2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kuzum eşimin sperm perhizi Ben adet btince 1 gun snrasu olacak yani yumurtlamama denk gelmeyecek

Aa ben hiç antibiyotik falan kullanmadımm bana korun da demedi doktorum sadece hsg öncesi ilişki olmasın dedi kuzu
Iste herkes baska yol izliyor kuzu. Bende bilmiyorum valla. Benim gittigim hastanede herkese verdiler ayni gun cekildigimiz. Antibiyotik kullanacagin icin de korun demislerdi. Degisiyor iste hepsi

Yani elhamdülillah çok şükür Ben düzenliyim yani o yüzden açıktır diye evrene pozitif enerji yollamak istiyorum hahahah

O zaman rahim filmi konusuna keyfin istediginde karar ver kuzum canin ne zaman istiyorsa o zaman
Beni en çok filmden ziyade eşimin spermi içimi gıcıklıyordu. Aslında ben ona hep sperm testi verir misin gerektiğinde dediğimde tabii ki veririm diyordu ama kendimce önce benim baktırmam gerektiğini düşünüyor diye hissediyordum. Bugün telefonda eve gelmeden aradım ben baktım randevu var yapar mısın dedim hiç ikiletmedi olur tabii ki dedi. Dün akşam bana bunu öneren arkadaşım sağ olsun

Iste herkes baska yol izliyor kuzu. Bende bilmiyorum valla. Benim gittigim hastanede herkese verdiler ayni gun cekildigimiz. Antibiyotik kullanacagin icin de korun demislerdi. Degisiyor iste hepsi
Aynen canım her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Bakalım bende bu akşam son femaramı kullanıcam yarın sabah 11 de kontrolüm var zıp zıp hemen işten izin alıp gidicem bakalım çok heyecanlıyımmm nolmuş bakalım yumurtacıklar rafadan mı kayısı mı

Yani canim bence de aciktir yaa. Ama.aklinda hep bu konu o yuzden bence aradan cikar
Şimdi sperm testi olacak ya onun heyecanıyla tüp aklımdan uçtu gitti birkaç ay böyle devam edeyim en azından 2 ay ya var ya bütün gün yattım ya sizle konuşurken zaman nasıl geçti anlamadım İyi ki varsınız bütün stresi bütün düşünceleri buraya döküp kararsızlıklarımızı hallediyoruz

Bide kuzu erkeklerin testini yaomaya ne var yaa. Gir odaya tek basina halllet cik.
Biz kadinlar aciyoruz heryerimizi kac tane dr asistan o bu giriyor iceri en basit muayenede. Bide agrisi oluyor. Rahim filmi desen o da oyle agrili oluyor yine. Hersey bize zor erkekler hallet cik.. bi zahmet ses etmeden gidip versinler testlerini
Canim benim dogru valla hep birbirimizle konusarak geciyor gün. Arka plandaki tüm konulari konusuyoruz benimde gelmek uzere heralde kasik agrilari artista. Ne guzel umutluydum oysaki bu aydan.. ah ahh cok moralim bozuk cokkk

Hahah insallah guzelce buyumeye baslamislardir canim benim. Haber ver bakalim ne durumdaymis.

Canımm moralini bozma ne olur enazndan hamıle kalıyorsun. Sperm verdiniz mi daha önce bak bizim üzüldüğümüz şeylerde belki Bizim için hayır var sabırla sükunetle beklersen inanıyorum ki gelecek. Ben kızımı hamileyken adet günü çok adet ağrıları çektim inanılmaz ağrılar vardı belki de gelmeyecek umutsuzluğa kapılma Bu arada çok haklısın erkeklerin testi bile zevkli hahahaah

Çift sarılıldırr belki

Tek belirtim yumurtalık ve böbrek tarafına giren ince sızılardı ama adet olmadan önce de bunlar olabiliyordu. Adetim geciktikten sonra göğüslerim ağırlaştı. O da regl olmadan önce de olurdu. Anlamak imkansız gibi maalesef. Insallah herkes sağlıklı gebelikler geçirir güzel aileler kurar. Olmasa da moral bozmamak gerek. Sağlık varsa her sey var, sağlık yoksa hiçbir şeyi yok insanın.
Çok tebrik ederim ne kadar zamandir deniyordunuz birde belirtiler nelerdi. Ben konustuk diye hatirliyorum daha önce ama. Çok güzel haber yaa saglikla gelsin bebegin bizlere de bol dua et olur muu.

Çok teşekkür ederim canım tam belim de değil eşim de dyor burası bel degl kuyruk sokumunun biraz üstü hafif sağda acaba kastan mı
Benimde tam belim değildi sola doğruydu kuyruk sokumunun yukarısında doktor kastandır dedi masaj ve sıcak uygulama rahatlatır dedi. İnşallah çabuk geçer canım benim çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…