- 27 Ekim 2023
- 7.576
- 20.822
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.021
Hep erken olur diyorlar ya göreceğiz bakalım bı şehir efsanesi daha doğru çıkacak mıBeni de gerçekten en çok korkutan uykuları kuzum oğlum 19 aylık şu an ama hala düzenli bir uykusu yok yenidoğan bebek gibi hala kucağımda pışpış ile uyuyor o kucağımdayken karnımdaki de parti veriyor sanki
Bende arasını bu kadar az istememiştim ama plansız olduğundan doğum sonrası 1 yıl sonra regl oldum 2.regl döngümde hamile kalmışım resmen şaka gibi
Neyse sağlıklı olsunlar da iki erkek bebiş araları 20 ay savaş boyalarımı sürdüm onlar mı yaman ben mi bakalım
Ay yok nerde benimki de tek yaşamış benle tanışmadan önce ama ballı adam hep çevresinde kız arkadaşlar iş arkadaşları olmuş temizliği yapsa bile hep ürününü yaptıracak birini bulmuş hatta biz tanıştık filan ben yapmıyorum ya nişanlanınca itiraf etti seninle tanıştıktan sonra gömlek giymeyi unuttum diye
Göbeğim pardon futbol topumla barışık yaşamaya çalışıyorumöne doğru çeker de düşerim diye korkmuyor değilim hiç mi yana büyümez ya bel boşluğum bile duruyor
Öne doğru sivrilip giden bir göbek doğuma basket topu gibi gideceğim
Ya ben onun minik kalbini severim kaç yaşında
Annelere aşık erkek çocuklarıben
Geçmiş olsun canım kardiyoloji önemli ya benim de mg yerlerde bende magnimore plus kullanıyorum çok kramp girmiyor ama kanda mg seviyem düşük yükselmiyor pek demir ferritin de baya düşük ama hemoglobinim tam 12 diye doktor bir şey demiyor
Aslında benim de gitmem lazım kardiyolojiye ilk gebeliğimde çekilen ekoda mitral kapak yetmezliği çıkmıştı bir sorun olmadı şükür de doktor 35 hafta civarı tekrar eko çekelim demişti şimdi de geldim 35e bayram sonrası gideyim bari
Genelde 2.ler erken gelir diyorlar da gününü bekler inşallah miniğin
Beşiktaş park beşiklerden ise kurulumu baya basit eve gelince eşin bile yapabilir.
Bizim de evde köpek var ilk bebeğimde bende tüy gider mi vs diye çok endişelendim ama bunda baya free takılıyorum 10 günlük felan olunca yan yana yatmaya başlarlar kesin
İlk oğlumda 1 aylıktı beraber yatıyorlardı koltukta çok şükür hiç bir şey olmadı bence bağışıklığı vs de daha güçlü oldu şükür
Yaa ne güzel bende bir kaç önce oğluma minik bir bebek var annenin karnında o senin kardeşin filan olacak diye söyledim 16 aylıktı sanırım anlamadı başta ama zamanla büyüdükçe algısı açıldı şimdi herkese kardeş annede diyor kardeşinin ismi ne diyince Urasss diyip seviniyor filan
Günlük rutinimiz oldu akşam karnıma o krem sürüp sonra öpüyor filan bence bir bağ kuruyor karnıma dokununcaAllahım doğunca öptüğünü düşünüyorum da hayali bile çok güzel
Var var niye olmasınUyku yok dimi bize
AhahsksjsjsjVar var niye olmasın
Arada bebeler izin verdikçe falan uyuruz oturduğumuz yerde, ayakta, yemekte falan fırsat buldukça
Evet canım bekliyorum ben bizden o performansıBi 10.000 leri görürüz artık bu gidişle
Hallederizzz, insan otomatik alışıyor o duruma bileAhahsksjsjsjkız gözümde bir canlandı he
neyse burada bunu da hep beraber atlatırız
Tamam canım bekliyorum mutlakaYaa çok tatlısınız, dur ben yapayım önce dneyeyim tam ölçü vereceğim size de
Asıl vajinal doğum tetikliyor malesef ikinmaktan
Kendim yapayım da her tarif ilkte tam tutmayabiliyor ekleme çıkarma yaparsam size tam vermiş olayım ölçü, elimde bı tarif var ama önce kendimi feda edeyim sizin için
Yok canım acılı değil tam anlamak için bıkac saniye uğraşıyor rahatsız edici ama öyle ağrılı acılı degil
Şu lohusa filmi var ya izlemeyen izlesin resmen aynılarını yaşıyoruz arkadaşlarAhahsksjsjsjkız gözümde bir canlandı he
neyse burada bunu da hep beraber atlatırız
olur olur hemde fazlasıylaEvet canım bekliyorum ben bizden o performansı
Yaparız biz anayız anaHallederizzz, insan otomatik alışıyor o duruma bile
Ben izlemedim denk gelmedim hiçŞu lohusa filmi var ya izlemeyen izlesin resmen aynılarını yaşıyoruz arkadaşlar
Buralar şunu görür mü ? “of kızlar ya manken gibi olmuşum da dışarı çıkmaya korkuyorum nazar değer diye “ ahahahahahahaholur olur hemde fazlasıyla
daha buralar neleri görecek
Yaparız biz anayız ana
Kesinlikle katılıyorum süper anlatmış Gupse halimiziŞu lohusa filmi var ya izlemeyen izlesin resmen aynılarını yaşıyoruz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?