Benim oğlumda hamileyken sadece kasıkta adet sancım vardı göğüs ağrısı herzman oldugu gibiydi ama baya şişti sızlıyordu ilerleyen haftalarda uçları hassaslasyı bende oda beta artıkca olan bişey bence aman artık ne hissedeceğimiz sasırdık yaEvet ben de hepsnı yasadım blyosun belırti aramayrm renk bile yasadım fos cktı ama uc yasamadım hc . Tek belırtı ucu benm ıcın zaten ıcten agrı var ama uçda acabadayım suan. Yoksa ben de biliyosun cok rhatım suan
Bende daha önce devlette kontrole gittim hiç söylemediler ama önemli birşey değilmiş belkide o yüzden söylemedi özeldeki doktorum 5 kadından biri böyle dedi gebeliğe engel değil dedi genetik dedi direk ilişkiyi normal yaşadım ama beklemede ara sıra yüzüstü yattimBende yumurtalıklarıma bakarken iki defa bastırdı rahim tesr arkaya dönük ama sorun degil bu deyince cok şaşırdım dedim ben dogum yaptım hiç böyle bişey demediler bu yaşıma kadar diye acaba benimki sonradanmı olmuştur bilemedim şuanda ama sanırım bunun için ters ilişki daha iyi oluyormuş tirahim ters durdugu için sen normalmi yasadım ilişkini yoksa buna dikkat ettin mi
Bence bi doktora git canım ihmal etme belki dediğin gibi fıtık vardıHayır ılkkez yaşadım kuzum şoktaym ama daha önce hafif kramş olyordu bel fıtığı vardı belki de. Bildiğin yuzde 200 lük bir tutulma. Hayatı sorguluyorum yürüdüğüm anlar için şukredıyorum suan. Pazar gunu 13 saat yol geldık bel desteğim olmasna ragmen rhatszlık vermıstı o tetıklemıs olblr
Evet kuzum benim de adet gnu göğüs uçlarım acımıştı.testler yaptığımda memede cok bsy yoktu da adet gunu de Beta 250 falandı adet günü. Ya diyorum ya zaten hamilelik belirtisi yok Sadece yerleşme kanaması ve uç olursa şüphelenirim diyordu mmBenim oğlumda hamileyken sadece kasıkta adet sancım vardı göğüs ağrısı herzman oldugu gibiydi ama baya şişti sızlıyordu ilerleyen haftalarda uçları hassaslasyı bende oda beta artıkca olan bişey bence aman artık ne hissedeceğimiz sasırdık ya
Aynısını bende gebelik planladığım ni ayda yaşadım Benm sırtım tutuldu bata 8 gün filan vardı duramadım ağrıdan gittinm acile gebelik şüphen varsa hiç bir şey yapamayız ilaçta veremeyiz dedi ee ne yapacağım çok ağrıyor duramıyorum. Dedim beta için erken dedi almadı. Eşin yağ sürüp masaj yapsın sırtını ısıtsın eliyle dedi bide ılık suyun altına gir beklet duş başlığında dedi geçmiş olsun bu aradaKızlar aşırı saçma bir durum yaşıyorum sehpayı çekmek için hafif eğildim belim kitlendi çığlık attım 15 dakika yerde kaldım sürüne sürüne telefonu aldım şarjdan eşimi aradım dersteydi açamadı daha sonra biraz belim açıldı ocaktaki yemeği kapadım salona yattım. Acile gidelim diyor eşim Ama ben istemiyorum çünkü 7 gün var Beta yapsalar da çıkmaz boşa moral bozukluğu acaba sizce kas gevşetici var mıdır gebelikte yapılan geçmezse Gece gideceğim sanırım ya isyan etmek istemiyorum ama her ay gebelik beklerken bir şekilde bir hastalık beni buluyor. Ağrım var öne eğilemiyorum hiçbir şekilde geriye de yan yattım öylece eşimin gelmesini bekliyorum kalkmak istiyorum hiç böyle yatabilen insan değilim hala daha eşyaları tam yerleştirmemiştim aklım evde neden nasıl böyle bir şey oldu anlamıyorum belimin içi ağrıyordu ama hormonal bir ağrıydı iki gündür eminim böyle eklemsel değildi bugün ne olduysa oldubabylovee @Vignette Sunsun9 eva0108 @Daydi
Ben meme ucunu elliyorusm hafif bi sızı vardı o şekilde baksana sadece ucunu tutup bide bende yeşil damarlar çıkmıştı yarın kalp atışını için doktora gideceğiz kızlar dua edermisiniz duyalım inşBen de öyle hissetmiyorum benmıcın tek belirti meme ucu agrısı olacaktır. O da arada girmeye başladı gb sankı bugun anlamadm garıp ağrılar var ama dger belrtileri de görmezden geliyorum cunku hepsi regl belirtisi bence. Buarada Allah razı olsun canım cokzor acısı
Ben yaptırdım ist Ümraniye araştırmada anestezisizKızlar devlet hastanesinde HGS (rahim filmi) çektiren var mı?
