2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Maşallah minik abiye heyecanını severim onun benim oğlum da ekimde 2 yaşına girecek
Umarım aralarındaki bağ hep kuvvetli olur birbirlerini hep sevip kollar yan yana olurlar

Evet canım ama sol taraf sıkıntı olabilir diye bir endişe etmedim degil geçen de taze bir anne vefat edince endişelendim açıkcası
Yani geçmezse tabi ki göster şimdi artık hiçbir şeye normal diyip geçmemek lazım Allah korusun aman dikkat et göster o zaman aklında kalmasın.

Bayram storylerini izliyorum da şu an kızgın kumlardan serin sulara fütursuzca atlamak için neler vermezdim Bu bünye tatil ister, deniz ister, kuma basmak ister, güneşte terlemeden yatmak ister. Ben ise 40 derece sıcakta burnumda buram buram et kokusu ile kavurma keyfisi Tabiii buna şükür

Offf sorma herkes tatilde biz bu sıcak havada evde terlemekle et pişirmekle geçiriyoruz

Hem sıcakta hem kurbanda suların gitmesi çok fena durum Umarım hemencik gelir yoksa senin su faturasını ortak ödemeniz gerekecek

Asıl acı; kızın ve kocan pizza gömerken, senin aynı sofrada yeşil mercimek ve yoğurtlu semiz otu salatası yemendir.

Şaka bi yana, sosyal medya ilüzyon ve mutsuzluktur arkadaşlar. Ne kadar az girerseniz o kadar iyi.

Kızlarr bugün sanki karnım inmiş gibi geldi bana
Yarın inşallah 36+0 olucam. Erken biraz inmesi için dimi.
Tabi böyle hurafeler ne kadar doğru bilmiyorum
Yok erken değil nefesin rahatladiysa mide rahatsızlıkların bı anda daha rahatsa, daha sık çiş geliyorsa inmiştir

Bu hurafe değil de bebek kanala yerleşip pozisyon alınca yukarıda çok hissettirmiyor dizini falan esnetmezse göğüs altı boş kalıyor, arada kendini esnetir gerinirse yine dolu hissedersin üstten, bilimsel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…