- 24 Temmuz 2024
- 2.036
- 6.069
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.001
Vallahi çok doğru ben bizim grubun samimiyetine çok inanıyorumBu gurur bizim
Haziran topiği bizden bir ay önce açılmasına rağmen onlardan 70 sayfa önde gidiyoruz
Biz buralara donsuz ve terliksiz geldik bi de .
Çatı muayenesi nasıl geçti, acılı bir işlem miBugün başıma ne gelmiş ve fark etmemiştim kızlar, o telaşın içinde kimliğimi dusurmusum, eşim.biraz önce eczane bulmaya çıktı ilaclarim alınacaktı, kimlik sordu ve ben zortladim kimlik yok, çatı muayenesine girerken elimdeydi sonrası yok, cebim küçüktü telefonla birlikte koymuştum o ara kaydı gitti sanirim o dkdan sonra hiç hatirlamiyorum
İnan ki hiçbir fark yok ya da ben asla hissetmiyorumNasıl hissediyorsun rahat 3,5 kiloyu geçecek o zaman bebişKanala girince yani bişey hissediyor musun ay tuhaf mı acaba yaa
pompa bende de yok valla hastane hemşiresi emzik biberon da istemiyor bakalım nolcak...
Vaalbara'nın sütlü mutfağıBen bı yapayım da tam ölçu vereyim, kendim yapıp tatmadan vermem, eksik fazla ürün olur bı bakayım önce ölçüsüne nasıl tutacak
Ki, don ve terlik namusumuz olduğu haldeBu gurur bizim
Haziran topiği bizden bir ay önce açılmasına rağmen onlardan 70 sayfa önde gidiyoruz
Biz buralara donsuz ve terliksiz geldik bi de .
Aynen bu bayram kendimizle hasbihalBizde sabah KV.ye kahvaltıya gideriz oldu da bittilohusa şerbeti kaynatıp aticam dondurucuya, komposto karıştırıp aticam hemen birer sürahi kaynatıp taze tuketmelik, onlarla ugrasicam bayramda, eşime sordum ne yapicaz diye evdeyiz senin gezecek halin mi var diye beni bı silkeledi
Şerbet işini bayramdan sonra yaparım diyordum da bugünden sonra işlerimi anlık halletmeye karar verdim ertelemeyeceğim
Boşver inciğini cıncığını mis gibi bahane işteCiğeri duymuştum da eti bilmiyodum neden dokunamıyoruz ? ayy ne güzel bahaneler bunlar yarın bu bilgiyi kullanırım
İyi bayramlar herkeseeee
Yaa çok tatlısınız, dur ben yapayım önce dneyeyim tam ölçü vereceğim size deSağol canım benim kızım bayıla bayila yedi anne gene yapalım diyor beraber yapmıştık dün yapalım kızım dedimöyle haklısın ne yapabilirsek kar işte artık kuzum
Tamam sabırsızlıkla bekliyorum tarifinidaha önce hiç yapmadım bilmiyorum o yüzden.
