- 8 Mayıs 2024
- 192
- 520
- 23
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.261
Hadi gözün aydın Rabbim hayırlı evlat etsin şifa ile evinize dönün en kısa zamanda çok sevindimKızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
Anladım canım ölçümler tamam hani bende kisayim benim boyum 1.53 falan hani o civarlarda ama detaylida kalple ilgili sorun yok dedi şimdi bunu diyo anlamadım bi de emin de değil yazdırdı sildirdi yazdırdı sildirdi yani amacı ne doktorun anlamadımDün ne bereketli bir günmüş öyle. Haziranı kıl payı es geçmeyenler
Canım benim de bebiş ne zaman baş aşağı döndü ölçümler o zaman geriledi. Bence baş aşağı dönünde doğru ölçüm yapamıyorlar
Canımmm dualarımız seninlehayırlı şekilde gelsin inşallah
Canımın hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla büyütün inşallah. Hikayenizi dinlemek isteriz
Hayırlı uğurlu olsun kuzum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinmüsait olduğunda hikayeni dinleriz
Ayyy ayın ikisinde de sağlık ocağı randevum var iyi denk geldi ebemle bir görüşelim teşekkür ederimGözleriniz aydın kızlar, sağlıkla sihhatle analı babalı buyusunler
Ay dün ne bereketli gündü öylevalla ben kesin dışarda kalcam. Doğurana kadar herkes doğurmuş olacak kesin
Tkirkedi canım ben yapıyorum baş aşağı ve çok hareketlendi yeri açıldı. Yıllardır yapıyor insanlar bu hareketleri bebekleri döndürmek için. Yer de değiştirdi henüz baş aşağı dönmedi ama yer değiştirmesi bile beni motive etti. Doktorlar doğal doğumla ilgili eğitim almıyorlar biliyor muydunuz? O yüzden onunla ilgili çok bilgileri yok. Onların öğrendikleri şeyler bir doğuma nasıl mudehale edilir. O yüzden bir ebe ile görüşebilir sen o da seni yönlendirir canım. Biz elimizden geleni yapalım da Bebek dönmek istemiyoraa yine dönmez zaten artık yapacak bir şey yoktu deriz
Emin olmadığı bir şey için canını sıkma bence canım. Sonuçta bu zamana kadar yoktu böyle bir şey. Hem özeldeki normal demedi miAnladım canım ölçümler tamam hani bende kisayim benim boyum 1.53 falan hani o civarlarda ama detaylida kalple ilgili sorun yok dedi şimdi bunu diyo anlamadım bi de emin de değil yazdırdı sildirdi yazdırdı sildirdi yani amacı ne doktorun anlamadım
Gözünüz aydın. Sağlıcakla büyütün kuzunuzu.Günaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederimkendime geleyim anlatırım inşallah
Gözünüz aydın. Sağlıcakla büyütün kuzunuzu.Kızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
Sende durumlar nasıl canım ? Hala gelen yok galibaGözünüz aydın. Sağlıcakla büyütün kuzunuzu.
Gözünüz aydın. Sağlıcakla büyütün kuzunuzu.
Kızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Kızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
Yaaa ard arda ne güzel doğumlar olmuşGünaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederimkendime geleyim anlatırım inşallah
Ben bennnSadece bir ben doğuramadım gibi hissedenler
Hanımlar hepinizi tebrik ederim saglıkla güzellikle büyütün
Canım benim maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahGünaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederimkendime geleyim anlatırım inşallah
Dün akşamdan devam eden şiddetli baskı var sadece. 3 te doktora gidecem bakalım ne diyecek.Sende durumlar nasıl canım ? Hala gelen yok galiba
Hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla büyüsün sen nasılsın?Günaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederimkendime geleyim anlatırım inşallah
Normal dedi de işte insan ne olursa olsun panik yapıyor vallahi delirmek uzereydimEmin olmadığı bir şey için canını sıkma bence canım. Sonuçta bu zamana kadar yoktu böyle bir şey. Hem özeldeki normal demedi mi
Kızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Kızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
Günaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederimkendime geleyim anlatırım inşallah
İstanbul’da sallandı canım bende koltuktaydım diyorum bebek mi oynatıyor beni daha neler bi baktım depremmişSabah güzel dileklerde bulunup tekrar uyudum benBugün uyuyabildiğim kadar uyuyacağım kalkmayacağım gerekirse akşama kadar yatacağım derken yarım saat önce depremle birlikte uyandım Bursa birazcık sallandı. Pek güzel bir giriş olmadı Temmuza ama inşallah devamı gelmez bakalım...
Allahım inşAllah kendi Gelir bebişin canımDün akşamdan devam eden şiddetli baskı var sadece. 3 te doktora gidecem bakalım ne diyecek.
evet sadece yapmayı hayal ediyorum o kadarDünden bugün için bir sürü plan yaptım evde yapılacaklarla ilgili. Sabah erken uyanıp hepsini bi sıralamaya koydum. Gel gör ki kahvaltıdan beri yatıyorumbu son haftalarda ağırlaşıyorsun hiç bir şey yapasın gelmiyor diyenler ne kadar haklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?