2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Insallah gelcez kuzum seni ve diger bu gruptan giden güzel anne adaylarini yalniz birakmiycaz hepimiz gelcez insallah en kisa zamanda bende ekim annelerindeyim
İnşallah canım bir de bu ay ilişkiden sonra bacaklarımı kendime doğru çektim sonra biraz durduktan sonra yüzüstü uzandım

Yav kizlar en erken 8i gosteriyor kırmızıların gelmesini. Geçen aya göre de 9u ile 11i arasını. Ama biraz önce wcde peceteye sildigimde kirmizi bir ince ip gibi ve pesinden de hafif acik pembeye dönen seffaf akıntı oldu. Moralim bozuldu en erken olsa bile 4 gün var ama. Bugunlerde yerleşme de oluyormus galiba. Ay dua edin bana nolur yerlesme olsun yaa

Ayy inşallah erken regl degildir inşallah yerleşmedir cnmhemen üzülme bekle bakalım

Aynen ya zman geçmiyor geçmiyor dedik 7+4 olduk
Bende yemek yaparken misafirlerim gelecekti büyün yemekleri yaptım sadece pilav kalmıştı ocak başında tak diye kaldım bi hafta sürdü doktor eşin iyileştirecek dedi yapacak bişe yok dedi boşa okadar sıra bekledik yani bide bu hamileliğimde idrar yolu enfeksiyonu olmuştur hatırlıyorumusun kan filan gelmişti erken ama yine beta alalım demişti 0.2 çıkmıştı düşün ama hamileymişim 7. Günümdeydim Kanada güvenmemek lazım ben yine ilaçları içmedim tutunma aşamasındaymış megersem

Ay inşallah yerleşme kanamasıdir

İşte bu yüzden erken evrede hastaneye gidip boşa vakıt kaybetmek istemedim o gun mısfrler gelmedı dmii canm nasıl gectı ay unutmus olablrm veya gozumden kacmıs olabilir.

Catlamaya göre en erken 8i olacak. Ama bende anlamadim. Insallah yerlesmediiir. Yerlesme ne zmn oluyor onu da bilmiyorum
Yerleşme genelde catlamadan sonra 7.ve 10.günde oluyor cnm ve 2 gün uzayanda oluyor tek gün sürende oluyor senin catlama günü nezmandı

Z zeyyy123 peki randevu için çok geç bir tarih mi verdiler merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…