- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.101
Evet genelde ilk testte birçok bebek kalıyor kulak içinde sıvı olduğu için. 1 hafta sonra geçiyorlar ama korkama canım benim. Benim kızımda öyle olmuştu şimdi oğlan da ilk testte kalldı 1 hafta sonra 2. De geçti3 gün önce doğum yaptım bende . İşitme testine ilk gün girdi bir kulak testten geçemedi haftaya da gelin teste dedi . Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda
Oğlumda yaşamıştım, görülen bı durum doğumdan hemen sonra tam kurumamış olabilir kulak falan demişlerdi sonraki testte geçti, raporu vardi bulursam atarım sana, merak etme geçer inşallah, hemen bı problem var demek değil, sıkma canını3 gün önce doğum yaptım bende . İşitme testine ilk gün girdi bir kulak testten geçemedi haftaya da gelin teste dedi . Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda
Benim yatışım 7.30da yapıldı.Kızlar benim perşembe sabah 11de yatışım yapılacak. 2de sezaryene alınacam hayırlısıyla. Benim anlamadığım anestezi doktoru bana 8 saat açlık gerekiyor öncesinde dedi. Doktorum da en son 7de yiyebilirsin dedi kafam karıştı. En son saat kaçta yemeyi kesmeliyim. Sezaryen sonrası hemen yemek yeniyor mu bu kadar uzun süre açlık olursa kendime gelmem,sütün gelmesi çok zor olmaz mı. Sizin öncesi ve sonrası açlık durumlarınız nasıl olmuştu? hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah
Ah canım benim.. Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns sağlıkla gelsin bebeğin.Kızlar nstde düzenli sancılarım çıktı bugün sezeryana gireceğim bana dua edin nolur bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım
Biri daha geçen gün yazmıştı. İsmini hatırlayamadım şimdi. İlk testten geçememiş 1-2 gün sonra tekrar yapmışlar, o zaman geçmiş. Endişe etme ins bebeğin de sorunsuz geçer3 gün önce doğum yaptım bende . İşitme testine ilk gün girdi bir kulak testten geçemedi haftaya da gelin teste dedi . Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda
D denizperisii bugun doğuruyor ins.Kızlar nasılsınız bugün doğuranlar var mı bskalıö
Canım inşallahEvet genelde ilk testte birçok bebek kalıyor kulak içinde sıvı olduğu için. 1 hafta sonra geçiyorlar ama korkama canım benim. Benim kızımda öyle olmuştu şimdi oğlan da ilk testte kalldı 1 hafta sonra 2. De geçti
Benim oğlum öyle olmuştu ilk testten geçemedi 5 günlükken tekrar yaptılar ondan geçti doğum sonrası sıvı olabiliyor kulaklarda.3 gün önce doğum yaptım bende . İşitme testine ilk gün girdi bir kulak testten geçemedi haftaya da gelin teste dedi . Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda
AlamadımYok bacım. İki göğüsten toplam 60-70-75 anca çıkıyor. Salıdan beri makine var ve düzenli sağmaya başladım.
Senden bi göğüsten o kadar çıkıyorsa, maşallah subhanallah
Bugün bebeğin geliyorrr
@27melek bir git, iki gel ins. Sağlıklı haberlerini alalım
Ah canım yaaaAlamadım
Değerleri düşmüş yine
Ne umutlarla gittik kızımla
Olmadı
Ah Allah kolaylık versin. Anne olunca böyle bin parçayla bölünüyorsun işte. Safi vicdanKızlar nasılsınız doğuranlar bebeklerle yeni tempo nasıl doğurmayanlar beklemede iyi e sıkılmıştır ama sonra hiç sıkılmayacakdonız emin olun
Benim duyhusallığımın yerini isyanlar aldı artık oğlum terör estiriyor hepimizin içinden geçiyor annemlere geldim Bahçeli evleri var kardeşim yakın oturuyor haftasonları oğlundan 1 yaş büyük kuzeni ile geliyorlar ama kuzenine de eziyet olmaya başladı kreş okul düşünmezken düşünmeye başladım ancak çok da pahalı şuan ona bütçe ayırmak bütçe planlarımızı epey zora sokar ben ne yapacağım diye düşünüp duruyorum...
Sezeryanlı arkadaşlarım dikişleriniz ne durumda benim 16 gün oldu 2 gün önce zorlamışım sanırım 2 gündür biraz ağrı var. Kızımla voleybol oynadım onu çok ihmal ettim diye nasıl bir akıl tutulması yaşadıysam artık şimdi dilikiş üstü şişlik olmuş. 3. Doğum da olsa ilk sezeryan olunca baya bir tecrübesiz hissediyorum bu konuda
Benim ufaklık emmede sorun yaşıyor daha doğum kilosunu yakalayamadı bunda benim de hatam var ortanca ile ilgilenmekten emme saatlerini hep kaçırdım. Bu konuyu çok kafama takıyorum. Başladı olsa ilk 15 gün çok normal diye telkin ederim ama gelin görün ki kendime yapamıyorum ilk iki bebeğimle kıyaslıyorum ister istemez onlarda kilo kaybı yaşamadan direkt artışa geçmiştik. Ama şimdi öyle değil. Üstelik mama başladım süt olduğu halde. Nerden baksanız vicdan azabı çekiyorum
1 normal doğum 2 sezaryen yaptım hepsinde de üçüncü gün geldi sütümKızlar sezeryanle doğum yapanlar sütünüz hemen geldi mi ? Benim daha ilk defa bugün damla damla geldi sabahtan akşama 3 cc anca topladım. 1 cc bile olsa kolestrum sütü o mutlaka getir dediler diye utana sıkıla götürüyoeum valla ama asla çoğalmadı sütüm. Ne yaptınız ne ettiniz acil üstüme taktik atın ya
Bizim de yoğunbakımda işitme testini yapmışlar ikisinden de kalmış perşembe kontrolümüz var inşallah geçeriz. Gerçi abisi bağırınca tepki verdiğini gözlemledim muhtemelen bir sorun yoktur3 gün önce doğum yaptım bende . İşitme testine ilk gün girdi bir kulak testten geçemedi haftaya da gelin teste dedi . Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda
Ben yeme içme kesme saatini akşam 7 olarak anlamışım, yeni çaktım sizin cevaplardan sonra. Şimdi kafama oturdu sağol ladyBenim yatışım 7.30da yapıldı.
