• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben de tam doktor ne dedi diyecektim eklemişsin 🥰 doktorunu bulmana çok sevindim. İnşallah mutlu olursun doktorundan kuzucum. Artık son haftalarda bebeğin kafası kanala doğru ilerlediği için doğru ölçüm yapmak çok zor oluyormuş muhtemelen hepimizin böyle çıkacak🥰
Dr da öyle bi şey dedi. Doğum kanalına yaklaştığı için konumu da uygun değil ölçüm çok sıhhatli olmuyor. O yüzden geriliği çok ciddiye almıyorum dedi.

Öne doğru eğildim sevmiyor vurdu bir iki, yüz yukarı yatınca da sevmiyor ona tepki vermedi, yeri darda sabah fır fır oynuyordu ara ara yapıyor bu hareketsiz kalma oyununu hiç sevmiyorum, rutini sürekli hareket, o yüzden hareketsizlik gözümde büyüyor lady peacock lady peacock Umutvari Umutvari
Senin haftanda büyük ya o yüzden son haftalara yaklaşınca hareketler azalıyormuş. Bebişin yeri yok annesi napsın 😔 sen yine kontrollü git tabi akşama kadar yine hareket olmazda o zaman bi görünürsün doktora. Bi de göbek deliğiçevresine parmağınla yuvarlak çiz 5-6 tur/ sonra da göbek deliğine bir kaç sefer parmağınla dokun çek. Bizimkinin en sevdiği ya da sevmediği hareketler bunlar. Hemen tepki veriyor bunlara

Benim de sancı çıkmıyor genelde niye rahatsız oldu ki doktor , bu doktorlara da bısey beğendiremiyoruz sancı çıksa bi dert cıkmasa baska dert 😀

36+0 da çıkmayabilir zaten içerde ne kadar çok kalırsa gelişimi açısından vaktini beklerse o kadar iyi olur
Anlamıyorum bazen bu doktorlar ne düşünüyor
Ben son günlerde hareketleri çok hafif naif hareket ediyor dedim oyüzden tedirgin olmuş.
Bazen bebekler strese girebiliyor dedi, hareketlerinden endişe ettiğin zaman gel nst çektir dedi.

Haftasının önünde dedi ama ben inanmıyorum ölçümlerine , geçen hafta iyi bir perinatologa gitmiştim referansım odur :D
36+0 dayım, kan- idrar- ekg istedi , haftaya geldiğinde anestezi doktroru ile görüş dedi. Şükür sonuçlarım normal çıktı, akıntımdan dolayı enfeksiyon bekliyordum ama yok şükür :dua:
Ay sonunda izindeymiş ya 38+3(26 haziran ) / yada 39+3 (3 temmuz ) de alabiliriz dedi, arada gelirse gönül rahatlığı ile emanet edeceğim doktor var dedi oda gece gündüz geliyor dedi. Doktor işi değilde temmuz sıcaklarına bakması beni tedirgim ediyor. Bir yandan tarih fln diyince heyecanlandık Geçen sefer bugünde doğmadı gece belki , gecede doğmadı sabaha belki doğar doğar derken doktor 41 de istersen yarın alalım demişti şoku atlatamadan doğum olmuştu :D

Doğumumu yaptıracak muhtemel dr muayenesinden çıktım.

Bebek 3180 gr. Diyete rağmen yine bel çevresi önde. Ama kızımın da doğum kilosu yüksek old için normal gördü. Baş çevresi bir hafta geride, ama önemli değil dedi. Rahim ağzı uzunluğu 31 mm. Boy 48 cm civarı.
Bi aksilik olmazsa 39. Haftada sezaryeni uygun görüyorum dedi. 30 Haziran ı zikretti. Hayırlısı 😊

Su an nst deyim. Eki Görüntüle 3602868

İns buna sancın var, yatış gerek demez.

Düzenleme: Haftaya kontrole gel dedi. Çıkıyorum
Maşallah 🧿 hayalimdeki kilo ya 3100-3200 doğsa havalara uçarım ❤️ sancı düzenli gibi geldi inş sorun yoktur
Kızlar haftaya randevu aldım 19. Haziran. Kontrol muayenesi oluyor di mi? Bi daha ücret vermek istemem.
Evet 10 gün içinde para vermeden kontrol muayenesi olursun leydiciğim
Canım maşallah çok güzel büyümüş nst için ne dedi doktor bu arada

Nasıl geçti çatı muayenesi canım açıklık muayenesi gibi hızlı mı yoksa biraz bakıyor mu içeriye doğru

Ay cok tatlışmış ben babalar günü hediyesini olarak bebiş veriyorum daha napiyim
Benim muayenemi ebe yaptı, nasıl geçtiği hakkında konuşmak istemiyorum alttan muayeneler beni çok zorluyor 🥺 sadece çatı değil açılma vs hepsini kontrol etti rahim yumuşamasını vs. Hepsini elle kontrol etti cihazla değil. Bu kadar söyleyebilirim 🙊 benim nstde biraz sancım çıktı ama çok büyük değilmiş.

Canlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🌺 etiketlemeyi gözden kaçırdıklarım olabilir. Özeldeki doktordan çıktım biraz önce. Hacettepe bpd yi iki hafta geride ölçmüştü. Kendi doktorum 1 hafta geride ölçtü. Ama AC normal dedi. Bi sorun teşkil edebilmesi için 4 hafta geride olmadı lazım dedi. Ayrıca senin kafan küçücük zaten bu çocuğun kafası bir hafta önde olsa ya niye bir hafta önde diye endişe ederdim o yüzden beni korkutan en ufak bir şey yok dedi. Dr, cihaz, bebişin duruşu hepsi birer etken ölçümlerde dedi. Dün hacettepede kilosu 1800 çıkmıştı. Bugün tam bir 2045 gr çıktı. Plesenta aşağıda olduğu için artık doğumun hacettepede olması kesinleşti. Ben doktorunun yerinde olsam 38. Haftadan önce sezaryen randevusu vermem diye de ekledi. 35 demişlerdi 38 e çıktı çok şükür 🥰 bi de yüzünü görmek için çok çabaladık doktor en son baya dürttü. Çocuğum da doktorumuza el hareketi çekti annesinin minik kuzusu 🤣
Ayyyy hadi gözün aydın bak kötü birşey yok kuzummm

Bebek 3180 gr. Diyete rağmen yine bel çevresi önde. Ama kızımın da doğum kilosu yüksek old için normal gördü. Baş çevresi bir hafta geride, ama önemli değil dedi. Rahim ağzı uzunluğu 31 mm. Boy 48 cm civarı.
Bi aksilik olmazsa 39. Haftada sezaryeni uygun görüyorum dedi. 30 Haziran ı zikretti. Hayırlısı 😊

Oyy maşallah miniğine 39da alıraa baya 4e yakın doğar artık🤩🤩🤩
Evet düzensiz sancılarını var ama helal olsun doktoruna iyi bekliyor genelde 38+larda alıyorlar sezeryana
Ben de kontrolden çıktım. Bugün 32+1’deyiz. Bebişi 1875 gram, 42.90 cm ölçtüler. Bu özel doktorumdu perinatolog değildi kendisiyle muhtemelen son randevumuzu yaptık. İki hafta önce hastaneye yattığımda hiçbir faydası olmadı bana çünkü :) biraz minyon gibi dedi gelişim geriliği değil de dedi. Biraz et ye dedi bana da normal geldi ölçümleri aslında bilemedim.
Ohh maşallah 😍
Benim oğlum haftası hep geriden geldi 40.haftada minik ama sağlıklı doğdu çok şükür doktorum da hep yapısal minyon çok sağlıklı demişti öyle oldu endişelenip stres yapma minyon da olabilir protein ağırlıklı beslen gerisini bebişine bırak🫠
Offf bu hareketsizliklere sinir oluyorum sürekli folklör modunda olan çocuk hareketsiz durunca benim bütün sinirlerim boşalıyor. Ne oldu gene şimdi sabah hareket vardi iki saat uyudum kalktım dön dön birşey yok, sevmediği bütün hareketleri denedim yok
Hemen insanı strese sokuyor bu minişler

Kızlar herşey normal dedi haftasıyla uyumlu suyu vs kılosu 2600 normal dedi özele gitsem muhtemelen 200-300gram daha yüksek söylerdi 😂 nst ye bağlandım bi bakarmısınıx ben musayt olunca okuycam mesajlarınızı

Eklentiler

• 1000079754.webp
    1000079754.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar herşey normal dedi haftasıyla uyumlu suyu vs kılosu 2600 normal dedi özele gitsem muhtemelen 200-300gram daha yüksek söylerdi 😂 nst ye bağlandım bi bakarmısınıx ben musayt olunca okuycam mesajlarınızı
Maşallah 🧿
Nst de Süper. Sancı yok :KK51:

Hadi gözün aydın Lady

Oyyy bir haziran tarihi daha 😍😍
Seninde az kaldı kız sizleri duyunca bende heyecanlanıyorum 😄
Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin bol bol dinlen 🥰
😀😀valla temmuz başı olanlar bence zaten haziran da böyle böyle döküleceğiz gibi geliyor bana😁

