- 25 Nisan 2021
- 3.211
- 6.550
- 108
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.281
İçinden geçen ne dileğin duan varsa kabul olsun canımGünaydın kızlar normalde 7 Haziran'da randevum vardı. Doktor tatile çıkmış.Bu iki oldu iptal edildiği valla sinirlerim kalktı. Neyse ben de bugüne aldım randevuyu öğleden sonra 3te randevum var doktora bir harita cizdircem nerde bu çocuğun kıçı başı ayaklari diye bir de kesin nst'ye bağlarlar beni.
Doguranlari girdukce ben heveslenmiyirum tedirgin oluyorum yaherhalde henüz hazır değilim istiyorum ki durabildigince dursuni içerde anne karnından mümkün olduğunca faydalansın.
O da benimle aynı fikirde mı olacak görecegiz. Benim son adet tarihine göre tahmini doğum tarihi 29 temmuz yumurtlamaya göre 1 Ağustos. Bakalım ağustos bebeği mi olacak temmuz mu? Benim gönlüm Ağustostan yana gerçi ben de ağustos bebegiyim ya o yüzden
Doktordan çıkınca yaz canım merak ederizDün akşamdan devam eden şiddetli baskı var sadece. 3 te doktora gidecem bakalım ne diyecek.
Zaten son haftalarda yapabildiğimiz tek şey "planlar"Dünden bugün için bir sürü plan yaptım evde yapılacaklarla ilgili. Sabah erken uyanıp hepsini bi sıralamaya koydum. Gel gör ki kahvaltıdan beri yatıyorumbu son haftalarda ağırlaşıyorsun hiç bir şey yapasın gelmiyor diyenler ne kadar haklıymış
Yattığınız bol bol uyuyabildiğiniz günlerin tadını çıkarınDünden bugün için bir sürü plan yaptım evde yapılacaklarla ilgili. Sabah erken uyanıp hepsini bi sıralamaya koydum. Gel gör ki kahvaltıdan beri yatıyorumbu son haftalarda ağırlaşıyorsun hiç bir şey yapasın gelmiyor diyenler ne kadar haklıymış
HahahaYattığınız bol bol uyuyabildiğiniz günlerin tadını çıkarınben bazen bugün dişimi fırçaladım mı en son ne zaman duş aldım bunları sorguluyorum
Ayy gerçekten bebeğin neresi nerde bende bunu merak ediyorum yaGünaydın kızlar normalde 7 Haziran'da randevum vardı. Doktor tatile çıkmış.Bu iki oldu iptal edildiği valla sinirlerim kalktı. Neyse ben de bugüne aldım randevuyu öğleden sonra 3te randevum var doktora bir harita cizdircem nerde bu çocuğun kıçı başı ayaklari diye bir de kesin nst'ye bağlarlar beni.
Doguranlari girdukce ben heveslenmiyirum tedirgin oluyorum yaherhalde henüz hazır değilim istiyorum ki durabildigince dursuni içerde anne karnından mümkün olduğunca faydalansın.
