2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hep erken olur diyorlar ya göreceğiz bakalım bı şehir efsanesi daha doğru çıkacak mı çocuklar cidden kuruyorlar bağ, oğlum anlamıyordu başta abi olacak kardeşi olacak falan, sonra doktor gösterdikce anladı durumu, şimdi anne gidelim doktor versin kardeşimi, anne lütfen gidelim bize gostersin bakalım kardeşim ne yapıyor, sabah kalkıp ilk işi beşiğin içini kontrol ediyor, inşallah sevgileri doğduktan sonra katlanarak artar, üzülmez alınmaz, kolay alisirlar benim oğlum Ekim'de 4olacak inşallah

Günaydın güzel kızlaaarrr Herkese huzurlu, sağlıklı, mutlu bayramlar diliyorum.. Sancılanmadığımız, doğurmadığımız bir bayram olsun inşallahhhh Bayramdan sonrası zaten hepimiz için bahar bahçe inşallah tek tek alırız yavrularımızı kucağımıza inşallahhhh

Tamam canım bekliyorum mutlaka

Canlar..

Cumanız ve bayramınız mübarek olsun
( muallime5353 cifte hacı oldu bu sene)

Rabbim aileniz ve sevdiklerinizle; sağlıkla ve huzurla nice bayramlara eriştirsin.

Bu mübarek gün diliyorum. İns bu gruptan hiçbir bebe bayram günü doğmasın. Hepsi sağlıkla, kolaylıkla ve zamanında gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…