2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Günaydın canım en üstte olan ben çoğunluk burdayım doktor ile birebir tutan görsel attıgım ama flo da yüklü dün attıgım floydu mesela 2 sinede bakıyorum

Eklentiler

• 1000078994.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 65
Adam seni düşünse bir dert düşünmese bir dert herşeyin gözümüze battığı yogun dönemlerdeyiz

5buçuktan beri oturuyorum evin her işini yaptım saat 9buçuk

Zaman bükülmesi oldu sanki vakit ilerlemiyor

Maşallah demedigim an başıma birşeyler geliyor Maşallah ben uyuyorum aralıklarla uyanıyorum evet ama uyuyorum ben o saatte uyumasam bile sabahın kör vakti kalkıp ta iş yapamam valla

Ahahhahahha

Ben de gecenin büyük kısmında uyanıktım. Ama iş falan yapamam.

Dün Kağan Kocatepe nin bi videosuna denk geldim. Hamileliğin 8-9. Aylarında uyuyamamanın sebeplerini anlatmış. Fizyolojik olarak karın büyüyor, bebek hareketleri şiddetleniyor, mide sorunları var evet ama asıl sebep; bebek doğduktan sonra annenin 2-3 saatte bir uyanıp bebeği emzirmesi gerek. 8 saat kesintisiz uykudan sonra birden insan bu tempoya geçemez. Vücudunuz sizi buna hazırlamak için uykularınızı bölüyor diyor. Bu bir nevi doğum sonrasına hazırlık için ilahi bir prova yani

Hay maşallah
Siz iyi olun da, detayları sonra alırız.

Doğuruyorum yazıp sonra kaybolunca biz senaryo yazmaya başladık. Merak endişe korku..

Tekrar gözün aydın.

Sislige bir care bulamadim henuz. Ayaklari dikince belim ağrıyor, az hareket etsem ayaklar şişiyor alaca alaca... inip sismekten deri de bi tuhaf oldu..

Careyi ben Shea butter da buldum (daha iyi bir oneri gelene kadar.. ) bir de egzama çıktı şimdi kolumda (dirsekte nasır gibiydi başta, -yatan hamiş olduğumdan dirsek gitti dedim- ama şimdi elimde fln da çıkmış.. Sudo krem sürüyorum bklm )

Maşallah demedigim an başıma birşeyler geliyor Maşallah ben uyuyorum aralıklarla uyanıyorum evet ama uyuyorum ben o saatte uyumasam bile sabahın kör vakti kalkıp ta iş yapamam valla
O kadar canım sıkılıyo ki bi de hiç sevmem hareketsiz oturmayı çocuğu ayakta doğurcan diyo kocam kişisi

Bacım ben gebelikten önce de 5 6 saat uyurdum zaten, şuan 4 saate düştü

Kurtlu gibi gezerim evin içinde kocam kişisi ilk evlendiğimizde derdi ki ne zaman gözümü açsam uyanıksın zombi misin vampir misin

Demek ki bu oğlan da bana çekecek uyku konusunda çünkü ne zaman uyansam kıpırdanıyo

Uyyyy! Birdi, iki olacak desene
Eniştenin halini düşünemiyorum ahhahahhahahah

Ben yatıp kalkıp dua ediyorum. İns gece uykusu güzel olur. Ben uyumasam da o uyusun

Bu çok büyük avantaj size yaa. Uykusuz geceler sizin için uykusuz olmayacak normaliniz olacak oh maşallah

Hay maşallah
Siz iyi olun da, detayları sonra alırız.

Doğuruyorum yazıp sonra kaybolunca biz senaryo yazmaya başladık. Merak endişe korku..

Tekrar gözün aydın.
Valla haklısınız Bende anlamadimki duş yapiyordum sanki bacagimdan fazla su akti gibi oldu. Guvenemedim dedim nolcak bir hastaneye gidiyim bir gittik gordukki doktor suyun azalmis dedi. Suni sanci versen bile %30 ihtimal normal bosuna agri cekiceksin sezeryan yapalim dedi. Sonrasi kaos hastane muhabbeti. Baska hastaneden de duymak istedim derken bir saat mahfolduk onu ekstra anlatcam bebis uyuyor uyanmazsa yazarim. En son tusa hastanesinde kendini buldum. Dogum oldu. Allah onlardan Melis hanimdan razi olsun. Ben yoksa o geceyi atlatamazdim gulerek girdim doğuma . Ben iyim bebis iyi toparlanıyoruz

Ayrıntıları merakla bekliyoruz. Misal sezaryen oldum dedin. Yanlış anlamadıysam hastanede bir gün kaldıktan sonra taburcu oldun. Bebek kaç kilo doğdu? Nefes almada sorun yaşadı mı? Sütün geldi mi ? Issız acun kaldı mı ? Ödlek öcün aldı mı?..

Yani biz seni sorulara boğmadan sen anlat en iyisi
Herkese gunaydinnn bu arada
Sizlerde durum ne başka doğum yapan oldumu kizlar
İlk üçtesin.

Senden sonra doğuran olmadı. Zaten bayramda sözleştik. Kimse doğurmayacak.

Günaydın güzeller
Diğer anne grupları kaçıncı haftalarda doğurmuş onu inceliyordum tablosu olan Ekim 2024 anneleri buldum, çoğu 38+ haftada doğurmuş 40 hiç görmedim varsa kayıt almamış olabilirler, çok erken haftalar da vardı ama çoğu 38+ ayy biz de sanırım öyle olacağız 40'ı görür müyüz bilmiyorum

Ben kızımı 41de doğurdum. Yani doğmadı da zorla aldılar.

Erkendense gec daha iyidir. Ama 38+ en ideal zamanlar.

Bi yanım diyor ki, doğumun olacağı tarihi bilsem endişe etmezdim. Rahat olurdum. Sonra diyorum ki, insan gibi aciz bi varlığa gaybın bilgisi ağır gelir. Rabbim en iyisini bilir. Olacakları bilsek kaldıramayız.

Bu vesileyle, izlemeyen varsa favorilerimden olan ‘GELİŞ’ filmini öneririm.

Eklentiler

• IMG_5900.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 48

Ne mutlu size Gözünüz aydın tekrar ne meraklandık günlerce haber bekledik sizden Şok şükür iyisiniz siz ve bebişiniz. Darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…