2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ahahaho heyecan bir başka oluyor tabi
Yeter doğuralım dedin işaret geldi sana bizden önce
Hadi bakalım doğur sağlılacakla inşallah

Canım doğum yapan kızlar şimdi gelelim asıl meselesimize sütleriniz ne alemde göğüs ucum yok silikon uç kullanıyorum onunla daha kolay alıyor ama 20 şer dakika her iki göğüsü sağıyorum 2 ml süt çıkıyor hatta süt değil kolostrom çıkıyor mama aldım bugün eve gelince bi kere onu verdik

Maşallah 41 kere perine masajı denemiş miydin? Pilates hocam sürekli soruyor yaptın mı diye ben de henüz çekiniyorum o dokunmalı masajlar tedirgin ediyor. Ama diğeri egzersizleri yapıyorum

Ay sağol canım ben oğlumda yapmıştım, yani kocama yaptirdim şimdi 37+ larda başlarım. Biraz daha bekleyeyim istiyorum

Perine kaslarını esnettigi için yırtık ve kesi riskini azaltiyor o yüzden şifa niyetine diye düşün

İşe yaramış mıydı, kesisiz oldu mu gerçekten? Bir de yağ ile mi yağsız mı yapmıştınız? Ben de düşünüyorum da henüz başlamadım

Doktor haklı bile olsa kızması trip atmadı nedir ya? Özeldeki daha anlayışlıdır umarım. Siz yine temkinli olun son günler neticede
Özeldeki doktorum şaşırdı yani niye öyle yapmış ki 2 cm e suni sanci verilir mi ki dedi. Önümüzdeki hafta bugüne kadar bekleyelim gozlemli bir şekilde dedi. İçimiz rahatladi en azindan.

Özeldeki doktorum haftaya bugüne kadar bekleyelim bir sorun görmüyorum dedi.

Hayırlısı olsun canım ihmal etme takip et durumunu ona göre Dr gidersin bu arada nişan nasıl bişey tarif edermisin

Emzirme eğitiminde yanlış hatırlamıyorsam 1/3silikon uç, 2/3 memeyle besleyebilirsiniz yara durumunda demislerdi. Oynadığı zamanlar öyle yapılabilir belki
Tecrübeli anneler aydınlatırsanız seviniriz

Bence temmuz öyle hissediyorum
Benimde bugün kontrolüm vardı bebek baş aşağı pozisyondaydı her şey yolunda ama baskı hissim var dedim normal dedi, haftada bir nstye giriyorum bende. Ve normal doğurur muyum dedim gidişatımız o yönde dedi ay bilmiyorum heyecanlıyım yapabilir miyim biraz korkuyorum.. ama işin ucunda kavuşmak var diyorum hepimizin süreçleri güzel geçsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

Hayırlısı olsun canım ihmal etme takip et durumunu ona göre Dr gidersin bu arada nişan nasıl bişey tarif edermisin
Canım nişan yoğun mukus ile karışık kiminde kahverengii kiminde kanlı akıntı diyebiliriz kiminde ise sadece turuncuya yakın mukus gibi bi şey geliyor buna rahim tıkalı diyorlar herkeste gelmiyor doğumun yaklaştığının göstergesi sayılıyor ama bu da göreceli gelen kişi kimi zaman 2 hafta doğurmuyor kimisi 2 saat sonra doğum başlıyor yani aslında çok göreceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…