İnşallah canımInsallah gelcez kuzum seni ve diger bu gruptan giden güzel anne adaylarini yalniz birakmiycaz hepimiz gelcezinsallah en kisa zamanda bende ekim annelerindeyim
Yap sen cnm kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap inşallah buay hepimize uğur getirirBenim de gecikmem olmuyor kuzum ama test yapmaya devam edeceğim. Sadece meraktendilerim marta kalmadan hamile kalırsın
Onu da deneyelim canim her türlü yolu deneyelimİnşallah canımbir de bu ay ilişkiden sonra bacaklarımı kendime doğru çektim sonra biraz durduktan sonra yüzüstü uzandım
Aynen deneyin denemekten zarar gelmezOnu da deneyelim canim her türlü yolu deneyelim
Ayy inşallah erken regl degildir inşallah yerleşmedir cnmYav kizlar en erken 8i gosteriyor kırmızıların gelmesini. Geçen aya göre de 9u ile 11i arasını. Ama biraz önce wcde peceteye sildigimde kirmizi bir ince ip gibi ve pesinden de hafif acik pembeye dönen seffaf akıntı oldu. Moralim bozulduen erken olsa bile 4 gün var ama. Bugunlerde yerleşme de oluyormus galiba. Ay dua edin bana nolur yerlesme olsun yaa
Aynen ya zman geçmiyor geçmiyor dedik 7+4 oldukOyy canım kaç günde geçti tutulman. Keske yasamamıs olsaydın ama. Bana rehber oldun iyi ki gitmemşim boşuna kuzum. Oy kocaman olmus bebiş kıyamam daha dün gibi hamileliğini öğrendik. Arada ucuna sancı gryo gibi elleynce de acabadaym daha da 7 gün var 7. 5 hattaay dıyorum kı acaba hamıllkten mı birden bsyler oldu ne ses ne sıcaklık hıssetmedm tık dıye damarıma bsy oldu
Catlamaya göre en erken 8i olacak. Ama bende anlamadim. Insallah yerlesmediiir. Yerlesme ne zmn oluyor onu da bilmiyorumAyy inşallah erken regl degildir inşallah yerleşmedir cnmhemen üzülme bekle bakalım
Ay inşallah yerleşme kanamasıdirYav kizlar en erken 8i gosteriyor kırmızıların gelmesini. Geçen aya göre de 9u ile 11i arasını. Ama biraz önce wcde peceteye sildigimde kirmizi bir ince ip gibi ve pesinden de hafif acik pembeye dönen seffaf akıntı oldu. Moralim bozulduen erken olsa bile 4 gün var ama. Bugunlerde yerleşme de oluyormus galiba. Ay dua edin bana nolur yerlesme olsun yaa
İşte bu yüzden erken evrede hastaneye gidip boşa vakıt kaybetmek istemedim o gun mısfrler gelmedı dmii canm nasıl gectı ay unutmus olablrm veya gozumden kacmıs olabilir.Aynen ya zman geçmiyor geçmiyor dedik 7+4 olduk
Bende yemek yaparken misafirlerim gelecekti büyün yemekleri yaptım sadece pilav kalmıştı ocak başında tak diye kaldım bi hafta sürdü doktor eşin iyileştirecek dedi yapacak bişe yok dedi boşa okadar sıra bekledik yani bide bu hamileliğimde idrar yolu enfeksiyonu olmuştur hatırlıyorumusun kan filan gelmişti erken ama yine beta alalım demişti 0.2 çıkmıştı düşün ama hamileymişim 7. Günümdeydim Kanada güvenmemek lazım ben yine ilaçları içmedim tutunma aşamasındaymış megersem
Ayy amin kuzum ya inşallah yerlesme belirtileridir. Digerini hic istemiyorum su anAy inşallah yerleşme kanamasıdir
Benimde 4 gün kala geldi bahsettiğiniz gibi. İnşallah gebesinizdirCatlamaya göre en erken 8i olacak. Ama bende anlamadim. Insallah yerlesmediiir. Yerlesme ne zmn oluyor onu da bilmiyorum
Güzel düşünelim güzel olsunAyy amin kuzum ya inşallah yerlesme belirtileridir. Digerini hic istemiyorum su an
Bebegim gelsin insallah
Yerleşme genelde catlamadan sonra 7.ve 10.günde oluyor cnm ve 2 gün uzayanda oluyor tek gün sürende oluyor senin catlama günü nezmandıCatlamaya göre en erken 8i olacak. Ama bende anlamadim. Insallah yerlesmediiir. Yerlesme ne zmn oluyor onu da bilmiyorum
Z zeyyy123 peki randevu için çok geç bir tarih mi verdiler merak ediyorum.Aynısını bende gebelik planladığım ni ayda yaşadım Benm sırtım tutuldu bata 8 gün filan vardı duramadım ağrıdan gittinm acile gebelik şüphen varsa hiç bir şey yapamayız ilaçta veremeyiz dedi ee ne yapacağım çok ağrıyor duramıyorum. Dedim beta için erken dedi almadı. Eşin yağ sürüp masaj yapsın sırtını ısıtsın eliyle dedi bide ılık suyun altına gir beklet duş başlığında dedi geçmiş olsun bu arada
Ben meme ucunu elliyorusm hafif bi sızı vardı o şekilde baksana sadece ucunu tutup bide bende yeşil damarlar çıkmıştı yarın kalp atışını için doktora gideceğiz kızlar dua edermisiniz duyalım inş
Ben yaptırdım ist Ümraniye araştırmada anestezisiz
Teşekkür ederim sizin içinde dua ediyorumHayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın inşallah
ayakları çekip yüz üstü uzanmanın faydası mı var ? İlk kez duydumdaİnşallah canımbir de bu ay ilişkiden sonra bacaklarımı kendime doğru çektim sonra biraz durduktan sonra yüzüstü uzandım
gebelikten şüpheleniyorum demen yeterli hemen yapıyorlar.Kızlar sağlık ocağından kan verebilir miyim , herhangi bir soruları oluyor mu ya da adet geçmeden olmaz derler mi ?
Ya bu ayak çekmesini bir yerde gördüm ondan sonrada yüzüstü yattim fotoğrafinj bulursam atarımayakları çekip yüz üstü uzanmanın faydası mı var ? İlk kez duydumda
hayırlı olsunKızlar acilde kan verdim beta değerim 171 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?