- 24 Temmuz 2024
- 1.397
- 3.451
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #20.241
Geçti sayılır az daha dayanalım ❤Dur şimdi bayram falan bı geçsin dogurmadan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçti sayılır az daha dayanalım ❤Dur şimdi bayram falan bı geçsin dogurmadan![]()
Ay bunlar ne??? bunlarrrrr ne tatlı cicilerHayatımda bir daha bu kadar keyifli çamaşır asamam muhtemelen![]()
Adamlara bayramlarda tatlı yedirmeyin benimki de yokladı ama kocaman bi hayır alınca döndü uyuyor şimdiBenimkide bir alem yaa iyice baci kardeş olduk diyor tövbeler olsun ben nefes almaya calisiyorum adamın derdine bak .surekli off diyormusum bide ben ne dediğimi biliyormuyumbugun park besigi kurduk bizde ogluslarimla hala inanamıyorum bana saka gibi geliyor dogurana kadar idrak edemiyorum ben
![]()
Herkesin kurban bayramı mübarek olsun güzel tospik anneler ben 4-5 gündür gelemedim ancak okudum yazılanları. Şeker diyetinden beri hiç kilo almadım ama bebiş hala önde gidiyor şekerim de yükselmiyo elhamdülillah galiba perinatoloji yolu gözüktü bize.son günlerimizi sağlıkla stressiz bir şekilde atlatıp yavrularımız kucağımızda yazalım inşallah
Ben deneyimli değilim ama yorumları okuyarak bunu aldım bakalımmSevgili deneyimli anneler, temiz içerikli pişik kremi olarak ne önerirsiniz
Ben Bepantol pişik önleyici aldım iyi değil mi acabaBen deneyimli değilim ama yorumları okuyarak bunu aldım bakalımm
![]()
naturamisse Doğal Bebek Pişik Kremi Pişik Önleyici Besleyici Onarıcı Temiz Içerikli Bebek Bakım Kremi - Fiyatı, Yorumları
naturamisse Doğal Bebek Pişik Kremi Pişik Önleyici Besleyici Onarıcı Temiz Içerikli Bebek Bakım Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bacim yediğinden mi evde sıkıntıdan aklına o mu geliyor bilmiyorum beni goren insan Allahtan korkar aklina o gelmez ya ahahahhahahaAdamlara bayramlarda tatlı yedirmeyin benimki de yokladı ama kocaman bi hayır alınca döndü uyuyor şimdi![]()
AhahhahahahaBacim yediğinden mi evde sıkıntıdan aklına o mu geliyor bilmiyorum beni goren insan Allahtan korkar aklina o gelmez ya ahahahhahaha
TeşekkürlerBen deneyimli değilim ama yorumları okuyarak bunu aldım bakalımm
![]()
naturamisse Doğal Bebek Pişik Kremi Pişik Önleyici Besleyici Onarıcı Temiz Içerikli Bebek Bakım Kremi - Fiyatı, Yorumları
naturamisse Doğal Bebek Pişik Kremi Pişik Önleyici Besleyici Onarıcı Temiz Içerikli Bebek Bakım Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mustela ve Sudokrem aldımSevgili deneyimli anneler, temiz içerikli pişik kremi olarak ne önerirsiniz?
Ben Bepantol pişik önleyici aldım iyi değil mi acaba
Ben seni anlıyorum enişte bey kardeşim.Bacim yediğinden mi evde sıkıntıdan aklına o mu geliyor bilmiyorum beni goren insan Allahtan korkar aklina o gelmez ya ahahahhahaha
Ahahhaha bende yine gündüz yuksegimde aksama dermanım kalmiyor bide surekli akintim var korkuyorum enfeksiyon asla geçmiyor ki .ama doğuma yakin hizlandirmak icin enistenizi kullanabilirimBen seni anlıyorum enişte bey kardeşim.![]()
Hahahha lady yaaBen seni anlıyorum enişte bey kardeşim.![]()
Ahahhaha bende yine gündüz yuksegimde aksama dermanım kalmiyor bide surekli akintim var korkuyorum enfeksiyon asla geçmiyor ki .ama doğuma yakin hizlandirmak icin enistenizi kullanabilirimben iki bebemide 38 gibi dogurdum kizimi az daha erken bekliyorum nedense 37 gibi içimden öyle geçiyor
Bak bak. Zamanı geldiğinde adamı kötü emellerine alet edecekAhahhaha bende yine gündüz yuksegimde aksama dermanım kalmiyor bide surekli akintim var korkuyorum enfeksiyon asla geçmiyor ki .ama doğuma yakin hizlandirmak icin enistenizi kullanabilirimben iki bebemide 38 gibi dogurdum kizimi az daha erken bekliyorum nedense 37 gibi içimden öyle geçiyor
Gerçekten sinir oldum hamile olduğumuz halde daha rahat bir yere bile vermediler beni de kan alma birimindeyim oturmak benim için eziyet ayaklarım şişiyor biliyorsunuz ve göbeğim baskı yapıyor hep çocuklar geliyor kan vermek istemiyorlar tabi ki ve tekmelemeye başlıyorlar kendimi korumaya çalışıyorum yoğun oluyor sırtım ağrıyor benim de 5 hafta daha çalışıp çıkmayı düşünüyorum 37 hafta bekleyemeyeceğim 1 hafta da evde dinleneyimKendi çalıştığım hastanedeyim. Çalışabilir raporu almak için sekretere gittim. Kendi çalıştığım birim ile aralarında 6 kat var dünya kadar yol yürüdüm. Neyse raporu istedim. Tamam sisteme düştüm görürler dedi. Kâğıt olarak vermeniz de gerekiyor diye biliyorum dedim. Gerek yok sistemden görürler dedi. Siz yine de verseniz tekrar aşağı inip tekrar buraya çıkmak çok zor oluyor yürüyemiyorum dedim gerek yok dedi. Tekrar aşağı indim perişan bi şekilde. Dedile ki kağıt tabiki lazımneyse sinirlenmedim sakin bi şekilde tekrar çıktım. Kâğıt gerekiyormuş dedim. Aaa öyle miymiş o zaman öğleden sonra gel şimdi veremem dedi ve gönderdi beni. Geri geldim 6 kat aşağı
öğleden sonra da tekrar çıkacağım şimdi… Yani ben bu hastanede personelim kızlar. Bana böyle olan size neler yapmaz