2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Enazından Bir adım bu Rabbim kolaylaştırsın

Ozeldeki drun ne diyecek bakalım ona göre kafanda netleşir biseyler bizede yaz merakla bekliyorum
Yaa bı normal doğum daha geliyo ne güzel akşama gelir senin bebiş sağ sağlim kucağına al inşallah buralarada yaz ama hayırlı doğumlar diliyorum canim

Kendi isteğiyle gelsin diye istemenizi anlıyorum ama doktorun da bir bildiği vardır. Bir süre sonra bebek içerde kaldıkça risk artıyor, bu şekilde doktorla inatlaşılmamalı bence. Kakasını yapıp yerse çok büyük bir risk, içerde hareket alanı çok dar olduğu için sıkışıp kordonu vs dolayabilir. Ben bu riski almazdım şahsen zaten duracağı kadar durmuş içerde daha fazlasına gerek yok yine de siz bilirsiniz tabi

Kız daha 7 günlük ne ara bunları yapmayı öğrendi
Şuan öyleyiz ve çok yoruluyorum gerçekten
Benim meme ucum büyük olduğu için üstten hiç gazı yok hep bağırsak bu pırt yaptırır mı?? Çok denedik ama bi türlü kucakta yapmak istemiyo gazı katılır gibi ağlıyo sadece memede sakinleşiyo kısır döngü oldu gerçekten.

Memeden çekince de sinirleniyo ağzını sağa sola sallayıp hırsla meme arıyor yamyam gibi

O kadar hassas ki bi yerde acıdan uyuşuyo artık hissedemiyorum bile... Tam olarak dediğin gibi gaza kadar emiyo gaz çıkıyo yine emmek istiyor emzirme seansı 4 saate yakın sürdü dün artık ağlayacaktım. Emmiyo da oynuyo gibi daha çok

Ayyy ne heyecan verici hadi güzel haberlerle gel canım sancın sıklaşırsa beklemeden git
bize de haber ver mutlaka

İçinden geçen ne dileğin duan varsa kabul olsun canım
Canım benim çok teşekkür ederim

Ayyyy başlamış gibi hafif hafif ikinci çocuk rahatlığı böyle bi sey haydi hayırlısı canım zaten zamanın gelmiş haberlerini bekliyoruz
Canım bu süreç en yorucu süreçlerden biri. Bebekler sadece aç olduğu için rahatlamak için de memeye geliyorlar. Memede gaz çıkarması normal. Gaz çıkarması için kaslarının gevşemesi rahatlaması lazim. Memede rahatlıyor i yüzden gaz cikariyor. Anne sütü değil bağırsak gelişimleri tam yeterli dogmadiklarinicin gaz sorunu yaşıyor bebekler. Hiç kafanda sütüm gaz yapıyor diye düşünme çünkü her türlü bu gaz olacak. En azından emerek cikarabiliyirsa rahat çıkarsın. Evet çok yorucu ve zor ama geçecek emin ol

Ol

Ayy gerçekten bebeğin neresi nerde bende bunu merak ediyorum ya iyi haberlerini bekliyoruz kuzumm

deme öyle deme şimdi de uyuyamıyoruz ki
Ayyyy!

Güzel haberlerle geldim. Her şeyi haftasıyla uyumlu bir tek boyu bir hafta ilerde babası 189 ben 172yim genetik dedi

Veeee dönmüş baş aşağı yaptığım hareketler ise yaramış Tkirkedi canım bak ben bir hafta sadece sabahları baş aşağı durdum dönmüş bebek sen de dene bence o da 1 dakika yarım dakika kadar bir de pilates topunta pelvik tiltler yaptım ise yarıyor

Ayyyyy mükemmel haber canımmmmm çok mutlu oldum

Ayy hadi bi avazda inşaAllah. Güzel olumlu haberlerini bekliyoruz
Sağol canım amin inşallah
Enazından Bir adım bu Rabbim kolaylaştırsın
Sağol kuzum benim inşallah aminnn
Kız dur akşama gelmesin işlerim var sabah gelsin ne bileyim öğlen gelsin biraz panik oldum da.
Ayyy ne heyecan verici hadi güzel haberlerle gel canım sancın sıklaşırsa beklemeden git
bize de haber ver mutlaka
Tamam canım haber veririm. Hiç sorma elim ayağıma dolaştı resmen evin içinde panik halinde yapmam gereken işleri yapıyorum sıklasırsa giderim.
Sağol canım benim teşekkür ederim ayy rahattim ama beni bir panik aldı ne yapacağım hangi işi yapacagim diye etrafta koşturuyorum resmennn ilkinde ertesi gün sıklaştı bakalım bunda ne zaman sıklaşır

