- 18 Ekim 2024
- 274
- 548
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.041
İyi bayramlar kızlarDoktor kontrolüm vardı, neyse ki iyi haberlerle geldim. Bebiş 32+0’da 43cm - 1700gr olmuş. Rahim ağzı uzunluğu beni korkutmuştu geçen hafta, bu sefer vajinal ultrasonla 36mm çıktı. Doktor hareketlerini kısıtlamana gerek yok, başka bir durum olmazsa Haziran’da gelmesini beklemem dedi. 34. haftadan sonra gelen bebeklerde bir risk görmüyoruz zaten çabuk toparlanıyorlar dedi.
Benimde 3 gündür sağ ayağım sağ elim şiş diğerine göre. Sıcaklardan ödem tutuyor iyice yükseğe kaldır, bol su iç, soğuk suya tutuyorum bende ama bunun haricinde başka bir şey varsa doktora danış yani tansiyon vs var mı baş ağrısı onlara da bak yoksa bence normal şu anda çünkü aşırı sıcakKızlar 20 gündür ayagım böyle şiş sadece sol ayagım ama tabi yüksekte tutmazsam daha da şişiyor doktora gitsem mi gitmesem mi başına gelen varmı burkmadım incitmedim bir yere vurmadım
Kuzum ödem gibi geldi ama ağrı sızı var mı ? Çok gezmekten olmuş olabilir miKızlar 20 gündür ayagım böyle şiş sadece sol ayagım ama tabi yüksekte tutmazsam daha da şişiyor doktora gitsem mi gitmesem mi başına gelen varmı burkmadım incitmedim bir yere vurmadım
Bence bir gidip gostermelisin teki sisebiliyo benimde bı ayağım bazen fazla şişer asmdeki ebe bileğinde şişlik varsa preklambsi olabilir demişti bı görünmekte fayda var canımKızlar 20 gündür ayagım böyle şiş sadece sol ayagım ama tabi yüksekte tutmazsam daha da şişiyor doktora gitsem mi gitmesem mi başına gelen varmı burkmadım incitmedim bir yere vurmadım
Hahahhahaa sağlıkçı hanım lütfenKuzum ödem gibi geldi ama ağrı sızı var mı ? Çok gezmekten olmuş olabilir mi
Sagol canımBence bir gidip gostermelisin teki sisebiliyo benimde bı ayağım bazen fazla şişer asmdeki ebe bileğinde şişlik varsa preklambsi olabilir demişti bı görünmekte fayda var canım
Evet canım ama sol taraf sıkıntı olabilir diye bir endişe etmedim degil geçen de taze bir anne vefat edince endişelendim açıkcasıBenimde 3 gündür sağ ayağım sağ elim şiş diğerine göre. Sıcaklardan ödem tutuyor iyice yükseğe kaldır, bol su iç, soğuk suya tutuyorum bende ama bunun haricinde başka bir şey varsa doktora danış yani tansiyon vs var mı baş ağrısı onlara da bak yoksa bence normal şu anda çünkü aşırı sıcak
Evde tansiyon aletin varsa düzenli bı kontrol et tabi tek başına ödem her zaman korkulacak bişey olduğunu göstermez zaten ödem tutmamız normal sen bol bol su iç ayaklarını yükseğe kaldır dinlen kendinide dinle aşırı baş agrin falan yoksa tansiyonun da normalse odemdirSagol canım
Aslında ödem olduğunda dinlenince ya da yukarı kaldırınca iniyor biraz. Senin eğer hiç inmediyse bi tansiyonuna baksana kuzucum. Artık bu haftalarda hepimizde ödem oluyor bi de havalar da sıcak şimdi. Ama tek taraflı olması garip geldi. Her zamankinden farklı bir ayakkabı çorap vs kullanınca da çok olabiliyor. Sen bi tansiyon aletin varsa ölç yoksa da yakın bi acile gidip ölçtür bakalım. Soğuk su tutmak, havaya dikmek, bol su içmek de iyi gelirHahahhahaa sağlıkçı hanım lütfendün baya bir gerildim normalde sabaha kadar hafiflerdi bugun hic değişiklik yok. Agrı sızı yok canım ama çok hafif sızı var şöyle bir şey var 2 sene önce de yine sol ayagım şişiyordu bu kadar oluyordu sonra kendiliğinden gecti . Gezme de etkili sürekli üstüne basıyorum yani evdede olsam uzatıp saatlerce yatan biri degilm malesef
Sagol tatlımmmm söylediklerini uygulayacagmAslında ödem olduğunda dinlenince ya da yukarı kaldırınca iniyor biraz. Senin eğer hiç inmediyse bi tansiyonuna baksana kuzucum. Artık bu haftalarda hepimizde ödem oluyor bi de havalar da sıcak şimdi. Ama tek taraflı olması garip geldi. Her zamankinden farklı bir ayakkabı çorap vs kullanınca da çok olabiliyor. Sen bi tansiyon aletin varsa ölç yoksa da yakın bi acile gidip ölçtür bakalım. Soğuk su tutmak, havaya dikmek, bol su içmek de iyi gelir
Baş agrım yok canım halsizlik vs de yok ama ayaklarımı bol bol dinlendireym inş hafifler çok çok sagolEvde tansiyon aletin varsa düzenli bı kontrol et tabi tek başına ödem her zaman korkulacak bişey olduğunu göstermez zaten ödem tutmamız normal sen bol bol su iç ayaklarını yükseğe kaldır dinlen kendinide dinle aşırı baş agrin falan yoksa tansiyonun da normalse odemdir
Hayırlı bayramlar herkeseRabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bu sene de bayramlaşma aramalarında konu belli oldu. Artık kaç aylık, ne kadar kaldı, ismi ne şöyle böyle muhabbetlerinden baygınlık gelecek ama neyse bayram sonuçta Eşimin halası bayramı bekleyemedi açılışı yaptı bile. Dün aradı, erkek mi olacak, keşke kız olsaydı kız evlat can evlattır dedi sağ olsun
İç varis olabiliyor. Omurilikten geçen toplardamarlara baskı olduğu için ayaklar son aylar şişiyor. Kalp damara bir görün istersen canımKızlar 20 gündür ayagım böyle şiş sadece sol ayagım ama tabi yüksekte tutmazsam daha da şişiyor doktora gitsem mi gitmesem mi başına gelen varmı burkmadım incitmedim bir yere vurmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?