- 3 Haziran 2022
- 4.230
- 9.057
- 108
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.061
Maşallah minik abiye heyecanını severim onunHep erken olur diyorlar ya göreceğiz bakalım bı şehir efsanesi daha doğru çıkacak mıçocuklar cidden kuruyorlar bağ, oğlum anlamıyordu başta abi olacak kardeşi olacak falan, sonra doktor gösterdikce anladı durumu, şimdi anne gidelim doktor versin kardeşimi, anne lütfen gidelim bize gostersin bakalım kardeşim ne yapıyor, sabah kalkıp ilk işi beşiğin içini kontrol ediyor, inşallah sevgileri doğduktan sonra katlanarak artar, üzülmez alınmaz, kolay alisirlar benim oğlum Ekim'de 4olacak inşallah
Bak bak doğumdan önce izle sonrası zaten izlenir mi yorum yapıp korkutmak istemiyorumBen izlemedim denk gelmedim hiç
Bakayım hele
Sonra bu maraton hiç bitmiyor zatenKesinlikle katılıyorum süper anlatmış Gupse halimiziHepimiz için Haziran- Temmuzda sinemalarda
Aslında bende öyle düşündüm bi gideyim diyorumİç varis olabiliyor. Omurilikten geçen toplardamarlara baskı olduğu için ayaklar son aylar şişiyor. Kalp damara bir görün istersen canım
Yani geçmezse tabi ki göster şimdi artık hiçbir şeye normal diyip geçmemek lazım Allah korusun aman dikkat et göster o zaman aklında kalmasın.Evet canım ama sol taraf sıkıntı olabilir diye bir endişe etmedim degil geçen de taze bir anne vefat edince endişelendim açıkcası
Offf sorma herkes tatilde biz bu sıcak havada evde terlemekle et pişirmekle geçiriyoruzBayram storylerini izliyorum da şu an kızgın kumlardan serin sulara fütursuzca atlamak için neler vermezdimBu bünye tatil ister, deniz ister, kuma basmak ister, güneşte terlemeden yatmak ister. Ben ise 40 derece sıcakta burnumda buram buram et kokusu ile kavurma keyfisi Tabiii buna şükür
KV.mlerin sular kesildi hatlarda sıkıntı olmuş dünden beri bugün de gelemeyeck, kurban vakti olacak iş, gorumlcelri anneyi topladım getirdim sıraya girdik, biz bitince eşim babasıyla erkek kardeşini getirecekbizde bayram böyle bı acayip geçiyor
Görümcem diyor sular gelmezse ben sabah gelirim, gitme dedim de kalmadı gittiler şimdiHem sıcakta hem kurbanda suların gitmesi çok fena durumUmarım hemencik gelir yoksa senin su faturasını ortak ödemeniz gerekecek
Asıl acı; kızın ve kocan pizza gömerken, senin aynı sofrada yeşil mercimek ve yoğurtlu semiz otu salatası yemendir.Bayram storylerini izliyorum da şu an kızgın kumlardan serin sulara fütursuzca atlamak için neler vermezdimBu bünye tatil ister, deniz ister, kuma basmak ister, güneşte terlemeden yatmak ister. Ben ise 40 derece sıcakta burnumda buram buram et kokusu ile kavurma keyfisi Tabiii buna şükür
Ben evde yapmayı düşünüyorum bu da güzel örnek oldu teşekkürlerFoti çekimi yapacak olan var mı doğum öncesi ?
Böyle sade çekimler hoşuma gidiyor evde yapılır mı ki
SivenoMerhaba hanımlar bebek deterjanı arıyorum en zararsız organik kokusuz,parfümsüz olarak hangisini kullandınız ve memnun kaldınız bebeğin kıyafetleri yıkamam lazım
Cok teşekkürler en iyisi o gibi görünüyor:)Siveno
Merhaba, sivenoMerhaba hanımlar bebek deterjanı arıyorum en zararsız organik kokusuz,parfümsüz olarak hangisini kullandınız ve memnun kaldınız bebeğin kıyafetleri yıkamam lazım
Bende babyme de var sivenonun yanındaMerhaba hanımlar bebek deterjanı arıyorum en zararsız organik kokusuz,parfümsüz olarak hangisini kullandınız ve memnun kaldınız bebeğin kıyafetleri yıkamam lazım
Yok erken değil nefesin rahatladiysa mide rahatsızlıkların bı anda daha rahatsa, daha sık çiş geliyorsa inmiştirKızlarr bugün sanki karnım inmiş gibi geldi bana
Yarın inşallah 36+0 olucam. Erken biraz inmesi için dimi.
Tabi böyle hurafeler ne kadar doğru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?