2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sen son zamanlarda sezeryan dememişsin o yüzden normal gibi düşünüyor heralde seni. 39da gitmene rağmen 40da açılmana bakarız demiş sana. Bana da sezeryan dediğim halde 40ı bekleriz dedi de bilmiyorum acaba 39da gittiğimde sezeryan istiyorsan hemen yapalım der mi yine 40ı mı bekleyecek çok merak ediyorum beklemekten bilinmezlikten stres oldum çok napıcam bilmiyorum Herkes de soruyor ne zaman doğuracaksın diye, haftaya belki doğururum diyorum her hafta ama yine yok yine yok

Epidural ıkınmaları hissetmeme engel olabiliyor imiş bazen (dozu düzgün vermezlerse) ama ağrıyı kesmezi ilk defa duydum valla.

Devletde mi oldu özelde mi oldu doğum canım

Çok erken beklemeye başlayınca son günler sabırsızlıkdan bitiyosun artık tavsiyem daha çok varmış gibi düşün ben 37 den beri her kasılmayi her sanciyi doğum sanıyorum artık günler geçmek bilmiyor sabrimda tükendi bende tükendim bebek hala içerde parti modunda

Mememin üstü ilk günler kabuk bağladı 3 gün memelerim dışarda gezdim hava alsın diye sütümü sürdüm lansino sürdüm geçmedi
Ebebekten gümüş kalkan hediye gelmişti 2 doğum diye açmayı düşünmüyordum onu açtım taktım bir sonraki emzirmemde iyileşmişti
Eğer gümüş kapak kullanmıyorsan tavsiye ederim.

Eğer gaz sancısı ise başında beklerken reflü yatağında yüz üstü yatırmayı denedin mi kızımı sakinleştiriyordu .
Ben emzirmenim sonuna doğru mememin yanından şırınga ile veriyorum biraz meşakatli ama memem daha çok uyarılır diye düşünüyorum
Ama sezeryan istiyorum ben. Sezeryan 40. haftaya kalır mı?
İlk kızımı 41 de sezaryanla doğurdum, bundada sıcaklar bastı bana ama doktora kalsa 40 a kadar beklerdi , sancın oldu suyun geldi telaşlanma gelirsin hemen alırız demişti

Ay evet bende de öyle. Çok instagram paylaşımı yapmayı da sevmem . Doğursam da belki paylaşmam diye düşünüyorlar o yüzden arıyorlar sürekli doğurdun mı diye sksksks

Tabi unutmuştur benim dediğimi günde kaç hasta görüyor biliyorsun çok yoğun bir hoca.
Ben zaten bu hafta suyum gelsin vajinal doğurayım istiyorum.hareketler falan yapıyorum.

Ama 40. Haftadan sonra korkuyorum vajinal doğumdan bebişimin kafası tam gününde hatta 2-3 gün ileride gidiyor .ben de eşimin de kafası büyük.Sezeryan isteyebilirim o zaman işte

lAyy bende var ama nasıl ulaştırayım sana hemde umreden gelmişti keşkem bi faydam dokunsa
Sağolasın canım benim duamız yeter
Vaalbara canım duşa gir beline ılık su tut.bugun olacak bu iş sana güveniyoruz hadi gecede olur 10 Temmuz doğurmak için güzel bir tarih
Tam muhtemel tarihim zaten, öyle mi böyle mi diye beni o kadar streslere soktu sonuç tam gununu bekledi dakik kızım benim

al benden de o kadar ne sancı ne açılma ne nişan ne kasılma.
Kızlar 38+3 oldum sanki hiç doğurmayacağım, hiçbir belirti yok bende
ay kızlar bir yandan kalabildiği kadar kalsın içimde diyorum bir yandan da gelsin artık diyorum ben de. 38+2’deyim 40’ta sezaryene alırım artık dedi dün doktorum. kafası 1 hafta önden gidiyor bebeğin, çatıya giremeyebilir dedi. en yakın arkadaşlarımdan biri inanılmaz zor bir sezaryen atlattığı ve neredeyse 6 ay sıkıntı yaşadığı için çok korkuyorum. vajinal istiyorum ona da 10 günümüz kaldı. kendi gelsin diye dualardayım. ama tabii ki öncelik her zaman ikimizin de sağlıklı olması…

Hayırlısı neyse o olsun inşallah canım. Hangisi daha kolay daha sağlıklı olacaksa senin için öyle olur inşallah. Bekliyorum haberlerini

Evet Benşm oğlan kucağımda emerken kaka yapıyor doktoru da öyle dedi o emmek istediğinde sadece aç olduğu için değil gaz ve kaka yapmak için memeden destek alır vereceksin rahat edecek dedi gerçekten de öyle oluyor. Gaz sancısı olduğunda göğsümde rahatlıyor emerken kaka yapıyor gaz çıkarıyor

Gümüş kapak var bir türlü takamadım hatta nerde bulamadım da şimdi süt sağacağım arkasından onu takayım bulursam bir arkadaşım da tahin yağını sür dedi onu da yapacağım.
Mantıklı şırınga da bende kaşık biberona geri döneyim meme reddi olur dşye aklım çıkıyor çünkü çok uğraştım emsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…