2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ayy kuzum sag ol Allah razi olsun Rabbim zorunu kolaylaştrr elbet benim mucizem 2.bucuk seneden sonra geldi Rabbim sanada nasip etsin inśallah

Ayy kuzum sag ol Allah razi olsun Rabbim zorunu kolaylaştrr elbet benim mucizem 2.bucuk seneden sonra geldi Rabbim sanada nasip etsin inśallah
İnan senin adına çoook sevindim senin Duan kabul olur bana da çok dua et lütfen bu ay olsun çok Yoruldum gençte değilim zaman aleyhime işliyor

Kas gevşetici teratojen bebege zararlı şeklinde bi yayin yayinladi saglik bakanligi

Igne yaparlarsa dikloron muscoril kariştirirlar , gebelik planliyoruz dersen muscoril yapmazlar

Kas gevşetici teratojen bebege zararlı şeklinde bi yayin yayinladi saglik bakanligi
Evet kas gevşetici içmek ve ığne yaptırmam şuan mumkun degl tanıdıgımıza sorduk çok riskli bir durumdayım. Ya kendmı scıcem ya bebek var ihtimaliyle bebegı. Yatalak gb kaldım ınanlmaz kötüyüm cok caresızım üstelik 1 kızım var benden ilgi bekleyen.

Yaaa ne diyosunnn pozitif mi ciktiii harika haber yaaa. Valla grupta herkes pozitif olup ayrilirsa ne güzel oluuur hadi yap testi hemenn cok merak ediyorumm. Ay bende hevesleniyorum su an bak test yapmaya gecikme bekliycem diyip duruyorum sonunda bana da test yaptircaksiniz bu gidisleee
Bende bugun farkettigim farkli bir sey var ama belirti mi alakasi yok mu bilemedigimden sormak da istemiyorum acikcasi
İnşallah hamileyizdir ikimizde çok iyi birine benziyorsun. Allah kalbindekine gore versin inşallah
Amin kuzum benim amiin. İnşallah pes pese pozitif haberlerimizle ayrilcaz burdan burdaki herkes hepimiz de cok iyi insanlariz gercekten bunu samimi söylüyorum art niyetliler hep etrafimizda burda tek tük kalan normal insanlarla sohbet etmek cok iyi geliyor bana da
Allahım beni de seni de bekleyen herkesleri de sevindirsin İnşallah cok yürekten diyorum bunlari...

Amin kuzum bu grubuda özledim size o kdr aliisim ki diger gruplr yrrinizi tutmuyo szde hemen gelin
Yaa dimi grubumuzun enerjisi cok güzel ama azaldi masadan dostlar. Iyiki de azaldi gidin gidiinn bizde gelcez pesinizden aldık kabul ettik bebislerimizle sizin gruplarinizi bascaz bize de boool bol dua edin hamis güzel kalpli anneler. Bizlere de nasip olsun

Dikloron da yapmiyorlarmiş sadece parolmuş

Son düzenleme:
Canım kremler de riskli suanda bana neden geldin modunda davranırlar ne krem ne hap ne iğne risklymıs gebelk varsa. Kaldı. Böyle evde geleneksel yöntemlere wcye kalkıyorum sadeece. Onda da eşim kaldırıyor sütte sürte gdyorum wcye. Allah'ım duy sesımı yarabbm neler yasıyorum yne de ılaca basvurmuyorum bu sabrımı gör de gebelk nasip et
Kuzum bence doktora git. Kas gevşetici hamileyken yapmazlar diye düşünüyorum. Krem falan verirler mi acaba ya bilemedim çok geçmiş olsun

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin canlarçoo sağolun Rabbim kımseye gostermesin cok zor eylulesma

Canim benim daha gecmedi mi ? Havluyu ütüle agriyan yerine sar belini biraz sıkı birseyle sar. Sicak tut canim benim. Damar damar ustune atlama durumu olmus olabilir ki acaba. Az masaj yapsin eşinyavas yavas ama. Kızın da yapsin onun minik elleri şifa verir annesine.

Kuzum mekani cennet olsun Allah rahmet eylesin babacıgına

Evet kızım bana bebek gibi bakıyor diyor ki anne ben hastayken sen bana bakıyorsun ya ben de sana bakacağım dedi lavaboya kalkmaya çalıştığımda çığlık attım yere düştüm ağladım O da çok ağladı çok korktu. Eşimde kızım da bebek gibi bakıyor. Ama ben acıdan kıvranıyorum geçmiyor kuzum geçmiyor hapşırdım demin 2 kere Çığlık attırdı yatağa mahkum kaldım ikiden beri

Oy seveyim cimcimee annesine bakarmış
Kuzum dikkat ett yaa. Neden oldu acaba yaa. Neresinde belinin agri ?
Öyle düşünme dur gecici birseydir emin ol. O kadar olumsuz seyler gecirme aklindan. Sen sicak tut iyi gelecegine inanıyorum ben

Neden bu kadar kötü oldu ki acaba daha önce yaşamış mıydın böyle bir şey

Tam neresi biliyor musun eşim diyor ki burası senın popon belın degıl belım ile kuyruk arası biyerrrresmennnn rabbım kimseye vermesn. Yarın gece de eşimn nöbeti var izin alablcegnı sanmyrm ogrencılerden sorumlu ben nerelere gideyim eve kahvaltı hazrlup brakcak ve yemek soyleyecegm kalkmıcaksın diyor. Tabi kotu olursam gelmeye calscak ama zten okul 300m ötede. Bana hayat cokzor gececek

Neden bu kadar kötü oldu ki acaba daha önce yaşamış mıydın böyle bir şey
Hayır ılkkez yaşadım kuzum şoktaym ama daha önce hafif kramş olyordu bel fıtığı vardı belki de. Bildiğin yuzde 200 lük bir tutulma. Hayatı sorguluyorum yürüdüğüm anlar için şukredıyorum suan. Pazar gunu 13 saat yol geldık bel desteğim olmasna ragmen rhatszlık vermıstı o tetıklemıs olblr

Kuzum sen dedigin gibi uzun süre oturmak tetikledi muhtemelen. Bende yillar önce kuyruk sokumumu o tam bahsettigin yeri bir uzun yolculukta mahvetmistim. 15 yıl gecti üzerinden nerdeyse ve hala da sekilsiz oturdugumda veya yokus asagi oturdugumda totomda kurt var gibi kipirdanir dururum agridan. Seninkide oyle birsey oldu muhtemelen. Bana da dr oturma simidiyle otur fln demisti de hicte dikkat etmiyorum valla.
Yat kalkma canim sen iyi olursun. Hastaneye gidersen rontgen kesin isterler simdi bebis vardir fln rontgen risk. Evinde dinlen.

Cok gecmıs olsun canım dikkat et kndne. Senın gunun ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…