Haahah dogru balla bulduk birbirimizi de sen az gec geldinnValla kaybolduk buralarda neyse bulduk sonra
Ay sorma basima geleniiibabylovee ıspanak yemeği tarifi demişsin börek yap en basiti lor ile karıştır gül böreği yap yufka ile hemen oluyor. Gözleme de olur da zahmetli Biraz
Anladım cnm bende normal ilişki yaşadıgımda sanki spremler hemen çıkıyormuş gibi hissediyorum yüz üstü daha rahat ediyorum onun la alakası varmı bilmiyorumBende daha önce devlette kontrole gittim hiç söylemediler ama önemli birşey değilmiş belkide o yüzden söylemedi özeldeki doktorum 5 kadından biri böyle dedi gebeliğe engel değil dedi genetik dedi direk ilişkiyi normal yaşadım ama beklemede ara sıra yüzüstü yattim
Allah kabul etsin canim insallah hepimize dua olsun kayinvalidenin ettigi dualar. Insallah en kisa zamanda nasip olsun bize de evlat sahibi olmak bir an evvelHayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Bende oğlumu cok bekledim bekleyenleri cok iyi anladığım için kendimle beraber herkeze dualar ediyorum kayınvalidem umreye gitti sürekli dua ediyor rabbim dualarımızı geri cevirmesin inşallah
Ya cok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerler
Hemen umutsuzluğa kapılma cnm hiç belli olmaz hiç beklentimiz olmadıgında hep geliyorlsr zaten
Bende senin gibiydim oğluma hamile kalırkan banada 2 ay önce gittgimde doktor rahim arkaya dönük ama gebelige engel degil dedi belim cok ağrır ve adetim cok sancılı gecer ama ogluma hamileyken ozman doktorum baskaydı hiç böyle bişeyden bahsetmedi banada bu gittgim doktor söyleyince sasırdım önceden varmıydı sonradanmı oldu bilmiyorum
Cnm sanırım idrar fazla geliyor dünkü ıslak görünüyordu kenarı çünkü adet gününü bekle bmce kafanı karıstırma daha inşallah vardır
Malesef cok bel ağrısı yapıyor bmde yaşıyorum hele bu ayda hastalandım adetin üstüne belim kırılmış gbi agrıdı yerimde duramadım 2tane serum yedim üstüne majezik içtim hala ara raa ayakta kaldıkcs agrı giriyor hamile kalırsam benide cok zorlucsk bu süreç Allah'tan çalışmıyorum artık olursa evde rahat gecirrim enazından
Evet benimde bu ay adetim yogun pıhtılı geçti pıhtı bile denmez sanki düşük yaptım gbi ciğer gbi büyük parcalar geldi buay cok yogun adet oldum basım dönüyordu sürekli
Ayy cnm benim inşallah buaydan sonra güzel hissetmeye başladım niyeyse rabbim duysun sesisimizi
Cnm beline yel girmiş olabilir ama bence doktora git derim hamilelikte ne yapılıyorsa ona göre birşeyler yaparlar ihmal etme derim baksınlar betada cıksada çıkmasada hamile olma ihtimalini göz önünde bulundururlar yinede evde bel korsesi varsa zeytin yagı sür msaj yaptır sıcak havlu sar korseyi Tak iyi gelir cnm
Cnm basın sağolsun rabbim mekanını Cennet eylesin
Canim beniiiimm tebrik ediyorum çok çokKızlar acilde kan verdim beta değerim 171 çıktı
BeeeenKızlar devlet hastanesinde HGS (rahim filmi) çektiren var mı?
