• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benimkide bir alem yaa iyice baci kardeş olduk diyor tövbeler olsun ben nefes almaya calisiyorum adamın derdine bak .surekli off diyormusum bide ben ne dediğimi biliyormuyum🥲 bugun park besigi kurduk bizde ogluslarimla hala inanamıyorum bana saka gibi geliyor dogurana kadar idrak edemiyorum ben😅😂
Adamlara bayramlarda tatlı yedirmeyin benimki de yokladı ama kocaman bi hayır alınca döndü uyuyor şimdi 😀

Herkesin kurban bayramı mübarek olsun güzel tospik anneler ben 4-5 gündür gelemedim ancak okudum yazılanları. Şeker diyetinden beri hiç kilo almadım ama bebiş hala önde gidiyor şekerim de yükselmiyo elhamdülillah galiba perinatoloji yolu gözüktü bize.son günlerimizi sağlıkla stressiz bir şekilde atlatıp yavrularımız kucağımızda yazalım inşallah

Ben de aynı durumdayım. Kilo almıyorum. Şeker de düzgün seyrediyor. Zaten ölçmeyi bıraktım. (Az önce muz yemiş olmamla alakası yok :p ) Yine de tombul bebeğim, anasına benziyor zaar der geçerim :-) Dr gerek görmezse daha Perinatolojiye gitmeyi düşünmüyorum.

Sevgili deneyimli anneler, temiz içerikli pişik kremi olarak ne önerirsiniz
Ben deneyimli değilim ama yorumları okuyarak bunu aldım bakalımm ☺️

Ben seni anlıyorum enişte bey kardeşim. :eek::oops:
Ahahhaha bende yine gündüz yuksegimde aksama dermanım kalmiyor bide surekli akintim var korkuyorum enfeksiyon asla geçmiyor ki .ama doğuma yakin hizlandirmak icin enistenizi kullanabilirim 😂😂ben iki bebemide 38 gibi dogurdum kizimi az daha erken bekliyorum nedense 37 gibi içimden öyle geçiyor

Ahahhaha bende yine gündüz yuksegimde aksama dermanım kalmiyor bide surekli akintim var korkuyorum enfeksiyon asla geçmiyor ki .ama doğuma yakin hizlandirmak icin enistenizi kullanabilirim 😂😂ben iki bebemide 38 gibi dogurdum kizimi az daha erken bekliyorum nedense 37 gibi içimden öyle geçiyor

Masum emellerine alet edebilirsin bu kutsal bir görev sonuçta 😂😂

Bak bak. Zamanı geldiğinde adamı kötü emellerine alet edecek :-)

Açıkçası ben de aynı şeyleri düşünüyorum :KK8: ama adamım kaçıyor. :KK70:Dünya tersine dönmüş kardeş :KK14:

Kendi çalıştığım hastanedeyim. Çalışabilir raporu almak için sekretere gittim. Kendi çalıştığım birim ile aralarında 6 kat var dünya kadar yol yürüdüm. Neyse raporu istedim. Tamam sisteme düştüm görürler dedi. Kâğıt olarak vermeniz de gerekiyor diye biliyorum dedim. Gerek yok sistemden görürler dedi. Siz yine de verseniz tekrar aşağı inip tekrar buraya çıkmak çok zor oluyor yürüyemiyorum dedim gerek yok dedi. Tekrar aşağı indim perişan bi şekilde. Dedile ki kağıt tabiki lazım 😔 neyse sinirlenmedim sakin bi şekilde tekrar çıktım. Kâğıt gerekiyormuş dedim. Aaa öyle miymiş o zaman öğleden sonra gel şimdi veremem dedi ve gönderdi beni. Geri geldim 6 kat aşağı 😔 öğleden sonra da tekrar çıkacağım şimdi… Yani ben bu hastanede personelim kızlar. Bana böyle olan size neler yapmaz
Gerçekten sinir oldum hamile olduğumuz halde daha rahat bir yere bile vermediler beni de kan alma birimindeyim oturmak benim için eziyet ayaklarım şişiyor biliyorsunuz ve göbeğim baskı yapıyor hep çocuklar geliyor kan vermek istemiyorlar tabi ki ve tekmelemeye başlıyorlar kendimi korumaya çalışıyorum yoğun oluyor sırtım ağrıyor benim de 5 hafta daha çalışıp çıkmayı düşünüyorum 37 hafta bekleyemeyeceğim 1 hafta da evde dinleneyim

Back
X