- 12 Aralık 2013
- 921
- 3.136
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #20.201
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallahlady peacock
Hastaneden çıkışım verildi kızlar bir gun sonra ama sezaryen olduğum için yazamadim tam niyetlendim bizim ki mikirdanip meme kavgasi yaptık . Alistirmaya calisiyorum hic firsatim olmadi buraya yazmak icin kusura bakmayın. Zor bir süreç oldu
Günaydın canım en üstte olan ben çoğunluk burdayım doktor ile birebir tutan görsel attıgım ama flo da yüklü dün attıgım floydu mesela 2 sinede bakıyorumGözünüz aydın hayırlı olsun çok şükür siz iyi olun da gerisi mühim değil
essanli
Selamlar kullandığınız uygulama hangisi acaba? Çok güzel açıklamış benim uygulama anca goygoy yapıyor
Adam seni düşünse bir dert düşünmese bir dert.iki saat önce saat 9olmustr diye uyandım, sağa dön uyku yok, sola dön uyku yok, zaten olmuşum hoşaf, bu ne sıcak arkadaş, bu adamın da bana inadı var gibi kış boyunca açıkta yattı, kalkmış üşüdüm diye battaniye almış beni de sarıp sarmalamiş, şaşmış mıdır nedir
Gözünüz aydın olsunnnlady peacock
Hastaneden çıkışım verildi kızlar bir gun sonra ama sezaryen olduğum için yazamadim tam niyetlendim bizim ki mikirdanip meme kavgasi yaptık . Alistirmaya calisiyorum hic firsatim olmadi buraya yazmak icin kusura bakmayın. Zor bir süreç oldu
5buçuktan beri oturuyorum evin her işini yaptım saat 9buçuk.iki saat önce saat 9olmustr diye uyandım, sağa dön uyku yok, sola dön uyku yok, zaten olmuşum hoşaf, bu ne sıcak arkadaş, bu adamın da bana inadı var gibi kış boyunca açıkta yattı, kalkmış üşüdüm diye battaniye almış beni de sarıp sarmalamiş, şaşmış mıdır nedir
Maşallah demedigim an başıma birşeyler geliyor5buçuktan beri oturuyorum evin her işini yaptım saat 9buçuk
Zaman bükülmesi oldu sanki vakit ilerlemiyor
Ahahhahahha5buçuktan beri oturuyorum evin her işini yaptım saat 9buçuk
Zaman bükülmesi oldu sanki vakit ilerlemiyor
Hay maşallahlady peacock
Sislige bir care bulamadim henuz.Kızcelerim hepinize mutlu bayramlarnasılsınız? Ayaklarıma kafayı taktım bu ara.
Benim ayaklarım bağımsızlığını ilan etti, tansiyonum iyi proteinüri yok ama sanırım çok sarkittigim için fil ayağı gibiler. 1 2 geniş spor ayakkabım dışında giyebildigim hiç bisey yok. Bi de normalde 1.72yim ama ayaklarım 37 numara boyuma gore küçük. Şişince sanki kare gibi oldu çok çirkinŞiştiginden mi nedir acayip de kuruyor. Sınavıma 15 gün filan kaldı babet filan giyemem ne giysem bu halde bilmiyorum. Nedenini bilmediğim acayip Bi duygusallık var habire ağlıyorum, sınav stresim de cabası galiba velhasıl kelam bende durumlar böyle.
Topuğunuza sürdüğünüz temiz içerikli bisey var mı napicam ben bu ayakları?
O kadar canım sıkılıyo ki bi de hiç sevmem hareketsiz oturmayı çocuğu ayakta doğurcan diyo kocam kişisiMaşallah demedigim an başıma birşeyler geliyorMaşallah ben uyuyorum aralıklarla uyanıyorum evet ama uyuyorum ben o saatte uyumasam bile sabahın kör vakti kalkıp ta iş yapamam valla
Bacım ben gebelikten önce de 5 6 saat uyurdum zaten, şuan 4 saate düştüAhahhahahha
Ben de gecenin büyük kısmında uyanıktım. Ama iş falan yapamam.
