• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ahahhahahha :-)

Ben de gecenin büyük kısmında uyanıktım. Ama iş falan yapamam. :confused:

Dün Kağan Kocatepe nin bi videosuna denk geldim. Hamileliğin 8-9. Aylarında uyuyamamanın sebeplerini anlatmış. Fizyolojik olarak karın büyüyor, bebek hareketleri şiddetleniyor, mide sorunları var evet ama asıl sebep; bebek doğduktan sonra annenin 2-3 saatte bir uyanıp bebeği emzirmesi gerek. 8 saat kesintisiz uykudan sonra birden insan bu tempoya geçemez. Vücudunuz sizi buna hazırlamak için uykularınızı bölüyor diyor. Bu bir nevi doğum sonrasına hazırlık için ilahi bir prova yani :KK51:
Gerçekten öyle aşama aşama hazırlanıyoruz herşeye

Ben kızımı 41de doğurdum. Yani doğmadı da zorla aldılar. :p

Erkendense gec daha iyidir. Ama 38+ en ideal zamanlar. :KK51:

Bi yanım diyor ki, doğumun olacağı tarihi bilsem endişe etmezdim. Rahat olurdum. Sonra diyorum ki, insan gibi aciz bi varlığa gaybın bilgisi ağır gelir. Rabbim en iyisini bilir. 😌Olacakları bilsek kaldıramayız.

Bu vesileyle, izlemeyen varsa favorilerimden olan ‘GELİŞ’ filmini öneririm. 😌
Haklısın leydiciğim olacakları bilmemek daha iyi ☺️ ben 38'e tamamım olur aldım kabul ettim 💞

Ben kızımı 41de doğurdum. Yani doğmadı da zorla aldılar. :p

Erkendense gec daha iyidir. Ama 38+ en ideal zamanlar. :KK51:

Bi yanım diyor ki, doğumun olacağı tarihi bilsem endişe etmezdim. Rahat olurdum. Sonra diyorum ki, insan gibi aciz bi varlığa gaybın bilgisi ağır gelir. Rabbim en iyisini bilir. 😌Olacakları bilsek kaldıramayız.

Bu vesileyle, izlemeyen varsa favorilerimden olan ‘GELİŞ’ filmini öneririm. 😌
Bana da nedense 38+ da grup patır patır dökülür gibi geliyor 😀

Ladycim bu filmi çok severim. Dizi önerin varsa onu da alırım. Haftaya doğum iznine ayrılıyorum. Evde bi şeyler yaparken arkada sürekli bi dizinin açık olmasını çok seviyorum. Zihnimi sustuyor 😀

Bacım ben gebelikten önce de 5 6 saat uyurdum zaten, şuan 4 saate düştü 😂😂😂😂

Kurtlu gibi gezerim evin içinde kocam kişisi ilk evlendiğimizde derdi ki ne zaman gözümü açsam uyanıksın zombi misin vampir misin😂😂

Demek ki bu oğlan da bana çekecek uyku konusunda çünkü ne zaman uyansam kıpırdanıyo 🙈🙈
Kesin doğumdan sonra da sürekli uyursun. Hep tersi oluyor😅 ben birkaç gece dışında hep deliksiz uyuyorum. Sabah karşı uyanıyorum. Sonra tekrar uyuyorum. Benim eşim uyumaz. Vampir gibi sabaha kadar uyanık.3 saat uyuyor ya da uyuyamıyor. Doğumdan sonra bebeğe sen bakarsın artık diyorum. O zaman da tersi olur diyor kesin sabaha kadar deliksi uyurum iş yine sana kalır diyor. Bakalım sağlıkla gelsinlerde bebeklerimiz bir kaç ay uykusuz kalırız.

.iki saat önce saat 9olmustr diye uyandım, sağa dön uyku yok, sola dön uyku yok, zaten olmuşum hoşaf, bu ne sıcak arkadaş, bu adamın da bana inadı var gibi kış boyunca açıkta yattı, kalkmış üşüdüm diye battaniye almış beni de sarıp sarmalamiş, şaşmış mıdır nedir 🤦🏻‍♀️
Ya ben de aynıyım tüm gece döndüm durdum sıcaktan bunaldım üstüme asla bır sey örtemiyorum esımde soğuk tutulursun fln diyor sakın bana yaklaşma üstüme de örtme beni elleme dedim 😀

Bana da nedense 38+ da grup patır patır dökülür gibi geliyor 😀

Ladycim bu filmi çok severim. Dizi önerin varsa onu da alırım. Haftaya doğum iznine ayrılıyorum. Evde bi şeyler yaparken arkada sürekli bi dizinin açık olmasını çok seviyorum. Zihnimi sustuyor 😀
38+ ya hepimiz tavız bence :anneadayı:

Ben filmciyim. Dizilerin gereksiz uzun old düşünüyorum. En son Silo ve (Tom Hardy zaafımdan sebep) Mobland ı izledim. Fena değil ikisi de ama favorilerim İspanyol gerilim filmleri.