Amin amin inşallah canım çok sağol🥰❤️❤️

Kuzum bizleri de haberdar et. Az daha beklesin inş bebişin. Dualarımız seninle 🙏🏻

Grubumuzun temizlik perisi konuştu 🤣

Çıksa bi dert çıkmasa bi dert gerçekten 🤣 ne güzel işte mis gibi

Hayrolsun inşallah ne güzel rüyaymış yaaa 🥰🥰 artık böyle bebek ve doğum rüyaları görüp duracağız sanırım 🤣

Benim eşimde üni de öğrenci evinde kaldı. Sonrasında evlenmeden önce de tek başına yaşıyordu. Bi de lisedeyken kayınvalidem bi rahatsızlık geçirmiş bir yıl kolunu kullanması yasakmış. O da aşırı titizdir. Her şeyi eşime yaptırmış. Eşim o yüzden bi şey yapınca bazen benden iyi yapıyor maşallah 🤣 yemeyi de çok sevdiği için yemek yapmayı da çok seviyor. Hamdolsun hamilelikte en yüzümü güldüren şey eşim oldu 🤣

Ben de tam doktor ne dedi diyecektim eklemişsin 🥰 doktorunu bulmana çok sevindim. İnşallah mutlu olursun doktorundan kuzucum. Artık son haftalarda bebeğin kafası kanala doğru ilerlediği için doğru ölçüm yapmak çok zor oluyormuş muhtemelen hepimizin böyle çıkacak🥰

Kuzum ben sırt üstü yatıp dizlerimi büküp bacak bacak üstüne atınca bebiş hiç sevmiyor hemen bi tane vuruyor bi denesene

Ay resmen artık yavaş yavaş sonra mı yaklaşıyoruz noluyor günler belli olmaya başladı 🤣 resmen heyecanla okudum tüm mesajlarıııı

İnşallah kuzucummmm inşallah 🥰
Ahhh evet finale doğru adım adım gidiyoruz yaaa😍😍 hepimiz sağlıkla,kolaylıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah ❤️ bana şimdi zamanda geçmez tarihi böyle erken öğrenmekte zor 😂

Dr da öyle bi şey dedi. Doğum kanalına yaklaştığı için konumu da uygun değil ölçüm çok sıhhatli olmuyor. O yüzden geriliği çok ciddiye almıyorum dedi.
Bu arada Benimde geçen gittiğimde kilosu 3 tü hala 3 bence de doğru ölçüm olmuyor çünkü iyice aşağıda ve hep kilosunu söylerdi bu sefer yorum yapmadı. Olumsuz bir durum olsa söyleyeceğini düşünüyorum ki zaten +- 400 gr fark yazıyor yanında da

😀😀valla temmuz başı olanlar bence zaten haziran da böyle böyle döküleceğiz gibi geliyor bana😁

Amin amin inşallah canım çok sağol🥰❤️❤️
Bencede öyle olacak 😂😂benim ki normal olacak büyük ihtimal ne zaman geleceği hiç belli olmaz temmuza kadar da gider belki 😂
Hayırlı doğumlar olsun hepimiz için 🤲🏻❤️🥰

Bencede öyle olacak 😂😂benim ki normal olacak büyük ihtimal ne zaman geleceği hiç belli olmaz temmuza kadar da gider belki 😂
Hayırlı doğumlar olsun hepimiz için 🤲🏻❤️🥰
Ayyy senin ki daha heyecanlı ya😀😀 o zaman sana bir avazda kolaylıkla olan bir doğum diliyorum arkadaşım pırttt diye çıksın gelsin 😁😁

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🫠
Kızlar geldim bende anca müsait olabildim ☺️
Çok şükür nst güzel çıktı. Sancı vs yok :)
Bugün 36+3üm.
Bebek önde olduğu için haftaya geldiğinde doğum şekline karar verelim dedi ama %90 sezaryen olacak gibi :)
Hayırlısı bakalım 💖

Kızlar geldim bende anca müsait olabildim ☺️
Çok şükür nst güzel çıktı. Sancı vs yok :)
Bugün 36+3üm.
Bebek önde olduğu için haftaya geldiğinde doğum şekline karar verelim dedi ama %90 sezaryen olacak gibi :)
Hayırlısı bakalım 💖
Maşallah güzel haberler geliyor bugün :))
Desene arkamızdan geliyorsun sende hazirana bir doğum daha yazalım 😅😅

Back
X