Oyy canım kaç günde geçti tutulman. Keske yasamamıs olsaydın ama. Bana rehber oldun iyi ki gitmemşim boşuna kuzum. Oy kocaman olmus bebiş kıyamam daha dün gibi hamileliğini öğrendik. Arada ucuna sancı gryo gibi elleynce de acabadaym daha da 7 gün var 7. 5 hattaAynısını bende gebelik planladığım ni ayda yaşadım Benm sırtım tutuldu bata 8 gün filan vardı duramadım ağrıdan gittinm acile gebelik şüphen varsa hiç bir şey yapamayız ilaçta veremeyiz dedi ee ne yapacağım çok ağrıyor duramıyorum. Dedim beta için erken dedi almadı. Eşin yağ sürüp masaj yapsın sırtını ısıtsın eliyle dedi bide ılık suyun altına gir beklet duş başlığında dedi geçmiş olsun bu arada
Ben meme ucunu elliyorusm hafif bi sızı vardı o şekilde baksana sadece ucunu tutup bide bende yeşil damarlar çıkmıştı yarın kalp atışını için doktora gideceğiz kızlar dua edermisiniz duyalım inş
Ben yaptırdım ist Ümraniye araştırmada anestezisiz
Her türlü sperm çıkışı oluyor maalesef bende ters rahim olduğum için bu ay öyle yüzüstü yattim normalde öyle durmazdimAnladım cnm bende normal ilişki yaşadıgımda sanki spremler hemen çıkıyormuş gibi hissediyorum yüz üstü daha rahat ediyorum onun la alakası varmı bilmiyorum
Canim bir gebenin günlüğü sayfasinda paylasmisti bir bak belki hala vardir instada rahim ters olunca yüzüstü durmak daha iyi oluyormus spermlerin ulasmasi icin o pozisyonu öneriyorduAnladım cnm bende normal ilişki yaşadıgımda sanki spremler hemen çıkıyormuş gibi hissediyorum yüz üstü daha rahat ediyorum onun la alakası varmı bilmiyorum
Aynen öyle vala cnm artık günümün gecmesini bekleme sürecine girdim bendeherseyden arındım bu ay gün saymıycam test yapmıycam gecikme yasarsam yaparım çnkü ben hiç gecikme yaşamıyorum artık tek belirti sayacayagım gecikme kaldıEvet kuzum benim de adet gnu göğüs uçlarım acımıştı.testler yaptığımda memede cok bsy yoktu da adet gunu de Beta 250 falandı adet günü. Ya diyorum ya zaten hamilelik belirtisi yok Sadece yerleşme kanaması ve uç olursa şüphelenirim diyordu mm
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı ilerlerCanim beniiiimm tebrik ediyorum çok çoksaglikla gelsin bebegin inşallah canim benimmm
Benim de gecikmem olmuyor kuzum ama test yapmaya devam edeceğim. Sadece meraktenAynen öyle vala cnm artık günümün gecmesini bekleme sürecine girdim bendeherseyden arındım bu ay gün saymıycam test yapmıycam gecikme yasarsam yaparım çnkü ben hiç gecikme yaşamıyorum artık tek belirti sayacayagım gecikme kaldıMart'ta kontrolüm var tekrsr detaylı görünecegim bakalım hayırlısı
Insallah gelcez kuzum seni ve diger bu gruptan giden güzel anne adaylarini yalniz birakmiycaz hepimiz gelcezTeşekkür ederim canım inşallah sağlıklı ilerlerdarısı hepinizin başına inşallah Ekim annelerine bekliyorum
Evet oluyor ama sonradan oluyordu şimdi hemen cıkıyor sanki yada bana öyle geliyor bilemiyorum bende bugun yüz üstü yattım daha geç çıktı mesela onu fsrk ettim buayda yüz üstü olsun bakem belki böyle iyi gelirHer türlü sperm çıkışı oluyor maalesef bende ters rahim olduğum için bu ay öyle yüzüstü yattim normalde öyle durmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?