38+ ya hepimiz tavız bence :anneadayı:

Ben filmciyim. Dizilerin gereksiz uzun old düşünüyorum. En son Silo ve (Tom Hardy zaafımdan sebep) Mobland ı izledim. Fena değil ikisi de ama favorilerim İspanyol gerilim filmleridir.
Silo’yu biz de çok sevdik. Mobland ı bilmiyorum ona bakacağım 🥰🥰

Ya ben de aynıyım tüm gece döndüm durdum sıcaktan bunaldım üstüme asla bır sey örtemiyorum esımde soğuk tutulursun fln diyor sakın bana yaklaşma üstüme de örtme beni elleme dedim 😀
Bence hamileler sıcağı +1-2 derece fazla hissediyor.

Ben de tam iyileşemedim ya, eşim bıdı bıdı konuşuyor. Tshirtle yatıyorsun. Yok cam açık uyuyorsun. Çorapsız dolaşıyorsun. Tabi iyileşemezsin. :olamaz:

Herkese gunaydinnn bu arada 💐
Sizlerde durum ne başka doğum yapan oldumu kizlar

Günaydın 🙏🏻 o kadar sevindim ki iyi olmanıza Allah bebişinize sağlıklı uzun mutlu bir hayat nasip etsin sizlerle birlikte.

Ben de geçen hafta ciğer geliştirici iğne oldum da, tam kaç hafta kaç günde doğum yaptığınızı öğrenebilir miyim? 💐

lady peacock lady peacock
Hastaneden çıkışım verildi kızlar bir gun sonra ama sezaryen olduğum için yazamadim tam niyetlendim bizim ki mikirdanip meme kavgasi yaptık . Alistirmaya calisiyorum hic firsatim olmadi buraya yazmak icin kusura bakmayın. Zor bir süreç oldu
Ayy aklımız sende kaldı 🥰🥰 adını bilsem hastaneye gelecektim 😬
Sağlıklı olmanıza çok sevindim 🩷
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün 😇💕

essanli essanli ekran görüntün içimi rahatlattı
Şehir dışındayız , bebiş hareket ediyor ama az hareket ediyor diyorum eşime oda dinliyor kalp atışını duyuyorum diyor ama içime bir kurt düştü dönelim dedi takıcağımı bildiği için kızımda çok mutlu dönmekde istemiyorum ama içim içimi yiyordu
Çok saol mesajın için eşimede okudum gülüyor 😬😬 ailecek rahatladık

İyi bayramlar güzel kadınlar güzel annişler 🩷🩷
Bu bayram yola çıkamayız dedik ailelere gitsek yatması kalkması dert , nazlıda değilim ama 2. Hamilelik bana zor geldi ilkinde hiç böyle değildim . Öle olunca gitmedik birazda abarttık tmm dediler ama sonra şileye kaçtık 😬 biraz bozuldular ama ben hamileyim kimse bana kırılmasın 😅
Okuyorum yazdıklarınızı son düzlüğe geldik kızlar 😬
Çok heyecanlıyım kızım zor bebekti umarım bu kolay olur uyumayı sever 🫠🫠

Bence hamileler sıcağı +1-2 derece fazla hissediyor.

Ben de tam iyileşemedim ya, eşim bıdı bıdı konuşuyor. Tshirtle yatıyorsun. Yok cam açık uyuyorsun. Çorapsız dolaşıyorsun. Tabi iyileşemezsin. :olamaz:
Akıll verme rahat verrr diyorum ben eşim biraz fazla konuşunca ahshjsjsjsjs

ya da bana dokanmayın pisikolojim bozuktur diyip geçiyorum videodaki dayı gibi 😀

Herkesin kurban bayramı mübarek olsun güzel tospik anneler ben 4-5 gündür gelemedim ancak okudum yazılanları. Şeker diyetinden beri hiç kilo almadım ama bebiş hala önde gidiyor şekerim de yükselmiyo elhamdülillah galiba perinatoloji yolu gözüktü bize.son günlerimizi sağlıkla stressiz bir şekilde atlatıp yavrularımız kucağımızda yazalım inşallah buraya

Kızlar selam.. günaydın iyi bayramlar tekrar hepinize. Benim bir sorum olacak, bebişe philips aventin silikon olan Biberon ve emziklerinden aldım. Doğum öncesi sterilize edip hastane çantama eklemek istiyorum. Kaynatsam mı yıkasam mı sıcak suda mı bekletsem nasıl yapsam bilemedim özellikle ikinci çocuk annelerinin ya da bu işlemi yapmış annelerin önerilerini bekler gözlerinizden öperim 😀

Hayatımda bir daha bu kadar keyifli çamaşır asamam muhtemelen 😂

Eklentiler

• IMG_1013.webp
    IMG_1013.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 57
Back
X