Gece 12de sonra su bile içmeyeceksin dedi Dr.
Doğuma saat 9.00da alındım.
Midede yemek olursa, anestezi altındayken kusma gibi bir durumda ciğerlere kaçma riski olduğundan 8-10 saat açlık gerekiyor diye biliyorum.
Saat 10.00da odaya geldim. Öğleyin yemek geldi bana. Yemek dediğim de; kayısı hoşafı ve çorba. Akşam da aynı şekilde. Ne zaman gazımı çıkardım. O zaman katı yiyeceklere geçebilirsin dediler. Ben hiç açlık vs hissetmedim.
Doktora gitmelisin her türlü kanama veya su gelmesini doktor görse iyi olur. Haftan ileri belki doğum belirtisidirKızlar pıhtı şeklinde küçük kan ve su geliyor . Bu nedir acil lütfen
Ben beslenme saatlerine çk dikkat ettiğim halde zor toparladık 15.günde doğum kilosunu yakaladık. Diğerlerinde böyle bi takip olmamıştı o sebeple bilemiyorum ama ay sonunda biri 500 biri 1700 gr almıştı. Çok fazla uyandırdığımıda hatırlamıyorum ağladıkça emziriyordum. Velhasıl ne kadar beslersen besle birazda metabolizmayla alakalı sıkma canını. Annelik hep bi vicdan azabı. Bende az önce iki numaramı kucağımda tutamadım pek diye ağladım. İlki hep kucağımdaydı ilk günler ama ikinci doğdu 17 aylık abi var mecbur emzirip emzirip salıncağa koyuyordum öpüp koklayamadım bile çok fazla. Şimdi buda sonuncu çkta bi meşgalem yok bolbol kucağımda öpüp kokluyorum. Ortanca harcanmış gibi oldu sankiKızlar nasılsınız doğuranlar bebeklerle yeni tempo nasıl doğurmayanlar beklemede iyi e sıkılmıştır ama sonra hiç sıkılmayacakdonız emin olun
Benim duyhusallığımın yerini isyanlar aldı artık oğlum terör estiriyor hepimizin içinden geçiyor annemlere geldim Bahçeli evleri var kardeşim yakın oturuyor haftasonları oğlundan 1 yaş büyük kuzeni ile geliyorlar ama kuzenine de eziyet olmaya başladı kreş okul düşünmezken düşünmeye başladım ancak çok da pahalı şuan ona bütçe ayırmak bütçe planlarımızı epey zora sokar ben ne yapacağım diye düşünüp duruyorum...
Sezeryanlı arkadaşlarım dikişleriniz ne durumda benim 16 gün oldu 2 gün önce zorlamışım sanırım 2 gündür biraz ağrı var. Kızımla voleybol oynadım onu çok ihmal ettim diye nasıl bir akıl tutulması yaşadıysam artık şimdi dilikiş üstü şişlik olmuş. 3. Doğum da olsa ilk sezeryan olunca baya bir tecrübesiz hissediyorum bu konuda
Benim ufaklık emmede sorun yaşıyor daha doğum kilosunu yakalayamadı bunda benim de hatam var ortanca ile ilgilenmekten emme saatlerini hep kaçırdım. Bu konuyu çok kafama takıyorum. Başladı olsa ilk 15 gün çok normal diye telkin ederim ama gelin görün ki kendime yapamıyorum ilk iki bebeğimle kıyaslıyorum ister istemez onlarda kilo kaybı yaşamadan direkt artışa geçmiştik. Ama şimdi öyle değil. Üstelik mama başladım süt olduğu halde. Nerden baksanız vicdan azabı çekiyorum
Aurafix medikal korse kullanıyorum ben. Doktorum cırtlı korse öneriyorum dedi.Kızlar korse kullanmaya başlayanınız var mı acaba?
Önerebileceğiniz korse varsa çok memnun kalırım
Nstdeyim sancılar çıkıyor. O kadar şey okudum şu an hiç bişey hatırlamıyorum. Dünden beri kramp giriyor ve ishalim. ben üşüttüm klima vurdu sanıyorum hala ama belki de değildirDoktora gitmelisin her türlü kanama veya su gelmesini doktor görse iyi olur. Haftan ileri belki doğum belirtisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?