bir uzun yolculukta mahvetmistim. 15 yıl gecti üzerinden nerdeyse ve hala da sekilsiz oturdugumda veya yokus asagi oturdugumda totomda kurt var gibi kipirdanir dururum agridan. Seninkide oyle birsey oldu muhtemelen. Bana da dr oturma simidiyle otur fln demisti de hicte dikkat etmiyorum valla.Tam neresi biliyor musun eşim diyor ki burası senın popon belın degılbelım ile kuyruk arası biyerrrresmennnn rabbım kimseye vermesn. Yarın gece de eşimn nöbeti var izin alablcegnı sanmyrm ogrencılerden sorumlu ben nerelere gideyim eve kahvaltı hazrlup brakcak ve yemek soyleyecegm kalkmıcaksın diyor. Tabi kotu olursam gelmeye calscak ama zten okul 300m ötede. Bana hayat cokzor gececek
Cok gecmıs olsun canım dikkat et kndne. Senın gunun ne zamanBen de bel fıtığından şüpheleniyorum. İnşallah öyle bir şey yoktur arada sancı giriyordu boyun fıtığım var ama belden emin değilim acile gidersem muhtemelen tomografi de çekecekler. Açıkçası gebelikte kullanılan kas gevşetici almayı planlıyorum kan vermek istemiyorum canım boşuna negatif çıkarsa modum düşer zaten kendim biliyorum. Belki hamilelikte yapılan iğnesi varsa onu yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?