2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Anladım canım ölçümler tamam hani bende kisayim benim boyum 1.53 falan hani o civarlarda ama detaylida kalple ilgili sorun yok dedi şimdi bunu diyo anlamadım bi de emin de değil yazdırdı sildirdi yazdırdı sildirdi yani amacı ne doktorun anlamadım

Ayyy ayın ikisinde de sağlık ocağı randevum var iyi denk geldi ebemle bir görüşelim teşekkür ederim

Emin olmadığı bir şey için canını sıkma bence canım. Sonuçta bu zamana kadar yoktu böyle bir şey. Hem özeldeki normal demedi mi

Kızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum

Kızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun

Günaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederim kendime geleyim anlatırım inşallah
Yaaa ard arda ne güzel doğumlar olmuş
Kızlar Rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla büyütün bebişlerinizi

Hepimize musmutlu güzel günler diliyorum
Temmuza giriş yaptık hayırlısıyla bakalım temmuz bebeleri ne zaman gelecek
Yarın kontrolüm var gittiğim gibi belki beni de doğuma alabilirler riskten dolayı biraz heyecan var ama tam ne olur durum bilmiyorum
Hepimiz için hayırlı doğumlar olsun kızçelerim

Sadece bir ben doğuramadım gibi hissedenler
Hanımlar hepinizi tebrik ederim saglıkla güzellikle büyütün
Ben bennn yeter artık doğurmak istiyorummm diye bagircam az kaldı. Yoruldum kız
Günaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederim kendime geleyim anlatırım inşallah
Canım benim maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah tamam kendine gelince fırsat bulunca yazarsın

Sabah güzel dileklerde bulunup tekrar uyudum ben Bugün uyuyabildiğim kadar uyuyacağım kalkmayacağım gerekirse akşama kadar yatacağım derken yarım saat önce depremle birlikte uyandım Bursa birazcık sallandı. Pek güzel bir giriş olmadı Temmuza ama inşallah devamı gelmez bakalım...

Kızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum

Kızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun

Gözünüz aydın, geçmiş olsun hepinize Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bebişleri

İstanbul’da sallandı canım bende koltuktaydım diyorum bebek mi oynatıyor beni daha neler bi baktım depremmiş
Dün akşamdan devam eden şiddetli baskı var sadece. 3 te doktora gidecem bakalım ne diyecek.
Allahım inşAllah kendi Gelir bebişin canım
evet sadece yapmayı hayal ediyorum o kadar sonra diğer tarafıma dönüp yatmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…