Ayyyyy mükemmel haber canımmmmm çok mutlu oldum
Ay canım sorma ben de hoplaya zıplaya geldim eve çok teşekkür ederim

Ay canım benim sakin ol derin nefes al her şey olacağına varır yoluna girer işler de bir şekilde hallolur bakalım bu belki bir tik daha erken hizlanabilir ikinci olduğu için hayırlısıyla gelsin inşallah

Hatta o dönemler kv ile altlı üstlük duruyordum kızım doymuyor mu acaba bu çocuk derdi annemlerde keza öyle sadece meme de uyurdu bıraktığın da feryat figan. Hem ağzından hem alttan gaz çıkardığı halde, gazını çıkarınca acıktığını mı sanıyordu bilmiyorum. Ama kolikmiş 8 aya kadar uğraştık.
Gerçi kendimiz veriyoruz cevabını diyosun ya daha 7 günlük diye o bu zamana kadar senin bedeninde yaşadı şimdi dünya ona cok yabancı sen ona oda kurdun yatak yaptın ama o bunları ne bilsin tek tanıdığı yer anne kokusu ay ilk cocuğumun cok hakkına girmişim hiç böyle düşünmüyordum o zamanlar

Hiç bir şey yapasın gelmiyor ama bir yandan da yapılacak çok iş var gibi hissedip tedirginlik yaşıyorsun. Ya da bi tek ben mi öyle hissediyorum ya
Halıları temizliğe vermeliyiz.. köpeğim aşırı aşırı dökmeye başladı tıraş ettirmeliyiz… robot süpürge almalıyız… hastane için depend, atıştırmalık,ufak tefek şeyler eklemem lazım… eşim aşure istiyor yapalım diyor o çıktı başıma şimdi yani durdukça çıkıyor bişeyler. Ev sürekli kirleniyor pür pak olmasını istiyorken sanki hep kirli kısmına denk gelecek doğumum gibi hissediyorum

Özeldeki doktorum haftaya salıya kadar bekleyelim dedi. Bir sorun yok şuan bebek iyi suyu iyi dedi. O vakite kadar gelmezse son artık gelirsin suni veririz dedi. 2 cm açıklıkla suni veremem yazık çok yıpranırsin dedi. Bol bol gez merdiven çik hiç durma yoruldum deme dedi öyle çıktık hastaneden. Bide bebeğe kilo aldirma dedi.

Aaaaaaaa hadi bakalım hayırlısı olsun kolaylıkla inşallah

Bencede erkek Bebek 10 gün geçebilir zaten seninkide erkekdi diye hatırlıyorum eğer herşeyi yerindeyse bebek iyiyse bekle canım benim Dr da suni sanciyla baslatabiliriz ama bebek de bı sıkıntı olursa demişti ama çevrem suni sancınin çok acılı ağrılı olduğunu söylüyor bende senin gibi bekliyorum kendinden gelmesini bol bol hurma ye yürüyüş yap dinlen bidaha devam et yapacak bişey yok gibi görünüyor canım hayırla çabucak dogurrusun inşallah

Dur dur koşturma bacım bu enerjiyi ikinmaya kullanırsın enerjini boşa harcama şuanda az bekle kocan gelsin o gelene kadar ufak tefek şeyler yap eşinle birlikte yaparsın gerisini ayy 2. Bide çabuk olur doğumun hayırla gelsin bebisin ama yorma kendini şuan

Kızın nasıl oldu ?? Şimdi heyecan dorukta nişan geldi her şey yolunda mı

Kitap gibi okuyup heyecanlanıyorum Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile

Kafam karışıyor ya kimisi sıcak kimisi soğuk kompres yapıyor göğsün rahatlaması için. Şiş göğüse sıcak basınca iniyor mu

Maşallah 41 kere perine masajı denemiş miydin? Pilates hocam sürekli soruyor yaptın mı diye ben de henüz çekiniyorum o dokunmalı masajlar tedirgin ediyor. Ama diğeri egzersizleri yapıyorum

Doktor haklı bile olsa kızması trip atmadı nedir ya? Özeldeki daha anlayışlıdır umarım. Siz yine temkinli olun son günler neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…