- 29 Kasım 2024
- 111
- 458
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.621
Maşallah.Bizim ki emzik almıyor ya öğürüyor biberonda veremiyorum kaşık biberon ile içiyor mamayı. Meme reddi olmasın diye vermedik şimdi de aldıramıyoruz
Ben de benzer uygulama gördüm. Aynı şey mi bilmiyorum ama..Kızlar ben bugün lohusa kontrolüne gittim önce emzirmeyle ilgili görüştüler sonra bı form doldurdum psikolog baktı falan, böyle bı uygulama varmış artık, başka bunu yaşayan var mı
Bugün tekrar doktora gittik, çok şükür ki suyu falan her şeyi normal. O yüzden biz de 41 de tekrar gidicez, suni sancıyla başlatmayı konuşacağız. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah40+6 da artik hala hic sanci , açılma olmadigi icin doktorum en fazla iki gun bekleyebiliriz ama bebek hic asagida da degil vs demisti bana. Buna istinaden ben daha fazla beklemek istemedim ve 41 de sezeryanle bebegimi kucagima aldim çok şükür. Sağlıkla
gelsin bebeginiz inşallah
Ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah40+2 yi bekledim ne agrı ne sancı oldu bende 40+3 de sezaryen a kadar verdim dogum yaptım
Amin inşallah, benim de nst ler aşırı dengesiz, sancı çıkmıyor olarak yorumlanıyor. beklemek çok sıkıcıymış fiziksel değil de psikolojik olarak yoruldum ağrım var mı diye kendimi dinlemekten40+1 bende beklemedeyim anlık ağrım oluyor geçiyor sancım çıkmadı en son nstde.Sağlıcakla kolaylıkla doğumumuz olur inşaAllah. Vakti saati belli ama bize bilinmez geldiği için zorluyorSağlıcakla kolaylıkla kucağımıza alalım.
Beni stresli ve kaygılı görmüş, uzman desteğine yonlendireyim mi dedi, bende öyle uygun gorduyseniz tabii ki ama bebekten sonra gelişen bı durum değil öncesinden vardı zaten dedim, oda direkt reddetseydin yönlendirecektim ama şimdilik gerek yok dediŞehir hastanesinde laktasyon birimine yönlendirmişti yenidoğan polikliniği. Oradaki hemşire sanırım, nasıl emzirdiğime baktı. Yanlışlarımı söyledi. Bilgi verdi. Sonra psikolojik anket tarzı bi form doldurduk.
Sanki yeni doğum yapmış her anne kaygılı stresli değilmiş gibiBeni stresli ve kaygılı görmüş, uzman desteğine yonlendireyim mi dedi, bende öyle uygun gorduyseniz tabii ki ama bebekten sonra gelişen bı durum değil öncesinden vardı zaten dedim, oda direkt reddetseydin yönlendirecektim ama şimdilik gerek yok dedi
Yaparsınız bence korkmayınAy bu ne güzel doğum ya maşallah bende normal istiyorum ama bebeğin kilosu beni ikilemde bırakıyor ptesi 3.300dü haftaya tekrar çağırdı bakalım yapabilir miyim normali şartlar uygun mu
Philips avent ultra air tuttu benimki. Wee baby damaklı var onu sevmedi mesela. Bide keyifliyken vermekle başla. Olumsuz bişi olarak kodlamasın kendine yaklaştır emzirir gibi öyle koy ağzına kucağında olsn. İyice ağzına tıkıştırma minik minik dokundur diline damağına.Bizim ki emzik almıyor ya öğürüyor biberonda veremiyorum kaşık biberon ile içiyor mamayı. Meme reddi olmasın diye vermedik şimdi de aldıramıyoruz
Allah razı olsun canım benim 1 hafta oldu bana şükür toparlıyorum sen nasılsın hersey yolundadır inşallahCanım çok sevindim başka iyi bir doktorda doğum yapmana. O doktorun ellerine kalmadığına çok sevindim. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahessanli @hati hati @27melek @dlrss @beyons ve daha hatırlamadığım doğum yapan arkadaslarim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah evlatlarinizi gözünüz aydın olsun
Geçmiş olsun canım. Oğlun iyilesti mi.nasil oldu?
Ablamiz bizim ufaklık doğduktan sonra çok büyük geliyor ya gözüme birden büyümüş gibi oldu üzülüyorum ne ara birden büyüdü diye valla
Anladım canım. Eşim mustela almış hiç fayda etmedi bana. Küçük tüp bitti bir gr iyileşmesi. Sonra lansinoh aldırdım o iyi geldi. Toparladı hemen. Hala yarık ama ilk zamanlarki gibi acıyıp kanamıyor..
Benimki 5 günlükken düştü. İlk çocuğumun 3 günde düşmüştü. Normal yani.canim.
Canım ladyim çok sevindimbir daha ayrılmayın inşallah Rabbim yanından ayırmasın evladını hep sağlıklı olsun insallah
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim inşallah bir an önce toparlanirim..