O da benimle aynı fikirde mı olacak görecegiz. Benim son adet tarihine göre tahmini doğum tarihi 29 temmuz yumurtlamaya göre 1 Ağustos. Bakalım ağustos bebeği mi olacak temmuz mu? Benim gönlüm Ağustostan yana gerçi ben de ağustos bebegiyim ya o yüzden
Yattığınız bol bol uyuyabildiğiniz günlerin tadını çıkarınben bazen bugün dişimi fırçaladım mı en son ne zaman duş aldım bunları sorguluyorum
Ya şu doktorların toksik tripleri beni koparıyo. Bi dihi bini gilmi i ziminKızlar şimdi devlet hastanesinden çıktım. Açıklık geçen seferle aynı. 2 cm açıklık Bebek çok geride dedi. Ultrasonda 41+2 hafta çıktık. Bebeğin suyu durumu iyi dr yatış verdi kabul etmedim çok kızdı bı daha bana gelme o zaman dedi. Birazdan özele gideceğim bakalım doktorum ne diyecek. Kafam çok karıştı
Kızlar şimdi devlet hastanesinden çıktım. Açıklık geçen seferle aynı. 2 cm açıklık Bebek çok geride dedi. Ultrasonda 41+2 hafta çıktık. Bebeğin suyu durumu iyi dr yatış verdi kabul etmedim çok kızdı bı daha bana gelme o zaman dedi. Birazdan özele gideceğim bakalım doktorum ne diyecek. Kafam çok karıştı
Oğlum böyleydi gazını cıkardı mı tekrar emmek isterdi, emince yine gaz olurdu. Doktor seni emzik bellemiş sen ona emzik ver dedi istemeye istemeye verdim o da tutmadıKızlar öncelikle doğum yapan tüüüm annelerimizi tebrik ediyorum, doğum için gün sayan annelerimiz için de sağlıkla evlatlarını kucaklarına alsınlar diye dualarıma katıyorum
Şimdi şöyle bir sorum olacak benim oğlan gazını memede çıkarıyo başka hiçbir şekilde yapmıyor ama bu da neredeyse tüm gün memede durma isteği var demek oluyor bu hep böyle mi olur yoksa bi yerde düzelir mi? Partim çıktı zaten yara bi de çekiştire çekiştire emmek isteyince daha fena oluyor.
Doyduğundan eminsen memeden çekebilirsin cnm. Yeterli çişli bez varsa gelişimi ilerliyorsa emdikten sonra uyuyorsa gibi gibi. Gaz emme refleksini tetikliyo emince gaz oluyo kısır döngü. Doyduğundan eminsen döngüyü kırabilirsin araya 1.5-2 saat koyabilirsin. Göğüslerininde dinlenmesi lazım yara olursa daha bi çıkmaza girersin. Şayet doymuyorsada yada sütün azsa her istediğinde ver mutlaka. Birde gaz çıkarırken korkma elini kubbe yap sert sert vur midesinin arkasına. Aşağıdan yukarı bi kaç defa sıvazla sonra bi kaç defa vur böyle böyle çıkana kadar devam et. Oğluşlar bi tık gazlı olabiliyo kızlara göre. Gazı çıkmazsada emme isteği devam eder. Gazını çıkarırken omzuna asar gibi yap bebeğini midesinde baskı olsun hafif ve ayaklarını karnına doğru çekmiş pozisyonda tut. Daha kolay çıkacaktır diye düşünüyorm. Bizde böyle çünkü.Kızlar öncelikle doğum yapan tüüüm annelerimizi tebrik ediyorum, doğum için gün sayan annelerimiz için de sağlıkla evlatlarını kucaklarına alsınlar diye dualarıma katıyorum
Şimdi şöyle bir sorum olacak benim oğlan gazını memede çıkarıyo başka hiçbir şekilde yapmıyor ama bu da neredeyse tüm gün memede durma isteği var demek oluyor bu hep böyle mi olur yoksa bi yerde düzelir mi? Partim çıktı zaten yara bi de çekiştire çekiştire emmek isteyince daha fena oluyor.
Git bakalım kendi doktorun ne diyecek en kötü suni sancıyla başlatırlar dogumuKızlar şimdi devlet hastanesinden çıktım. Açıklık geçen seferle aynı. 2 cm açıklık Bebek çok geride dedi. Ultrasonda 41+2 hafta çıktık. Bebeğin suyu durumu iyi dr yatış verdi kabul etmedim çok kızdı bı daha bana gelme o zaman dedi. Birazdan özele gideceğim bakalım doktorum ne diyecek. Kafam çok karıştı
Ayy hadi bi avazda inşaAllah. Güzel olumlu haberlerini bekliyoruzKızlar benim nişanım geldi az öncebelimde sancı hissettim küçük tuvaletim geldi gibi hissettim bir baktım camasirima gelmiş. Belimde hafif belli belirsiz sancılar var. İlkinde ertesi gün sıklaşmıştı. Bakalım ne zaman sıklaşır. Doktoruma haber vermedim daha artarsa vereceğim. Çünkü verirsem mutlaka gel bakalım şimdi diyecek benim de şuan gidebilecek halim yok. Yanımda çocuk eşim işte. Artık sıklaşırsa ona göre hareket edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?