2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Uç çıkarak bi zımbırtı varmış ama ben kullanmadım nipletteydi sanırım adı. İstersen sen bir araştır.
Ben almıstım ilk doğumda lansinoh un uç çıkartıcı o anlık azcık cıkarıyor sonra aynı gene.. pompa daha çok cıkartıyor ucunu memenin , şu anda da benimkiler çok çıkık degıl ama zaten kahverengi bölgeyi alması gerek sadece uç almamalı o yüzden ucu çıkık olması olmaması önemli değil fikrimce
Canım çok gecmış olsunn inşallah hemen ışık tedavisiyle toparlar onu mu vereceklermiş
Rabbim yardımcın olsun

Bende o ucu emerek çıkarıyor çocuklar çıkarkende yara oluşuyor malesef. Hele ilk doğumumda ne çektim bir ben bir allah bilir. Kan aka aka emzirdim yarık içersindeydi her ikiside. Ağlaya ağlaya bezleri ısırarak emziriyordum. Vakum etkisiyle uzuyor dışarı çıkıyor bi şekilde ama bnm cildimmi hassas bilmiyorm çok çektim. Şimdi yine en azından biri iyi çk şükür.

15 günlükte uzamış sarılık mı oluyor Allah Allah değeri de 6 düşük aslında ama
6 nın üstü uzamış sarılık oluyormuş bizim tam 6 uzamış sarılık diyemeyiz dedi. Bebişi uyandırmakta zorluk çektiğimiz için ben acaba sarılığı tam geçmediği için mi diye düşünmeye başladım canım ama bugün daha iyiydi yüzündeki sarılık da azaldı önceki günlere göre

Şu an 3-4 saatte bir sağmaya çalışıyorum. Daha sık da sağabilirim ama o zaman daha az süt çıkacak. Sıcaklık farkından dolayı onları birleştirmek de mümkün olmaz diye böyle yapıyorum. Zaten bir sağımda 55-60 ml anca çıkıyor. Bir öğün olur olmaz.

Böyle bi şeyi nasıl söylemezler? Aklım almıyor özellikle bizi mahrum ediyorlar diye düşünüyorum. Emecek kadar iyi görürse Dr söyler diyorlar ama ben talep edene kadar Dr bana emzirmeyi deneyebilirsin demedi. Emzirdim. Eşim dedi ki madem emiyor. Satürasyon düşmüyor sorun yok. Öğleden sonra, akşam yada gece yine gel. Sordum Dr a tamam dedi zorla. Yani taleple iş yapıyorlar.
Benim öyle hassas bi bünyem de yoktur. Hani başka bi şey yemiş içmiş olsam ondan mı diyeceğim. Ama beslenmemdeki tek farklılık o çayı içmemdi. O yüzden ona yordum.

İçenler hep yorum yazmış. Çok memnun kaldım. Süt artırdı diye. Benim gibi ishal olan bir kişi okudum sadece. Sen olumsuz düşünme. İns sütünü de artırır bedenine de dokunmaz
Ah canım benim. Kocaman sarılıyorum sana

Bu ara o kadar çok okuyorum ki, bak topikte kacıncı sarılık vakası bu. Nasıl bi illetse, çok da hızlı ilerliyor. İns sağlıkla çıksın. Annesine kavuşsun.

belki de icindekilerden birini sevmedi bunyeniz..
Ben de ot cop cayi icerim ama rezeneyle bir türlü barisamadim... cemenotu çayı iyi diyorlar sut için. Onun dahi icerim ama rezene

Karma caylardansa tek cesit gitmek daha iyi olabilir belki

Oo ben her saat emziriyorum 40 dk falan artık oglusumla koltuga gömülmüs durumdayız hiç kalkmıyoruz

Ya sanki müdahaleli normal doğumlar daha yıpratıcı oluyo gibi. Dikişi çok oluyor veya suni sancı tüm gücü tüketince ıkınmaya enerji kalmıyor gibi geliyor. 40 haftayı bekleyince de bebek irileşiyor nasıl olacak normal istiyorum ama kafamda deli sorular Napıcaz akışa mı bırakalım

Kızlar ben bugün kontrole gittim bebisin suyu azalmış 5 gün yeter ancak dedi 3.500 kg olmuş şükür Dr pazartesi suni sanciyla doğumu baslatacak sabah 9 da yatisim yapılacak dualarınıza talibim
Yaa hayırlısı olsun canım önemli ılan bebeğinle kavuşman. Bende bugün bir acayip sancılıyım kasılmalarımı sayıcam birazdan

