2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224

Benim en büyük kurtarıcım baby-vac oldu. Büyük oğlumda keşfetmiştim, şimdi küçük oğluma da kullanıyorum bütün sümükleri çekiyor. Nefesle çektiğimiz alete gücümüz yetmiyor. Bunu elektrik süpürgesinin ucuna takıyorsun süpürgeyi en düşük ayara getirip serum fizyolojik sıkıp temizliyorsun mis gibi oluyor. Hasta olduğumda kendimde de kullanıyorum acıtan rahatsız eden bir şey değil asla herkese tavsiye ederim

bunu da denerim Direct nexus almistim da cok memnun kalamadim gucsuz gibi cihaz mi bozuk acaba bilemedim

Kızlar sizin bebişler nasıl uykuya geçiyor. Yeni doğanlar uyur diyorlardı çocuk uyumuyor uykuya direniyor anca meme uyuyor çok nadir kucakta uyuyor sizinkiler nasıl uyuyor?
Bazen kucağımda gaz çıkarırken uyuyo bazen yattığı yerde emzik veriyorum öyle uyuyor. İlk 10 gün uyandıramıyorduk şimdide kendi uykuya geçmiyo illa destek istiyo bnmki. Memede uyumaya alışmasın diyede emzik veriyorum.
Sezeryan olan kızlar biz ne zaman yan yaticaz
İkinci gün yan yatmaya başladım çnkü düz yatarken gaz çıkaramadığımı farkettim yan dönünce halloldu o iş
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Bizim ki emzik almıyor ya öğürüyor biberonda veremiyorum kaşık biberon ile içiyor mamayı. Meme reddi olmasın diye vermedik şimdi de aldıramıyoruz

Kızlar benim göbeğim baya aşağıya indi ama kanala girmedi bence kanala girmesini nasıl sağlayacağız
dün sabah bebek kanal da değildi kontrole gittim doktor girmemis dedi, gecesine doğurdum dün yürüdüm dolandım ne zaman gireceği hiç belli olmuyor

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim

dün sabah bebek kanal da değildi kontrole gittim doktor girmemis dedi, gecesine doğurdum dün yürüdüm dolandım ne zaman gireceği hiç belli olmuyor
Tebrik ederim canım, çok çabuk gelişmiş sürpriz olmuş, çok bekletmemiş seni Nasılsın şimdi? Kaçıncı haftada doğurmuş oldun?

Kızlar ben bugün lohusa kontrolüne gittim önce emzirmeyle ilgili görüştüler sonra bı form doldurdum psikolog baktı falan, böyle bı uygulama varmış artık, başka bunu yaşayan var mı

Ay bu ne güzel doğum ya maşallah bende normal istiyorum ama bebeğin kilosu beni ikilemde bırakıyor ptesi 3.300dü haftaya tekrar çağırdı bakalım yapabilir miyim normali şartlar uygun mu

Canım çok sevindim başka iyi bir doktorda doğum yapmana. O doktorun ellerine kalmadığına çok sevindim. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah essanli hati hati 27melek D dlrss beyons ve daha hatırlamadığım doğum yapan arkadaslarim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah evlatlarinizi gözünüz aydın olsun
Geçmiş olsun canım. Oğlun iyilesti mi.nasil oldu?
Aynen inşallah, bi de bebekten sonra ilk çocuk çok büyük gelirmiş insana, onlar da küçücük aslında daha
Ablamiz bizim ufaklık doğduktan sonra çok büyük geliyor ya gözüme birden büyümüş gibi oldu üzülüyorum ne ara birden büyüdü diye valla
Anladım canım. Eşim mustela almış hiç fayda etmedi bana. Küçük tüp bitti bir gr iyileşmesi. Sonra lansinoh aldırdım o iyi geldi. Toparladı hemen. Hala yarık ama ilk zamanlarki gibi acıyıp kanamıyor..
Arkadaşlar ya bebeğim bugün 6 günlük oldu. Göbeği düştü az evvel. Erken değil mi ?
Benimki 5 günlükken düştü. İlk çocuğumun 3 günde düşmüştü. Normal yani.canim.
Canlar canlar.. bebeğim taburcu oldu

Eve geldik. Yıkadım. Emzirdim…
Darısı bebeğinden ayrı tum annelere
Canım ladyim çok sevindim bir daha ayrılmayın inşallah Rabbim yanından ayırmasın evladını hep sağlıklı olsun insallah
Çok geçmiş olsun canım, umarım bir na önce iyileşirsin. Antibiyotik genelde 24 saat sonra etki etmeye başlıyor, birazcık daha sık dişini iyi olacaksın
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim inşallah bir an önce toparlanirim..
Canım maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim bebeğin nasıl sen nasılsın
Kızlar ben bugün lohusa kontrolüne gittim önce emzirmeyle ilgili görüştüler sonra bı form doldurdum psikolog baktı falan, böyle bı uygulama varmış artık, başka bunu yaşayan var mı
5. Gün gittim bende canım bana da doldurttular ilk hamileligimde de doldurmuştum hatırlıyorum psikoloji testi. Ama psikolog bakmadı bana özelde sadece formu doldurup kendi doktoruma verdim arayan soran yok

Kızlar Nurse Harvey aldık gaz damlası eczacı 4 damla demiş ama bence daha fazladır kaç damla veriyorsunuz bu bebek kolik sürekli ağlıyor gaz sancıları bitmiyor veee uykusuz beeenn

Oğlum da iyileşti şükür, tuvalet sıkıntısı tam çözülmedi ama iyi, KV.m gorumce falan full hasta olmuş dün onlarda hastanedeydi

Aman ha dikkat edin kızlar mide bulantısı iştahsızlık ve cırcır hepsi birlikte geliyor, su an hiç böyle birşeyle ugrasilacak gibi degil

Psikologa gönderdi ya formla birlikte doktora falan değil, ilkinde hatırlamıyorum da bu sefer oradan oraya uğraştım biraz

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah
Kızlar gece sagdigim süt serin odadaydi şuan buzluğa koysam bişey olurmu
Havalar çok sıcak , anne sütü normalde oda ısısında 3 saat en fazla 4 saat bekleyebilir
Gözün aydınn hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…