2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim oğlumda hamileyken sadece kasıkta adet sancım vardı göğüs ağrısı herzman oldugu gibiydi ama baya şişti sızlıyordu ilerleyen haftalarda uçları hassaslasyı bende oda beta artıkca olan bişey bence aman artık ne hissedeceğimiz sasırdık ya

Bende daha önce devlette kontrole gittim hiç söylemediler ama önemli birşey değilmiş belkide o yüzden söylemedi özeldeki doktorum 5 kadından biri böyle dedi gebeliğe engel değil dedi genetik dedi direk ilişkiyi normal yaşadım ama beklemede ara sıra yüzüstü yattim

Bence bi doktora git canım ihmal etme belki dediğin gibi fıtık vardı

Kızlar sağlık ocağından kan verebilir miyim , herhangi bir soruları oluyor mu ya da adet geçmeden olmaz derler mi ?

Evet kuzum benim de adet gnu göğüs uçlarım acımıştı.testler yaptığımda memede cok bsy yoktu da adet gunu de Beta 250 falandı adet günü. Ya diyorum ya zaten hamilelik belirtisi yok Sadece yerleşme kanaması ve uç olursa şüphelenirim diyordu mm

Aynısını bende gebelik planladığım ni ayda yaşadım Benm sırtım tutuldu bata 8 gün filan vardı duramadım ağrıdan gittinm acile gebelik şüphen varsa hiç bir şey yapamayız ilaçta veremeyiz dedi ee ne yapacağım çok ağrıyor duramıyorum. Dedim beta için erken dedi almadı. Eşin yağ sürüp masaj yapsın sırtını ısıtsın eliyle dedi bide ılık suyun altına gir beklet duş başlığında dedi geçmiş olsun bu arada
Ben meme ucunu elliyorusm hafif bi sızı vardı o şekilde baksana sadece ucunu tutup bide bende yeşil damarlar çıkmıştı yarın kalp atışını için doktora gideceğiz kızlar dua edermisiniz duyalım inş
Kızlar devlet hastanesinde HGS (rahim filmi) çektiren var mı?
Ben yaptırdım ist Ümraniye araştırmada anestezisiz

Valla kaybolduk buralarda neyse bulduk sonra
Haahah dogru balla bulduk birbirimizi de sen az gec geldinn
babylovee ıspanak yemeği tarifi demişsin börek yap en basiti lor ile karıştır gül böreği yap yufka ile hemen oluyor. Gözleme de olur da zahmetli Biraz
Ay sorma basima geleniii ispanagi zaten bir baraj suyla yikadim ettim neyse sonunda dedim kavurayim bari oyle yiyelim. Tereyagli falan guzel bir pisirdim. Yemegin tadina bakma adetim de pek yoktur masada bakarim bende herkesle. Kiz iki catal aldim alla alla bir gariplik var diyorum. Acı tadı bildigin acı. Yiyemedik yaaa iki catal aldik gerisi çöpe gitti. Onca yikamama mi üzüleyim malzemelerime mi bu da boyle bir anımdı

Anladım cnm bende normal ilişki yaşadıgımda sanki spremler hemen çıkıyormuş gibi hissediyorum yüz üstü daha rahat ediyorum onun la alakası varmı bilmiyorum

Allah kabul etsin canim insallah hepimize dua olsun kayinvalidenin ettigi dualar. Insallah en kisa zamanda nasip olsun bize de evlat sahibi olmak bir an evvel
Bende her zaman her zaman dua ediyorum hepimize

Oyy canım kaç günde geçti tutulman. Keske yasamamıs olsaydın ama. Bana rehber oldun iyi ki gitmemşim boşuna kuzum. Oy kocaman olmus bebiş kıyamam daha dün gibi hamileliğini öğrendik. Arada ucuna sancı gryo gibi elleynce de acabadaym daha da 7 gün var 7. 5 hatta ay dıyorum kı acaba hamıllkten mı birden bsyler oldu ne ses ne sıcaklık hıssetmedm tık dıye damarıma bsy oldu

Anladım cnm bende normal ilişki yaşadıgımda sanki spremler hemen çıkıyormuş gibi hissediyorum yüz üstü daha rahat ediyorum onun la alakası varmı bilmiyorum
Her türlü sperm çıkışı oluyor maalesef bende ters rahim olduğum için bu ay öyle yüzüstü yattim normalde öyle durmazdim

Canim bir gebenin günlüğü sayfasinda paylasmisti bir bak belki hala vardir instada rahim ters olunca yüzüstü durmak daha iyi oluyormus spermlerin ulasmasi icin o pozisyonu öneriyordu

Aynen öyle vala cnm artık günümün gecmesini bekleme sürecine girdim bendeherseyden arındım bu ay gün saymıycam test yapmıycam gecikme yasarsam yaparım çnkü ben hiç gecikme yaşamıyorum artık tek belirti sayacayagım gecikme kaldıMart'ta kontrolüm var tekrsr detaylı görünecegim bakalım hayırlısı

Benim de gecikmem olmuyor kuzum ama test yapmaya devam edeceğim. Sadece merakten dilerim marta kalmadan hamile kalırsın

Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı ilerler darısı hepinizin başına inşallah Ekim annelerine bekliyorum
Insallah gelcez kuzum seni ve diger bu gruptan giden güzel anne adaylarini yalniz birakmiycaz hepimiz gelcez insallah en kisa zamanda bende ekim annelerindeyim

Her türlü sperm çıkışı oluyor maalesef bende ters rahim olduğum için bu ay öyle yüzüstü yattim normalde öyle durmazdim
Evet oluyor ama sonradan oluyordu şimdi hemen cıkıyor sanki yada bana öyle geliyor bilemiyorum bende bugun yüz üstü yattım daha geç çıktı mesela onu fsrk ettim buayda yüz üstü olsun bakem belki böyle iyi gelir

Yav kizlar en erken 8i gosteriyor kırmızıların gelmesini. Geçen aya göre de 9u ile 11i arasını. Ama biraz önce wcde peceteye sildigimde kirmizi bir ince ip gibi ve pesinden de hafif acik pembeye dönen seffaf akıntı oldu. Moralim bozuldu en erken olsa bile 4 gün var ama. Bugunlerde yerleşme de oluyormus galiba. Ay dua edin bana nolur yerlesme olsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…