Yaa hayırlısı olsun canım önemli ılan bebeğinle kavuşman. Bende bugün bir acayip sancılıyım kasılmalarımı sayıcam birazdan
Amiiinnnn inşallah sağolasın sende sağ sağlim kavus inşallah kolaylıkla
Kolaylıkla kavuşun o zaman kadar senin kendi sancın gelir inş
İnşallah umudum o yönde ama drumuz müdahalesiz gelmez bu bebiş keyfi yerinde dedi

O zaman en hayırlısı buymuş canım şekerin baya yüksek seyretmiş. Bebeğin küvözde gelişimini tamamlar haftası gayet iyi hadi bakalım en kısa zamanda evinize dönersiniz inşallah
Amin inşallah, evet bakınca dışarda en azından şekere maruz kalmıyor ama ciğer gelişimi iyi değil inşallah bir an önce toparlar kavuşurum rabbim kimseyi düşürmesin şu kapıya

Oyyy kucağında olup, kokusunu alıp tekrar yoğun bakıma bırakmak daha zordur eminim, inşallah hemencecik kavuşuruz yavrularımıza

Kızlar sezeryanle doğum yapanlar sütünüz hemen geldi mi ? Benim daha ilk defa bugün damla damla geldi sabahtan akşama 3 cc anca topladım. 1 cc bile olsa kolestrum sütü o mutlaka getir dediler diye utana sıkıla götürüyoeum valla ama asla çoğalmadı sütüm. Ne yaptınız ne ettiniz acil üstüme taktik atın ya

İlk gün hemşire göğsünde tut emzir zaten midesi iğne ucu kadar demişti bana. Emzirdikçe süt iniyo. Bolbol sıvı tüketimide çk olumlu etkiliyo. Ebebekten malt içeceği aldım ben bide hipp in anne çayını.düzenli sağımda çoğaltıyor bence.

Benim bebeğimin solunumu yetmedi, hemen oksijeni azaldı geri aldılar emzirme şansım hiç olmadı. Malt çok şekerli onuda aldım ama içemedim malum diyabet. Bestlak damlaya talim ama tık yok arkadaş hipp deneyeyim duymamıştım hiç. Düzenli sağım yapıyorum nafile..

Amiiinnnn inşallah sağolasın sende sağ sağlim kavus inşallah kolaylıkla

İnşallah umudum o yönde ama drumuz müdahalesiz gelmez bu bebiş keyfi yerinde dedi
Valla benimki de öyle hiiiç gelesi yok bi dahaki randevuya 39+2 ile gideceğim. Ama suni sancı için randevuvermez herhalde ilk bebeğimde kendi sancım gelmişti çünkü 40 + 1 de

Kızlar bebişimin gözünde dün doğumdan hemen sonra fark ettim kanlanma var, göz muayenesine götürdüler şimdi, başına gelen var mı, duyan falan??
Canım benim çok geçmiş olsun. Benim oğlanda da var. Bir gözü sanki tüm damarları kanlı gibi. Bugün yeni yeni geçmeye başladı. 1 haftalık oldu.

Taburcu olmadan önce sormuştum benim sezeryan olmasına rağmen kanala girmişti bebek kafayı sıkıştırmış biraz hatta o yüzden biraz siyah-mor bir yüzü vardı yanıma geldğinde. Kanala girdiğinde küçük damar çatlamaları oluyormuş özellikle göz de.
Belki sizin de böyle bir durumdur kendiliğinden geçer

Sağol canım benim bana da öyle dediler doğumda zorlanmaktan olurmuş duzelecekmis şükür, Allah bağışlasın yavrularımızı

Kızlar hepinizden allah razı olsun. Sağ salim çıktık sezaryenden çok şükür. Biraz ağrılarım var ama inşallah oda geçecek. Bebek emmeye çalışıyor ama şekeri düşüyor diye mama verdiriyorlar mamayı alınca bu sefer de emmeyi bırakıyor emse sütüm gelecek süt var ama hemşiremidir ebemidir her neyse onunla anlaşamıyoruz bir türlü sınır 60mış 56 çıkıyor hemşirenin biri sık sık göğsünü ver çok sıkıntı değil diyor diğeri geliyor ben sana mamayı ver demedim mi diyor bu sefer ikileme düşüyorum çocuğu uyandıramıyorum büyük çıkmaza girmiş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…