Asıl vajinal doğum tetikliyor malesef ikinmaktanCanım vajinal doğumda, hemoroid kalma ihtimali mi var
Kendim yapayım da her tarif ilkte tam tutmayabiliyor ekleme çıkarma yaparsam size tam vermiş olayım ölçü, elimde bı tarif var ama önce kendimi feda edeyim sizin içinBen yaparım canım çok mantıklı geldi o yüzden sen kendi yaptığının tarifini paylaşırsan çok güzel olur
Yok canım acılı değil tam anlamak için bıkac saniye uğraşıyor rahatsız edici ama öyle ağrılı acılı degilÇatı muayenesi nasıl geçti, acılı bir işlem mi
Ne emoji koysam diye şaştımHayırlı bayramlar herkeseRabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bu sene de bayramlaşma aramalarında konu belli oldu. Artık kaç aylık, ne kadar kaldı, ismi ne şöyle böyle muhabbetlerinden baygınlık gelecek ama neyse bayram sonuçta Eşimin halası bayramı bekleyemedi açılışı yaptı bile. Dün aradı, erkek mi olacak, keşke kız olsaydı kız evlat can evlattır dedi sağ olsun
Bunu hastaneye geri veririz fazla varsa kız alırız bir tane deseydınHayırlı bayramlar herkeseRabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bu sene de bayramlaşma aramalarında konu belli oldu. Artık kaç aylık, ne kadar kaldı, ismi ne şöyle böyle muhabbetlerinden baygınlık gelecek ama neyse bayram sonuçta Eşimin halası bayramı bekleyemedi açılışı yaptı bile. Dün aradı, erkek mi olacak, keşke kız olsaydı kız evlat can evlattır dedi sağ olsun
Allah onları bildiği gibi yapsın inşaAllahHayırlı bayramlar herkeseRabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bu sene de bayramlaşma aramalarında konu belli oldu. Artık kaç aylık, ne kadar kaldı, ismi ne şöyle böyle muhabbetlerinden baygınlık gelecek ama neyse bayram sonuçta Eşimin halası bayramı bekleyemedi açılışı yaptı bile. Dün aradı, erkek mi olacak, keşke kız olsaydı kız evlat can evlattır dedi sağ olsun
Bi 10.000 leri görürüz artık bu gidişle1000 1000 oldu işteeeee
Ohooo bebeler bı gelmeye başladım da, sabahlara kadar partileriz artıkBi 10.000 leri görürüz artık bu gidişle
Beni de gerçekten en çok korkutan uykuları kuzum oğlum 19 aylık şu an ama hala düzenli bir uykusu yok yenidoğan bebek gibi hala kucağımda pışpış ile uyuyor o kucağımdayken karnımdaki de parti veriyor sankiAhahahaha ayyy çok gülüyorum sana kuzum anlatışın şahane her şeyden öncekocana da ayrı güldüm ya Allah'ım benimki çok fena valla gözü kara kolay kolay korkmaz bir şeyden ben korkarım o beni rahatlatır daha korkma falan diye sağolsun o yüzden o yanımda olsun sürekli istiyorum pimpiriklidir evet ama korkak değildir
Amin inşallah delirmeden dogursak sonra deliririz zaten kuzum
Ahahahahajana yeminle aynısı bu kadar mı olur yaaşkım sırtım çok ağrıyor diyorum benimde ağrıyor diyor, belim bacaklarım çok ağrıyor diyorum benimde ağrıyor diyor, midem bulanıyor diyorum benimde bulanıyor diyor hiç benimle ilgilenmiyorsun diyorum masaj yapmiyorsun ne haldesin diye sormuyorsun diyorum sende benimle ilgilenmiyorsun diyor. Farkında mısın hamile olan benim dedim
Ah ahhh o uykusuz geceleri sen bana sor.. 5 yaşında neredeyse artık. Hala düzen yok. 2 sene zombi gibi gezdim ben sabahlara kadar uyumazdı.. uyku yönünden kızıma benzer diye hiç düşünmedim kardeş çünkü ne yaşadığımı ben biliyorum. Migren ataklari uykusuzluklar agladigim geceler. Eşim çok ısrar etti kardessiz olmaz.diye bende düşündüm benim 2 kardeşim.var onların desteği iyi geliyor arada. Kızım yalnız kalmasin kardeşi ile birbirlerine destek olsunlar dedim. İnşallah uykusu benzemez.. aminn
Ay yok nerde benimki de tek yaşamış benle tanışmadan önce ama ballı adam hep çevresinde kız arkadaşlar iş arkadaşları olmuş temizliği yapsa bile hep ürününü yaptıracak birini bulmuş hatta biz tanıştık filan ben yapmıyorum ya nişanlanınca itiraf etti seninle tanıştıktan sonra gömlek giymeyi unuttum diyeBiz evlenmeden önce 7 senedir tek yaşıyordu hatta dedim ohoo bu adam her şeyi yapar her şeye hakimdir ne güzel yemekler yapar. Çünkü ben ev işlerini falan aile evindeyken pek yapmazdım. Bir evlendik resetlendi aaaa bir dağınık yemek falan hak getire... Erkekler yasaklansın yaa...