Dün Kağan Kocatepe nin bi videosuna denk geldim. Hamileliğin 8-9. Aylarında uyuyamamanın sebeplerini anlatmış. Fizyolojik olarak karın büyüyor, bebek hareketleri şiddetleniyor, mide sorunları var evet ama asıl sebep; bebek doğduktan sonra annenin 2-3 saatte bir uyanıp bebeği emzirmesi gerek. 8 saat kesintisiz uykudan sonra birden insan bu tempoya geçemez. Vücudunuz sizi buna hazırlamak için uykularınızı bölüyor diyor. Bu bir nevi doğum sonrasına hazırlık için ilahi bir prova yani
Uyyyy! Birdi, iki olacak deseneBacım ben gebelikten önce de 5 6 saat uyurdum zaten, şuan 4 saate düştü
Kurtlu gibi gezerim evin içinde kocam kişisi ilk evlendiğimizde derdi ki ne zaman gözümü açsam uyanıksın zombi misin vampir misin
Demek ki bu oğlan da bana çekecek uyku konusunda çünkü ne zaman uyansam kıpırdanıyo
Bacım ben gebelikten önce de 5 6 saat uyurdum zaten, şuan 4 saate düştü
Kurtlu gibi gezerim evin içinde kocam kişisi ilk evlendiğimizde derdi ki ne zaman gözümü açsam uyanıksın zombi misin vampir misin
Demek ki bu oğlan da bana çekecek uyku konusunda çünkü ne zaman uyansam kıpırdanıyo
Valla haklısınızHay maşallah
Siz iyi olun da, detayları sonra alırız.
Doğuruyorum yazıp sonra kaybolunca biz senaryo yazmaya başladık. Merak endişe korku..
Tekrar gözün aydın.
Ayrıntıları merakla bekliyoruz.Valla haklısınızBende anlamadimki duş yapiyordum sanki bacagimdan fazla su akti gibi oldu. Guvenemedim dedim nolcak bir hastaneye gidiyim bir gittik gordukki doktor suyun azalmis dedi. Suni sanci versen bile %30 ihtimal normal bosuna agri cekiceksin sezeryan yapalim dedi. Sonrasi kaos hastane muhabbeti. Baska hastaneden de duymak istedim derken bir saat mahfolduk onu ekstra anlatcam bebis uyuyor uyanmazsa yazarim. En son tusa hastanesinde kendini buldum. Dogum oldu. Allah onlardan Melis hanimdan razi olsun. Ben yoksa o geceyi atlatamazdim gulerek girdim doğuma . Ben iyim bebis iyi toparlanıyoruz
İlk üçtesin.Herkese gunaydinnn bu arada
Sizlerde durum ne başka doğum yapan oldumu kizlar
Ben kızımı 41de doğurdum. Yani doğmadı da zorla aldılar.Günaydın güzeller
Diğer anne grupları kaçıncı haftalarda doğurmuş onu inceliyordum tablosu olan Ekim 2024 anneleri buldum, çoğu 38+ haftada doğurmuş40 hiç görmedim varsa kayıt almamış olabilirler, çok erken haftalar da vardı ama çoğu 38+ ayy biz de sanırım öyle olacağız 40'ı görür müyüz bilmiyorum
Valla haklısınızBende anlamadimki duş yapiyordum sanki bacagimdan fazla su akti gibi oldu. Guvenemedim dedim nolcak bir hastaneye gidiyim bir gittik gordukki doktor suyun azalmis dedi. Suni sanci versen bile %30 ihtimal normal bosuna agri cekiceksin sezeryan yapalim dedi. Sonrasi kaos hastane muhabbeti. Baska hastaneden de duymak istedim derken bir saat mahfolduk onu ekstra anlatcam bebis uyuyor uyanmazsa yazarim. En son tusa hastanesinde kendini buldum. Dogum oldu. Allah onlardan Melis hanimdan razi olsun. Ben yoksa o geceyi atlatamazdim gulerek girdim doğuma . Ben iyim bebis iyi toparlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?