Canım maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimbebeğin nasıl sen nasılsın
5. Gün gittim bende canım bana da doldurttular ilk hamileligimde de doldurmuştum hatırlıyorum psikoloji testi. Ama psikolog bakmadı bana özelde sadece formu doldurup kendi doktoruma verdim arayan soran yok
Evet başta çok döküyor ağzından püskürtüyor falan ama alışınca ve ritim tutunca daha hızlı alıyor bizimki sarılık zamanı hastane de alıştı sonra ben evde biberon verdim çok döküyor dşye baktım biberonu meme gibi alıyor uyuyor içerken falan tekrar geri döndüm kaşık biberona biraz zorlayınca oluyor. Bir kaç almada devamı gelir eğer böyle bir korkun varsa geri dön bence.Maşallah.Ben de destek olarak mama başladım. Kaşık biberonla döküp saçıyor. Normal biberonla verdim kaç kez. Bi yandan da korkuyorum meme reddi olacak diye Kaşık biberonla donmem gerek
Ben de benzer uygulama gördüm. Aynı şey mi bilmiyorum ama..
Şehir hastanesinde laktasyon birimine yönlendirmişti yenidoğan polikliniği. Oradaki hemşire sanırım, nasıl emzirdiğime baktı. Yanlışlarımı söyledi. Bilgi verdi. Sonra psikolojik anket tarzı bi form doldurduk.
Bende bibs var bi alır gibi oldu ama öğürüyor sonra şu phılıps alıyım herkes onu tutturuyor vardır bir hikmeti çünkü uykuya geçerken çok zorluyor beni memelerşm yara oluyor sürekli. Tamam çok sağol canım böyle deneyeyim bir de bakalımPhilips avent ultra air tuttu benimki. Wee baby damaklı var onu sevmedi mesela. Bide keyifliyken vermekle başla. Olumsuz bişi olarak kodlamasın kendine yaklaştır emzirir gibi öyle koy ağzına kucağında olsn. İyice ağzına tıkıştırma minik minik dokundur diline damağına.
Maşallah.Ben de destek olarak mama başladım. Kaşık biberonla döküp saçıyor. Normal biberonla verdim kaç kez. Bi yandan da korkuyorum meme reddi olacak diye Kaşık biberonla donmem gerek
Ben de benzer uygulama gördüm. Aynı şey mi bilmiyorum ama..
Şehir hastanesinde laktasyon birimine yönlendirmişti yenidoğan polikliniği. Oradaki hemşire sanırım, nasıl emzirdiğime baktı. Yanlışlarımı söyledi. Bilgi verdi. Sonra psikolojik anket tarzı bi form doldurduk.
Gözün aydın hayırlı olsunselam kızlar. 2cm açılmam da olmasına rağmen dün kontrole geldiğimiz doktorda bebeğin kalp atışlarının düşmesi nedeniyle acil sezaryene alındık. saat 18’de kızım doğdu. geri kalanlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını dilerim
36 haftalıkken 3300 dü bizim de iri olursa normal yaptırmam dedi doktorumAy bu ne güzel doğum ya maşallah bende normal istiyorum ama bebeğin kilosu beni ikilemde bırakıyor ptesi 3.300dü haftaya tekrar çağırdı bakalım yapabilir miyim normali şartlar uygun mu
Canım bende kontrol e gittim bugünKızlar ben bugün lohusa kontrolüne gittim önce emzirmeyle ilgili görüştüler sonra bı form doldurdum psikolog baktı falan, böyle bı uygulama varmış artık, başka bunu yaşayan var mı
Bizimde 36+2 de 3100 gr 50 cm çıktı iri bir bebek dedi doktorumuz. 38+0 da muayeneye çağırdı o zamana kadar normal doğum ihtimalin var dedi (9 gün kaldı) 39-40'ları görürsen normal doğurman mümkün değil dedi. Bende normal istiyordum ama iri bebek mevzusundan kafam karıştı36 haftalıkken 3300 dü bizim de iri olursa normal yaptırmam dedi doktorumnormal istiyordum ama rabbim neyi isterse o olacak
Bakalım nasıl doğuracağız artık şekillenir son zamanlar36 haftalıkken 3300 dü bizim de iri olursa normal yaptırmam dedi doktorumnormal istiyordum ama rabbim neyi isterse o olacak
Amin inşallahYaparsınız bence korkmayın5 kg.a kadar doğuyor diye biliyorum. Herkesin bedeni de birbirinden çok farklı belki siz çok çok daha kolay doğurursunuz bol bol nefes ve ıkınma çalışın işinize yarayacak
Bugün artık 40+4 oldum hala ağrı sızı yok, tabi gün içinde bazı bel ağrılarım oluyor ama sonra uçup gidiyor sankibenim gibi 40+ olup bekleyenler var mı merak ediyorum ağrı durumlarınız nasıl?
39+6 dan selamlarr40+1 bende beklemedeyim anlık ağrım oluyor geçiyor sancım çıkmadı en son nstde.Sağlıcakla kolaylıkla doğumumuz olur inşaAllah. Vakti saati belli ama bize bilinmez geldiği için zorluyorSağlıcakla kolaylıkla kucağımıza alalım.
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünBen elendim kızlar gece 12de bekleyenlere hayırlı doğumlar
Kaç saat kaldı oda sıcaklığındaKızlar gece sagdigim süt serin odadaydi şuan buzluğa koysam bişey olurmu
Oy hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar dün gündüz dörtte nişanım gelmişti akşam yedide hastanedeydik yarım parmak açıklık düzenli sancı çıktı akşam onda suyum geldi sancıları hissetmeye başladım saat gece dörtte bucukta kendi sancımla bebişimi kucağıma aldımçok şükür
Squat, bol yürüyüşKızlar benim göbeğim baya aşağıya indi ama kanala girmedi bence kanala girmesini nasıl sağlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?