Oyyy aşırı güzel olmuş yaa ne kadar güzel bir göbek o
Ya ben onun minik kalbini severim kaç yaşındaOflayip pufluyordum oğlum geldi anne karnın mi acidi dedi, evet biraz dedim, bekle sen ben sana krem süreyim sonra kontrol edelim geçmiş mi dedi, krem getirdi sürdü karnıma, elimden tuttu yürüttü beni geçti mi diye kontrol ediyor, öptüm bende geçti acımıyor dedim sevindi kendince benimle ilgilendi diye nasıl mutlueşimde izledi izledi diyor ki çok utandım kaç gündür atladım masaj işini ben çocuğu uyutup geleyim sana bı masaj yapayım dedim benim zarif oğlumdan öğreneceğin çok şey var utancından bir saate yakın masaj yaptı adam arada durtmek lazım demek ki
Geçmiş olsun canım kardiyoloji önemli ya benim de mg yerlerde bende magnimore plus kullanıyorum çok kramp girmiyor ama kanda mg seviyem düşük yükselmiyor pek demir ferritin de baya düşük ama hemoglobinim tam 12 diye doktor bir şey demiyorKuzum benim burnum çok kanadı gebelik boyunca. Nerdeyse her gün bi çay bardağı kadar. Kanamalar geçti şükür. Bi de son zamanlarda çok çarpıntım oluyordu. Doktorum gönderdi. Her gebe doğum öncesi bi defa kardiyolojiye görünmeli demişti ben de önemsemiyordum da baktım bacaklarımda da bir sürü varis çıkmışhazır işe geliyorken bi geleyim dedim. Doktor dedi ki bugün senle beraber gelen senin haftalarında 5 gebe hastam daha vardı
Genelde 2.ler erken gelir diyorlar da gününü bekler inşallah miniğinSimdi ben oncekiyle kiyasliyorum ya o yüzden daha gelmez modundayim, bakalım ne olacak
Beşiktaş park beşiklerden ise kurulumu baya basit eve gelince eşin bile yapabilir.Kızlar şimdi görünen doğum 11 Temmuz. Haftaya temizlik için abla ayarladım 13-14 Haziran gibi gelecek, dolap içleri dahil dip köşe güzel temizleyecek. Sonra haftada 1-2 süpür sil toz al kolay eşimle hallederiz.
Esas mevzu şu, temizlikten sonra beşik, bebek arabası çıkarıp silip kursak mı? Beşik yani park yatak bizim odaya kurulacak ayrı çocuk odamız yok. Evde kedi köpek var ama onlar var diye yatağını kurmayayım mı toz tüy olur diye bunu zamanlayamıyorum kafamda bu da daha çok takmama neden oluyor hani her şey planlı programlı çocuğun eşyalarını silip kurmadım daha zamanını da bilmiyorum.
Yaa ne güzel bende bir kaç önce oğluma minik bir bebek var annenin karnında o senin kardeşin filan olacak diye söyledim 16 aylıktı sanırım anlamadı başta ama zamanla büyüdükçe algısı açıldı şimdi herkese kardeş annede diyor kardeşinin ismi ne diyince Urasss diyip seviniyor filanKardeşime krem surecegim.diyor neden dedim, çok mutlu oluyor harika hissedip uyuyor diyoröyle mi hissediyor acaba,ya da kendisi ilgilendiğini düşündüğü için mi mutlu hissediyor bilemedim
Tüpleri bende bağlatayım diyorum kocam 3.yü de istiyor keşke bunun için eş onayına gerek duyulmasaydıPoposu guzel olanın yüzü gulmezmis cannim ondan hepAy saka maka Allah dusmanima bile vermesin .bebeleri bir doguralimda onunda caresine bakariz insallah komple on bin bakim yaptircam ben tupleri baglatma dahil
Uyku yok dimi bizeOhooo bebeler bı gelmeye başladım da, sabahlara kadar partileriz artık
Amin inşallah seneye bayramda resmen 10-11 aylık olacaklar emekleyip yürüyeceklerGünaydınn güzel anneler bayramınız mübarek olsunBebişsiz son bayramımız artık seneye kucağımızda olucaklar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?