2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bizim ki emzik almıyor ya öğürüyor biberonda veremiyorum kaşık biberon ile içiyor mamayı. Meme reddi olmasın diye vermedik şimdi de aldıramıyoruz
Maşallah. Ben de destek olarak mama başladım. Kaşık biberonla döküp saçıyor. Normal biberonla verdim kaç kez. Bi yandan da korkuyorum meme reddi olacak diye Kaşık biberonla donmem gerek
Kızlar ben bugün lohusa kontrolüne gittim önce emzirmeyle ilgili görüştüler sonra bı form doldurdum psikolog baktı falan, böyle bı uygulama varmış artık, başka bunu yaşayan var mı
Ben de benzer uygulama gördüm. Aynı şey mi bilmiyorum ama..

Şehir hastanesinde laktasyon birimine yönlendirmişti yenidoğan polikliniği. Oradaki hemşire sanırım, nasıl emzirdiğime baktı. Yanlışlarımı söyledi. Bilgi verdi. Sonra psikolojik anket tarzı bi form doldurduk.

Bugün tekrar doktora gittik, çok şükür ki suyu falan her şeyi normal. O yüzden biz de 41 de tekrar gidicez, suni sancıyla başlatmayı konuşacağız. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah
40+2 yi bekledim ne agrı ne sancı oldu bende 40+3 de sezaryen a kadar verdim dogum yaptım
Ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah
Amin inşallah, benim de nst ler aşırı dengesiz, sancı çıkmıyor olarak yorumlanıyor. beklemek çok sıkıcıymış fiziksel değil de psikolojik olarak yoruldum ağrım var mı diye kendimi dinlemekten

Beni stresli ve kaygılı görmüş, uzman desteğine yonlendireyim mi dedi, bende öyle uygun gorduyseniz tabii ki ama bebekten sonra gelişen bı durum değil öncesinden vardı zaten dedim, oda direkt reddetseydin yönlendirecektim ama şimdilik gerek yok dedi

Sanki yeni doğum yapmış her anne kaygılı stresli değilmiş gibi

Kızlar Ağustos grubundayim hayırlı olsun çoğunuz bebeklerinizi kucaginiza almışsınız darısı bizlere normal doğum yapanlara ayrıca imrendim ben iki kez sezeryan oldum aradan 12 yıl gecti şimdi normal istiyorum aranızda bu şekilde olup normal doğuran oldumu

Ay bu ne güzel doğum ya maşallah bende normal istiyorum ama bebeğin kilosu beni ikilemde bırakıyor ptesi 3.300dü haftaya tekrar çağırdı bakalım yapabilir miyim normali şartlar uygun mu
Yaparsınız bence korkmayın 5 kg.a kadar doğuyor diye biliyorum. Herkesin bedeni de birbirinden çok farklı belki siz çok çok daha kolay doğurursunuz bol bol nefes ve ıkınma çalışın işinize yarayacak

Bizim ki emzik almıyor ya öğürüyor biberonda veremiyorum kaşık biberon ile içiyor mamayı. Meme reddi olmasın diye vermedik şimdi de aldıramıyoruz
Philips avent ultra air tuttu benimki. Wee baby damaklı var onu sevmedi mesela. Bide keyifliyken vermekle başla. Olumsuz bişi olarak kodlamasın kendine yaklaştır emzirir gibi öyle koy ağzına kucağında olsn. İyice ağzına tıkıştırma minik minik dokundur diline damağına.

Allah razı olsun canım benim 1 hafta oldu bana şükür toparlıyorum sen nasılsın hersey yolundadır inşallah

Evet başta çok döküyor ağzından püskürtüyor falan ama alışınca ve ritim tutunca daha hızlı alıyor bizimki sarılık zamanı hastane de alıştı sonra ben evde biberon verdim çok döküyor dşye baktım biberonu meme gibi alıyor uyuyor içerken falan tekrar geri döndüm kaşık biberona biraz zorlayınca oluyor. Bir kaç almada devamı gelir eğer böyle bir korkun varsa geri dön bence.

Bende bibs var bi alır gibi oldu ama öğürüyor sonra şu phılıps alıyım herkes onu tutturuyor vardır bir hikmeti çünkü uykuya geçerken çok zorluyor beni memelerşm yara oluyor sürekli. Tamam çok sağol canım böyle deneyeyim bir de bakalım

Canım memede bitirme diye birşey okudum bende öyle yapıyorum yanlisim var ise beni düzeltin lütfen kızlar önce az biberon ile veriyorum sonra memeye alıyorum o zaman olmuyormuş galiba meme reddi insaallah amin

Gözün aydın hayırlı olsun

Ay bu ne güzel doğum ya maşallah bende normal istiyorum ama bebeğin kilosu beni ikilemde bırakıyor ptesi 3.300dü haftaya tekrar çağırdı bakalım yapabilir miyim normali şartlar uygun mu
36 haftalıkken 3300 dü bizim de iri olursa normal yaptırmam dedi doktorum normal istiyordum ama rabbim neyi isterse o olacak

Kızlar ben bugün lohusa kontrolüne gittim önce emzirmeyle ilgili görüştüler sonra bı form doldurdum psikolog baktı falan, böyle bı uygulama varmış artık, başka bunu yaşayan var mı
Canım bende kontrol e gittim bugün
Form doldurdum aldığım nota göre psikologa yönlendireceklerdi

36 haftalıkken 3300 dü bizim de iri olursa normal yaptırmam dedi doktorum normal istiyordum ama rabbim neyi isterse o olacak
Bizimde 36+2 de 3100 gr 50 cm çıktı iri bir bebek dedi doktorumuz. 38+0 da muayeneye çağırdı o zamana kadar normal doğum ihtimalin var dedi (9 gün kaldı) 39-40'ları görürsen normal doğurman mümkün değil dedi. Bende normal istiyordum ama iri bebek mevzusundan kafam karıştı

Bugün artık 40+4 oldum hala ağrı sızı yok, tabi gün içinde bazı bel ağrılarım oluyor ama sonra uçup gidiyor sanki benim gibi 40+ olup bekleyenler var mı merak ediyorum ağrı durumlarınız nasıl?

39+6 dan selamlarr
Ben elendim kızlar gece 12de bekleyenlere hayırlı doğumlar
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
Kızlar gece sagdigim süt serin odadaydi şuan buzluğa koysam bişey olurmu
Kaç saat kaldı oda sıcaklığında
Oy hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Kızlar benim göbeğim baya aşağıya indi ama kanala girmedi bence kanala girmesini nasıl sağlayacağız
Squat, bol yürüyüş bende de durum aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…