2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Nasıl anladın anlatsana belirti oldu mu?
Kuzum goguslerim cok buyumustu normle gore bide ucu haff kahve olmuştu bide karnimin alt kisminda agri oldu bi hafta boyunca bide bi gun leke geldi sadce bende afedersn Hemoroid oldugu icin ondan sandim bzn kanama oluyordu oyle bide cok acikiyordum sabahlari

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun. Bende yaşadım cok iyi anlıyorum seni

Benimde 11 şubat ama hamile gibi hissetmiyorum.
Ben de öyle hissetmiyorum benmıcın tek belirti meme ucu agrısı olacaktır. O da arada girmeye başladı gb sankı bugun anlamadm garıp ağrılar var ama dger belrtileri de görmezden geliyorum cunku hepsi regl belirtisi bence. Buarada Allah razı olsun canım cokzor acısı

Evanora canımmm başın sağolsun mekanı cennet olsun minoset de içebilirsin paroldan etkili ağrını keser hamile iken kullandım doktor onaylı. Birde eşin yanındaysa sıcak bir duş aldırsın gevşetir biraz rahat edersin.

Kızlarrrrrrr. Akşam 8 de kan verdim. Beta 356 çıkmış darısı burdaki tüm kız kardeşlerime
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Bende oğlumu cok bekledim bekleyenleri cok iyi anladığım için kendimle beraber herkeze dualar ediyorum kayınvalidem umreye gitti sürekli dua ediyor rabbim dualarımızı geri cevirmesin inşallah
İlk fotoğraf 5dk içinde çekilen fotoğraf sanırım hamileyim kızlaarr en kısa sürede kan testi vericem inşallah Allah bu duyguyu burda isteyen herkese nasip eder
Ya cok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerler
Hemen umutsuzluğa kapılma cnm hiç belli olmaz hiç beklentimiz olmadıgında hep geliyorlsr zaten
Bende senin gibiydim oğluma hamile kalırkan banada 2 ay önce gittgimde doktor rahim arkaya dönük ama gebelige engel degil dedi belim cok ağrır ve adetim cok sancılı gecer ama ogluma hamileyken ozman doktorum baskaydı hiç böyle bişeyden bahsetmedi banada bu gittgim doktor söyleyince sasırdım önceden varmıydı sonradanmı oldu bilmiyorum
Cnm sanırım idrar fazla geliyor dünkü ıslak görünüyordu kenarı çünkü adet gününü bekle bmce kafanı karıstırma daha inşallah vardır
Malesef cok bel ağrısı yapıyor bmde yaşıyorum hele bu ayda hastalandım adetin üstüne belim kırılmış gbi agrıdı yerimde duramadım 2tane serum yedim üstüne majezik içtim hala ara raa ayakta kaldıkcs agrı giriyor hamile kalırsam benide cok zorlucsk bu süreç Allah'tan çalışmıyorum artık olursa evde rahat gecirrim enazından
Evet benimde bu ay adetim yogun pıhtılı geçti pıhtı bile denmez sanki düşük yaptım gbi ciğer gbi büyük parcalar geldi buay cok yogun adet oldum basım dönüyordu sürekli
İnşallah senide bekliyoruz canim Evanora eva0108 ve dger kizlar ekim annelerine
Ayy cnm benim inşallah buaydan sonra güzel hissetmeye başladım niyeyse rabbim duysun sesisimizi
Cnm beline yel girmiş olabilir ama bence doktora git derim hamilelikte ne yapılıyorsa ona göre birşeyler yaparlar ihmal etme derim baksınlar betada cıksada çıkmasada hamile olma ihtimalini göz önünde bulundururlar yinede evde bel korsesi varsa zeytin yagı sür msaj yaptır sıcak havlu sar korseyi Tak iyi gelir cnm
Kızlar yarın babacığımın 4. ölüm yıl dönümü. Onu çok özledim
Cnm basın sağolsun rabbim mekanını Cennet eylesin

Duşu düşündük kuzum ama ne otırablyrm ne eğiliyorum çok zor bı halmiş. Parol ıcmeyı dusunuyodum ama ona ble beklyrm meme uclarım agryo sanki resmen bugünden beri acabadaydm ama sızı var suan uclarda

Bende senin gibi düşünüyorum her belirti regl belirtisi.Günüm geçene kadar test yapmayacağım inşallah günümüz geçer test yaparız pozitif çıkar

Allah razı olsun canım benim yarın ea geçmezse gideceğim sabun süreceğim şimdi belim sardık sıcak suda yaptı eşim. Eva biliyor musun meme ucları a sancı giriyor gibi. Sanki yumurtlama yakınken baslayan sancı gb

Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkli bir şekilde ilerler benim doktorum doğuştan dedi rahim tersligine genetik dedi

Vala cnm ne diyeyim ben buay cok yaşadım meme hassasiyetini yürüken bile ağrıyordu halkası genişledi hafif rengi döndü sızladı ama regl oldum ben artık adet olmazssa sadece belirti olarak sayacagım çünkü 2 ayda tüm belirti denilen seyleri yaşadım oyuzden artık hiç takmıyorum buay hiç hele kayle almiycsm inşallah bebistendir seninki

Evet ben de hepsnı yasadım blyosun belırti aramayrm renk bile yasadım fos cktı ama uc yasamadım hc . Tek belırtı ucu benm ıcın zaten ıcten agrı var ama uçda acabadayım suan. Yoksa ben de biliyosun cok rhatım suan

Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkli bir şekilde ilerler benim doktorum doğuştan dedi rahim tersligine genetik dedi
Bende yumurtalıklarıma bakarken iki defa bastırdı rahim tesr arkaya dönük ama sorun degil bu deyince cok şaşırdım dedim ben dogum yaptım hiç böyle bişey demediler bu yaşıma kadar diye acaba benimki sonradanmı olmuştur bilemedim şuanda ama sanırım bunun için ters ilişki daha iyi oluyormuş tirahim ters durdugu için sen normalmi yasadım ilişkini yoksa buna dikkat ettin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…