- 21 Ekim 2024
- 1.997
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.221
Gerçekten öyle aşama aşama hazırlanıyoruz herşeyeAhahhahahha
Ben de gecenin büyük kısmında uyanıktım. Ama iş falan yapamam.
Dün Kağan Kocatepe nin bi videosuna denk geldim. Hamileliğin 8-9. Aylarında uyuyamamanın sebeplerini anlatmış. Fizyolojik olarak karın büyüyor, bebek hareketleri şiddetleniyor, mide sorunları var evet ama asıl sebep; bebek doğduktan sonra annenin 2-3 saatte bir uyanıp bebeği emzirmesi gerek. 8 saat kesintisiz uykudan sonra birden insan bu tempoya geçemez. Vücudunuz sizi buna hazırlamak için uykularınızı bölüyor diyor. Bu bir nevi doğum sonrasına hazırlık için ilahi bir prova yani
Haklısın leydiciğim olacakları bilmemek daha iyiBen kızımı 41de doğurdum. Yani doğmadı da zorla aldılar.
Erkendense gec daha iyidir. Ama 38+ en ideal zamanlar.
Bi yanım diyor ki, doğumun olacağı tarihi bilsem endişe etmezdim. Rahat olurdum. Sonra diyorum ki, insan gibi aciz bi varlığa gaybın bilgisi ağır gelir. Rabbim en iyisini bilir.Olacakları bilsek kaldıramayız.
Bu vesileyle, izlemeyen varsa favorilerimden olan ‘GELİŞ’ filmini öneririm.
Bana da nedense 38+ da grup patır patır dökülür gibi geliyorBen kızımı 41de doğurdum. Yani doğmadı da zorla aldılar.
Erkendense gec daha iyidir. Ama 38+ en ideal zamanlar.
Bi yanım diyor ki, doğumun olacağı tarihi bilsem endişe etmezdim. Rahat olurdum. Sonra diyorum ki, insan gibi aciz bi varlığa gaybın bilgisi ağır gelir. Rabbim en iyisini bilir.Olacakları bilsek kaldıramayız.
Bu vesileyle, izlemeyen varsa favorilerimden olan ‘GELİŞ’ filmini öneririm.
Kesin doğumdan sonra da sürekli uyursun. Hep tersi oluyorBacım ben gebelikten önce de 5 6 saat uyurdum zaten, şuan 4 saate düştü
Kurtlu gibi gezerim evin içinde kocam kişisi ilk evlendiğimizde derdi ki ne zaman gözümü açsam uyanıksın zombi misin vampir misin
Demek ki bu oğlan da bana çekecek uyku konusunda çünkü ne zaman uyansam kıpırdanıyo
Ya ben de aynıyım tüm gece döndüm durdum sıcaktan bunaldım üstüme asla bır sey örtemiyorum esımde soğuk tutulursun fln diyor sakın bana yaklaşma üstüme de örtme beni elleme dedim.iki saat önce saat 9olmustr diye uyandım, sağa dön uyku yok, sola dön uyku yok, zaten olmuşum hoşaf, bu ne sıcak arkadaş, bu adamın da bana inadı var gibi kış boyunca açıkta yattı, kalkmış üşüdüm diye battaniye almış beni de sarıp sarmalamiş, şaşmış mıdır nedir
38+ ya hepimiz tavız benceBana da nedense 38+ da grup patır patır dökülür gibi geliyor
Ladycim bu filmi çok severim. Dizi önerin varsa onu da alırım. Haftaya doğum iznine ayrılıyorum. Evde bi şeyler yaparken arkada sürekli bi dizinin açık olmasını çok seviyorum. Zihnimi sustuyor
Silo’yu biz de çok sevdik. Mobland ı bilmiyorum ona bakacağım38+ ya hepimiz tavız bence
Ben filmciyim. Dizilerin gereksiz uzun old düşünüyorum. En son Silo ve (Tom Hardy zaafımdan sebep) Mobland ı izledim. Fena değil ikisi de ama favorilerim İspanyol gerilim filmleridir.
Bence hamileler sıcağı +1-2 derece fazla hissediyor.Ya ben de aynıyım tüm gece döndüm durdum sıcaktan bunaldım üstüme asla bır sey örtemiyorum esımde soğuk tutulursun fln diyor sakın bana yaklaşma üstüme de örtme beni elleme dedim
Herkese gunaydinnn bu arada
Sizlerde durum ne başka doğum yapan oldumu kizlar
Ayy aklımız sende kaldılady peacock
Hastaneden çıkışım verildi kızlar bir gun sonra ama sezaryen olduğum için yazamadim tam niyetlendim bizim ki mikirdanip meme kavgasi yaptık . Alistirmaya calisiyorum hic firsatim olmadi buraya yazmak icin kusura bakmayın. Zor bir süreç oldu
Akıll verme rahat verrr diyorum ben eşim biraz fazla konuşunca ahshjsjsjsjsBence hamileler sıcağı +1-2 derece fazla hissediyor.
Ben de tam iyileşemedim ya, eşim bıdı bıdı konuşuyor. Tshirtle yatıyorsun. Yok cam açık uyuyorsun. Çorapsız dolaşıyorsun. Tabi iyileşemezsin.
Dur şimdi bayram falan bı geçsin dogurmadanheyoooo doğuran kimse yok hala 2veya haftaya herkes fırtlatacak gibi
Ben de biraz önce hastane çıkışlarını ütüledim. Eşim diyor ki ne kadar uzun ütü yaptınHayatımda bir daha bu kadar keyifli çamaşır asamam muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?