- 8 Kasım 2024
- 1.081
- 3.467
- 48
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.321
AhahahSağol canım amin inşallah
Sağol kuzum benim inşallah aminnn
Kız dur akşama gelmesin işlerim var sabah gelsin ne bileyim öğlen gelsinbiraz panik oldum da.
Tamam canım haber veririm. Hiç sorma elim ayağıma dolaştı resmenevin içinde panik halinde yapmam gereken işleri yapıyorum sıklasırsa giderim.
Sağol canım benim teşekkür ederimayy rahattim ama beni bir panik aldı ne yapacağım hangi işi yapacagim diye etrafta koşturuyorum resmennn ilkinde ertesi gün sıklaştı bakalım bunda ne zaman sıklaşır
Hepimiz inşşş bende cuma istiyorum bakalımAhahaho heyecan bir başka oluyor tabi
Yeter doğuralım dedin işaret geldi sana bizden önce
Hadi bakalım doğur sağlılacakla inşallah
Amin inşallah kuzumHepimiz inşşş bende cuma istiyorum bakalım
Maşallah 41 kereperine masajı denemiş miydin? Pilates hocam sürekli soruyor yaptın mı diye ben de henüz çekiniyorum o dokunmalı masajlar tedirgin ediyor. Ama diğeri egzersizleri yapıyorum
Ay kız haber ver öyle doğur beni doğuma alıyorlar de öbür türlü insan çok merak ediyorAmin inşallah kuzum
Hadi inşallah cuma günü de senden gelsin
Bende yarına hastaneye gideceğim benden haber gelmezse bilin ki doğurdum
İşe yaramış mıydı, kesisiz oldu mu gerçekten? Bir de yağ ile mi yağsız mı yapmıştınız? Ben de düşünüyorum da henüz başlamadımAy sağol canımben oğlumda yapmıştım, yani kocama yaptirdim şimdi 37+ larda başlarım. Biraz daha bekleyeyim istiyorum
Perine kaslarını esnettigi için yırtık ve kesi riskini azaltiyor o yüzden şifa niyetine diye düşün
Var var olmaz mı yine de çoğunluk sonlardaİlk olarak doğum yapan arkadaşları tebrik ederim herkes iyidir umarım bebişlere sağlıklıdırbenim gibi 35. Haftalarda olanlar var mı yoksa herkes son dönemde mi bunu merak ettim
Özeldeki doktorum şaşırdı yani niye öyle yapmış ki 2 cm e suni sanci verilir mi ki dedi. Önümüzdeki hafta bugüne kadar bekleyelim gozlemli bir şekilde dedi. İçimiz rahatladi en azindan.Doktor haklı bile olsa kızması trip atmadı nedir ya? Özeldeki daha anlayışlıdır umarım. Siz yine temkinli olun son günler neticede
Ben 35+4’teyimİlk olarak doğum yapan arkadaşları tebrik ederim herkes iyidir umarım bebişlere sağlıklıdırbenim gibi 35. Haftalarda olanlar var mı yoksa herkes son dönemde mi bunu merak ettim
Özeldeki doktorum haftaya bugüne kadar bekleyelim bir sorun görmüyorum dedi.Kendi isteğiyle gelsin diye istemenizi anlıyorum ama doktorun da bir bildiği vardır. Bir süre sonra bebek içerde kaldıkça risk artıyor, bu şekilde doktorla inatlaşılmamalı bence. Kakasını yapıp yerse çok büyük bir risk, içerde hareket alanı çok dar olduğu için sıkışıp kordonu vs dolayabilir. Ben bu riski almazdım şahsen zaten duracağı kadar durmuş içerde daha fazlasına gerek yok yine de siz bilirsiniz tabi
Hayırlısı olsun canım ihmal etme takip et durumunu ona göre Dr gidersin bu arada nişan nasıl bişey tarif edermisinKızlar benim nişanım geldi az öncebelimde sancı hissettim küçük tuvaletim geldi gibi hissettim bir baktım camasirima gelmiş. Belimde hafif belli belirsiz sancılar var. İlkinde ertesi gün sıklaşmıştı. Bakalım ne zaman sıklaşır. Doktoruma haber vermedim daha artarsa vereceğim. Çünkü verirsem mutlaka gel bakalım şimdi diyecek benim de şuan gidebilecek halim yok. Yanımda çocuk eşim işte. Artık sıklaşırsa ona göre hareket edeceğim
Asıl sende durumlar nasıl kızSende durumlar nasıl canım ? Hala gelen yok galiba
Emzirme eğitiminde yanlış hatırlamıyorsam 1/3silikon uç, 2/3 memeyle besleyebilirsiniz yara durumunda demislerdi. Oynadığı zamanlar öyle yapılabilir belkiKız daha 7 günlük ne ara bunları yapmayı öğrendi
Şuan öyleyiz ve çok yoruluyorum gerçekten
Benim meme ucum büyük olduğu için üstten hiç gazı yok hep bağırsak bu pırt yaptırır mı?? Çok denedik ama bi türlü kucakta yapmak istemiyo gazı katılır gibi ağlıyo sadece memede sakinleşiyo kısır döngü oldu gerçekten.
Memeden çekince de sinirleniyo ağzını sağa sola sallayıp hırsla meme arıyor yamyam gibi
O kadar hassas ki bi yerde acıdan uyuşuyo artık hissedemiyorum bile... Tam olarak dediğin gibi gaza kadar emiyo gaz çıkıyo yine emmek istiyor emzirme seansı 4 saate yakın sürdü dün artık ağlayacaktım. Emmiyo da oynuyo gibi daha çok
Bence temmuz öyle hissediyorumGünaydın kızlar normalde 7 Haziran'da randevum vardı. Doktor tatile çıkmış.Bu iki oldu iptal edildiği valla sinirlerim kalktı. Neyse ben de bugüne aldım randevuyu öğleden sonra 3te randevum var doktora bir harita cizdircem nerde bu çocuğun kıçı başı ayaklari diye bir de kesin nst'ye bağlarlar beni.
Doguranlari girdukce ben heveslenmiyirum tedirgin oluyorum yaherhalde henüz hazır değilim istiyorum ki durabildigince dursuni içerde anne karnından mümkün olduğunca faydalansın.
O da benimle aynı fikirde mı olacak görecegiz. Benim son adet tarihine göre tahmini doğum tarihi 29 temmuz yumurtlamaya göre 1 Ağustos. Bakalım ağustos bebeği mi olacak temmuz mu? Benim gönlüm Ağustostan yana gerçi ben de ağustos bebegiyim ya o yüzden
Yapıldı aşkım geçen hafta cuma parmakladılar beniAsıl sende durumlar nasıl kızçatı muayenesi yapıldı mı ve ne zaman yapılıyor
Canım nişan yoğun mukus ile karışık kiminde kahverengii kiminde kanlı akıntı diyebiliriz kiminde ise sadece turuncuya yakın mukus gibi bi şey geliyor buna rahim tıkalı diyorlar herkeste gelmiyor doğumun yaklaştığının göstergesi sayılıyor ama bu da göreceli gelen kişi kimi zaman 2 hafta doğurmuyor kimisi 2 saat sonra doğum başlıyor yani aslında çok göreceliHayırlısı olsun canım ihmal etme takip et durumunu ona göre Dr gidersin bu arada nişan nasıl bişey tarif edermisin
38de mi başlıyor buYapıldı aşkım geçen hafta cuma parmakladılar beni
Bende cuma günü istiyorum hadi bakalım Elele verip cuma dogururmuyuzHepimiz inşşş bende cuma istiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?